damian111 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Witam panowie proszę o analizę logów aeb 1.8t nie trzyma doładowania:( Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
damian111 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2019 doładowanie na zegarze mi skacze co to może być??
Dev Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 5 minut temu, damian111 napisał: doładowanie na zegarze mi skacze co to może być?? Przeciez Ci napisałem
damian111 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2019 to co nie wydala pompa paliwa czy jak??? robiłem dziś test szczelności wszystko szczelne sprawdzałem zawór dv też trzyma.cały dzień walczę i nie wiem jak to ogarnąć.auto ma lpg.
damian111 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Panowie pomoże ktoś??? Co wywodzi z.logow?
Dev Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 9 godzin temu, damian111 napisał: Panowie pomoże ktoś??? Co wywodzi z.logow? Masz problem z rozpoznawaniem języka polskiego ? już dwa razy Ci pisałem w czym jest problem
Łukasz13 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 18 godzin temu, damian111 napisał: Witam panowie proszę o analizę logów aeb 1.8t nie trzyma doładowania:( Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Logi na pb? na lpg? resetowałeś sterownik przed logami? kasowałeś błedy? z tego co widać w logach turbo wstaje gdzies powyzej 3 tyś, żeliwo nie jest popekane?
damian111 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Błędów nie ma .rozumie że paliwo ale co.moze być przyczyną skoro problem z paliwem to gdzie szukać przyczyny pompa????na pb były robione logi nie wiem nie sprawdzałem zrobiłem logi bo doladowanie skakalo
Dev Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 2 godziny temu, damian111 napisał: Błędów nie ma .rozumie że paliwo ale co.moze być przyczyną skoro problem z paliwem to gdzie szukać przyczyny pompa???? Pompa, wtryski, regulator ciśnienia, filtr, drożność przewodów paliwowych. Znajdź na necie jak sprawdza się barosensor bo on też może robić cyrki
damian111 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Ok dzięki za podpowiedź będę szukał mam nadzieję że rozwiąże problem
Rekomendowane odpowiedzi