vvalery Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 20 minut temu, MaciekPL napisał: Po ile takie dekle chodzą? Brałeś z allegro ? 100 zł komplet na allegro plus 10,95zł dostawa. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar72 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) kupiłem na All.... , nie oryginalne bo lubię sprawdzić ale napiszę tak , szkoda kasy na zamienniki , różnica spora o ile przedni w miarę wchodzi w miejsce starego to tył to już porażka , odstaje i logo tylne rożni się do B8 , B7 , B9 każde jest inne dla sprzedawców tych nie oryginalnych wsi takie samo :), jutro mam dostawę nowych z ASO tył + przód więc raz jeszcze montaż i foty , i na koniec nie dajcie się nabrać ceny są rożne ale i tak źródło jedno Alliex... , cena komplet ASO 320zł zamienniki od 180 do 320 Edytowane 9 Grudnia 2019 przez bar72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar72 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 W dniu 26.11.2019 o 19:30, vvalery napisał: No i są ???? jeszcze jedna kwestia egzemplarze , które wychodzą seryjnie na 19 mają taki dodatkowy kawałek plastiku w formie małego chlapacza miedzy tylnym błotnikiem a zderzakiem , ma to za zadanie chronić lakier przed kamyczkami , jak będę w środę w ASO zapytam o cenę i luknę jak to zamontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 28 minut temu, bar72 napisał: jeszcze jedna kwestia egzemplarze , które wychodzą seryjnie na 19 mają taki dodatkowy kawałek plastiku w formie małego chlapacza miedzy tylnym błotnikiem a zderzakiem , ma to za zadanie chronić lakier przed kamyczkami Myślałem że wszystkie b9 to mają Mój wyjechał na 19 i to by się zgadzało. Mam to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zrobiłem się w końcu głównym użytkownikiem i tu taki zonk jak poniżej. Dodatkowe funkcje Carmanager niedostępne Reszta jak było przed aktywna. Dzwoniłem na infolinię i goście działają. Może dlatego ze aktualizacja nastąpiła przed zdefiniowaniem głównego użytkownika? Nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar72 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) teraz zrobią licencję dożywotnio nie martw się Edytowane 9 Grudnia 2019 przez bar72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 25 minut temu, bar72 napisał: teraz zrobią licencję dożywotnio nie martw się Bartek oby ? P.S. Odnośnie chlapaczy to wychodzi, że Ci na 19 szybciej zapi..ją. ? Krystian czy mógłbyś rzucić fotkę jak to wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 13 minut temu, krystian3769 napisał: Proszę Dzięki. Niestety czegoś takiego nie mam. Może dobrze, bo by była dodatkowa praca przy montażu haka. ? Teraz jak hak jest można o tym pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) No i jest odpowiedź z Audi: Edytowane 10 Grudnia 2019 przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar72 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Edytowane 10 Grudnia 2019 przez bar72 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 No teraz to jest to ? Oryginały to oryginały zawsze pasują ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Fajnie się z szarością komponują ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l2k2 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 8 godzin temu, bar72 napisał: Prima, na czarnym moim zdaniem trochę się zlewa, a tu jest jak trzeba Jeszcze czarne końcówki by tu ładnie siadły do kompletu zamiast chromów, są ori 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar72 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 masz nr tych czarnych końcówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar72 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 działa już Jacek wszystko jak należy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 45 minut temu, bar72 napisał: działa już Jacek wszystko jak należy ? Nie działa ??? wysłałem maila wczoraj i mi odpisali jak niżej. Wiem, że licencja była wykupiona bo w aucie pisze, że się skończyła 19.02.2019 R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar72 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 mi nie działało jeden dzień jak zadzwoniłem do nich , to mi powiedzieli ,że przenoszą coś na serwerach , ale już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 6 minut temu, bar72 napisał: mi nie działało jeden dzień jak zadzwoniłem do nich , to mi powiedzieli ,że przenoszą coś na serwerach , ale już działa Za wcześnie odnowiłem licencję może, przed utworzeniem key usera. Może tu jest problem.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar72 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 nie wydaję mi się naprawią to na bank , co 2 dni telefon i będzie ok , może się uda nową mapę w ramach rekompensaty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi