musti Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Witam.Od jakiegoś czasu stałem się posiadaczem pięknej niuni a4 z nieco małym silnikiem,ale szczerze powiem że mimo tego jestem z samochodu mega zadowolony i ważne,że daje radę. Samochód sprowadziłem dla siebie z Belgii od starszej kobiety w Listopadzie 2oo8r.Pierwsza rejestracja była pod koniec grudnia gdyż musiałem się uporać ze wszystkimi formalnościami i innymi problemami.Według mnie A4 jest bardzo zadbana ponieważ w środku czyściutko nie palone silnik w 100% sprawny nic nie stuka nie puka,pozatym serwisowany w ASO Belgia co pokazuje książka serwisowa i faktura VAT..Samochód trafiłem naprawdę przypadkowo ponieważ podczas zatrzymania się przed prywatnym domem w celu przymuszonym ujrzałem niunię bez tablic i odrazu wiedziałęm,że stanę się jej posiadaczem po oględzinach jeździe próbnej i negocjacjach tak się stało.Przebieg samochodu 116tys km stan lakieru oceniam na bardzo dobry mimo małych przytarć. Plany na przyszłość jakieś mody? Hmm...ciężko mi powiedzieć co będzie niebawem,ale napewno wrzucę : -ALU 17"+Opony 225/45/R17 ContiSport3 -Lampy przód FK BLACK + xenon 6000K -Ściemnie lekko szyby Starczy tego pisania czas na ujawnienie kilku fotek A4 1,6 ADP by musti Miłego ogłądania i komentowania / Pozdrawiam Link do Gallerii zdjęć : http://mustis.fotosik.pl/ Kilka przykładowych fotek : Edit kilka new fotek : Rameczki są i naklejka także
moskal Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Ładna seria , ale brak klubowych ramek , naklejki na klapie ,z miejsca dyskwalifikuje ją w moich oczach :kox: Zrob to co masz zaplanowane i bedzie kox Mam nadzieje że w niedługim czasie bedzie mi dane zobaczyć ja na żywo
Kolkov Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 audiolka jak każda plany obiecujące, ale boczne kierunki zmień jeszcze no i jak Moskal napisał ramki lub naklejka lub jedno i drugie
Ja4rek Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Ładna sztuka, trafić taką od pierwszego właściciela to prawdziwy skarb. Chyba widziałem ją przelotem w WGM
musti Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ramki i naklejka już leżą na aucie niebawem dorzucę felgę 17" z oponką 225/45/R17
.i.KALI.i. Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Musti to 1.6 na 225 kapciach to pod większą górke nie podjedzie Rozumiem wygląd ale... Troche za szeroko... Chyba, że masz dostep do paliwa rakietowego. Daj namiary bo chętnie takie przytule A furka sama w sobie spoko, jakby pozmieniać lampy, kierunki na czarno, czarna felga z delikatnym jaknym rantem, czarne szyby i czarny dach to było by zajebongo :kox:
moskal Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Musti to 1.6 na 225 kapciach to pod większą górke nie podjedzie poradzi sie na takich kapciach , widziałem ADP na 18"
.i.KALI.i. Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Fajna felga dodałbym do tego ciemne szyby na przód, ciemne lampy i kierunki i czarny dach. Zderzak od RS i gleba. Taka konfiguracja byłaby naprawde ciekawa aczkolwiek wygląda mi na VT
PARAF Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 A ja bym jescze ściemnił przednie boczne szybki... a potem bym ściemniał na przeglądach... :gwizdanie:
kubson Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Ładna seryjka oby jak najdłużej służyła
SKIBA29 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Bardzo ładna "niunia" :good: Miałem taka samą z silnikiem AHL, dobrze mi służyło przez dwa latka. Teraz żałuje że ją sprzedałem i mecze się z jakimś Japończykiem. :thumbdown:
musti Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 Autko sprzedane Uważam że kaska jaką za nią łyknąłem jest wporządku acz kolwiek Wujek Moskal się troszę denerwuje Teraz rozglądam się za B6 zobaczymy co czas pokaże hmm...pewnie pojadę w najbliższym czasie do Belgii poszukać
SKIBA29 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 W styczniu mija mi pół roku i także zmienię na Audi w B6. To był mój błąd ta M6.[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 18:12_________________________________________________ Autko sprzedane Uważam że kaska jaką za nią łyknąłem jest wporządku acz kolwiek Wujek Moskal się troszę denerwuje Teraz rozglądam się za B6 zobaczymy co czas pokaże hmm...pewnie pojadę w najbliższym czasie do Belgii poszukać A co Cię zmusiło do sprzedaży A4?
musti Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 A co Cię zmusiło do sprzedaży A4? Wiesz sprzedaje bo jednak chcę się przesiąść na A4 B6 tylko w dislu i na wiosnę mam zamiar kupić motor jeszcze.Troszkę mały silnik 1,6 ale dawał radę.Za tak dobrą cenę to i Ty byś ją napewno sprzedał
moskal Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Autko sprzedane Uważam że kaska jaką za nią łyknąłem jest wporządku acz kolwiek Wujek Moskal się troszę denerwuje ależ ja sie nie denerwuje na cene za jaką sprzeałeś auto , chodzi mi o tego biednego , nieświadomego swoich czynów kupującego
moskal Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 To ten wątek jest jeszcze aktywny...? zamknąć ??? :naughty: :naughty: :naughty:
PARAF Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 To ten wątek jest jeszcze aktywny...? zamknąć ??? :naughty: :naughty: :naughty: A masz uprawnienia...?
Rekomendowane odpowiedzi