aju Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Opublikowano 10 Lipca 2011 już się narysował, jutro w pracy wrzucę wykres na nowym sprzęgle po najnowszym strojeniu tymczasem skrzynia DUK została zmieniona na FHN ostatnie pole to przelozenie wstecznego, a na samej gorze to przelozenie glowne :cwaniak1:
Norbas Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 kurcze momencior jest Aju do pełni szczęścia jeszcze jakieś stołki by się przydały
aju Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 poluje na recaro TYLKO w materiale
Norbas Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 recaro TYLKO w materiale :naughty: ale z tym to nie będzie łatwo , ale jak już są to cena zaporowa
jozek726 Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 poluje na recaro TYLKO w materiale siedziałem ostatnio i zachorowałem na nie
Norbas Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 tak patrze i skrzynie zmieniałeś, a nie dało by rady wstawić szóstki do AJM ?? ale chyba by go zamuliła szóstka
aju Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 a po co 6 jak w sumie ma taką samą długość jak 5ka, żeby machać dużo więcej, bez sensu :gwizdanie: siedziałem ostatnio i zachorowałem na nie witaj w klubie :>
Reggi Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 poluje na recaro TYLKO w materiale Bierz z A6 w ciulowym stanie i obszywańsko Ja upolowałem fajny materiał na fotele i sam się gryzę z tematem skóra vs.materiał :kox: :kox:
aju Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 a masz materiał jak ori w audi? (chodzi mi o szmatex nie skórę) poza tym z A6 to nie tak plug&play z tego co słyszałem
Rekomendowane odpowiedzi