slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 rezaj RS4 nie bądz pipka, a najlepiej całę widebody
SoMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 wszyscy kurdę zderzaki s4 no ja musiałem bo swój pod samochodem przez chwile miałem
aju Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 rezaj RS4 nie bądz pipka, a najlepiej całę widebody całe body to megaaa pomysł ale nie chcę ciąć auta, na pewno bym się skusił jak ktoś by mi wleciał w tył i poszły by błotniki (któryś chętny?) a sam zderzak to paskuda
slepy Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 rezaj całość rezaj RS4 nie bądz pipka, a najlepiej całę widebody całe body to megaaa pomysł ale nie chcę ciąć auta, na pewno bym się skusił jak ktoś by mi wleciał w tył i poszły by błotniki (któryś chętny?) a sam zderzak to paskuda Arek to Ty nie wiesz jak się to robi
aju Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 całość mnie nie interesuje [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 16:46_________________________________________________przymiarka dziś była na felgę 20cali ale niestety nie będę się woził na 20kach okazało się że nie pasują (za szerokie) no i pony jeszcze do zmiany dwie więc za dużo muszę zostać na 19stce
Nowak_zg Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 co mierzyles ? jakie wymiary felgi i dane ? fotki ?
aju Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 RIAL 20' na 9cali, et 30 zdjęć nie robiłem bo późno było a miałem tylko tel kom Felgi mam do sprzedaży (właściwie kolega, cena do negocjacji)[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 10:05_________________________________________________Panowie zakładać maskę carbon czy nie pasuje do mojej szmaty?
Cristoforo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 body rs4 albo zpałuj a4 i rób jej odbudowę
aju Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 body rs4 nie potnę auta z tyłu albo zpałuj a4 i rób jej odbudowę no jak by mi silnik się wysrał to lol było by te kochane 200koni
Cristoforo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jak mi sie wysra słupek a pewnie tak będzie to będzie te 200KM
aju Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ale i tak bym coś wyrezał do tego czasu - klapa USA (póki co nie osiągalna w normalnej kasie, poluję) - zderzak s4 jednak nie chcę tego, bo wszyscy to zakładają - spryski lamp (zebrałem prawie wszystkie graty już) no i nie ma co rezać ooo FMIC ale to Topor ogarnia więc krótkie rezanie to będzie
Rekomendowane odpowiedzi