Opublikowano 12 Września 20196 l W dniu 11.09.2019 o 07:18, krystian3769 napisał: Dzięki Tak odpuściłem Władca pierścieni wygrał ? Padł prawidłowy wybór ? u Cb stały napęd Torsen ? Bo słyszałem ze w b9 w zależności od wersji silnikowej podobno nie we wszystkich jest stały Torsen ? Tylko nie dołanczny ale „odłączany „napęd ?
Opublikowano 13 Września 20196 l Autor Wczoraj odebrałem autko ze spa. Przeszło delikatną korektę lakieru plus została polożona powłoka ceramiczna ? Jak znajdę czas i fajną miejscówkę pstryknę pare fotek ? Edytowane 13 Września 20196 l przez krystian3769
Opublikowano 13 Września 20196 l 2 godziny temu, krystian3769 napisał: Wczoraj odebrałem autko ze spa. Przeszło delikatną korektę lakieru plus została polożona powłoka ceramiczna ? Jak znajdę czas i fajną miejscówkę pstryknę pare fotek ? Ile dałeś bo mam parę cenników w Rzeszowie i się zastanawiam czy nie zrobić tego w Dębicy lub innym mniejszym mieście. Jest znacznie taniej, a równie dobrze. Na jak długo musiałeś zostawić samochód ? Poza tym auto świetnie wygląda po tym zabiegu. Masz nówkę :-) Edytowane 13 Września 20196 l przez vvalery
Opublikowano 13 Września 20196 l Autor Za korektę liczą 500 Powłoka tą ktorą mi zaproponowali z Fireballa akurat kosztowała 1700 Był też tańsze i droższe. Do tego jeszcze doszła konserwacja skór. Za całość zapłaciłem 2000 pln
Opublikowano 13 Września 20196 l Autor Ogólnie jestem mega zadowolony z efektu. Czy przeplaciłem czy nie niewiem... Z tymi powłokami słyszałem różne historiie... Niby dali certyfikat i gwarancje ?
Opublikowano 13 Września 20196 l 13 minut temu, krystian3769 napisał: Za korektę liczą 500 Powłoka tą ktorą mi zaproponowali z Fireballa akurat kosztowała 1700 Był też tańsze i droższe. Do tego jeszcze doszła konserwacja skór. Za całość zapłaciłem 2000 pln To taniocha bo w Rzeszowie za coś takiego w promocji 2700zł, a normalnie 3400 i auto zostawiasz na 4 dni. Jak długo Ci robili ?????
Opublikowano 13 Września 20196 l Autor Dwa dni. Zostawiłem przed pracą w środę a wczoraj wieczorem odebrałem. Ale tak na wszelki wypadek dziś pojechałem do pracy autem żony. Moje twardnieje w garażu ? Edytowane 13 Września 20196 l przez krystian3769
Opublikowano 13 Września 20196 l Autor Pozatym klocki do wymiany mam. Czekam na termin u mechanika bo Wandej już klocuszki przysłał ?
Opublikowano 13 Września 20196 l 7 minut temu, krystian3769 napisał: Dwa dni. Zostawiłem przed pracą w środę a wczoraj wieczorem odebrałem. Ale tak na wszelki wypadek dziś pojechałem do pracy autem żony. Moje twardnieje w garażu ? No bo już myślałem, że Ty czekasz w garażu aż stwardnieje i obserwujesz. ?
Opublikowano 13 Września 20196 l Autor Godzinę temu, vvalery napisał: No bo już myślałem, że Ty czekasz w garażu aż stwardnieje i obserwujesz. ? Hehe Zazwyczaj w garażu to ja miękne ?
Opublikowano 14 Września 20196 l ja za C7 w Bydgoszczy płaciłem 3 tys. powłoka 5 letnia i 3 letnia + zabezpieczenia wnętrza + zabezpieczenie lamp + niewidzialna wycieraczka + zabezpieczenie felg no i oczywiście korekta. w 6-cio letnim aucie było jednak trochę roboty.. ale powiem Wam, że efekt świetny i nie żałuję
Opublikowano 14 Września 20196 l 43 minuty temu, jedrekx napisał: ja za C7 w Bydgoszczy płaciłem 3 tys. Wolałbym to przepic że wszystkimi na zlocie Edytowane 14 Września 20196 l przez Dev
Opublikowano 14 Września 20196 l 1 godzinę temu, Dev napisał: Wolałbym to przepic że wszystkimi na zlocie ???
Opublikowano 14 Września 20196 l Autor Mam plan zawitać na przyszłym zlocie. To może przygarniecie kropka ...? Stawiam wpisowe ? Edytowane 14 Września 20196 l przez krystian3769
Opublikowano 15 Września 20196 l Krystian, z innej beczki. Czy mógłbyś sprawdzić jaką masz wersję MMI ? Czytałem coś że wersja jest przypisana do okresu produkcji i nie ma update. ?
Opublikowano 15 Września 20196 l Autor Spoczko sprawdzę. Masz jeszcze u siebie licencje na Google Earth? Mnie niestety wygasła ? Ciekawe ile wołają za wznowienie ?
Opublikowano 15 Września 20196 l Autor Znalazłem tylko to Jak wiesz jak tu sprawdzić jaka to jednostka to podpowiedz. Sprawdzę jeszcze raz. Zdaje się że wszędzie zaglądałam Edytowane 15 Września 20196 l przez krystian3769
Opublikowano 15 Września 20196 l 1 godzinę temu, krystian3769 napisał: Znalazłem tylko to Jak wiesz jak tu sprawdzić jaka to jednostka to podpowiedz. Sprawdzę jeszcze raz. Zdaje się że wszędzie zaglądałam Mamy co do literki to samo. Mi też wygasło a niestety nie posiadam 10 cyfrowego kodu. Niestety został przegapiony lub zapomniany i muszę aplikować o nowy. Koszt na dwa lata pewnie ze 3K zł więc raczej mam to w d... Mam carplay i gogle maps lata.