Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B9 S Line AVANT 2.0 TDI 190KM Quattro S-Tronic scubablau metallic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W B8 mam 1BE i jezdziłem B9 też z 1BE i miałem wrażenie ,że jest bardziej miękko  

Opublikowano

Mam 1BD i strasznie mnie wq...ia

Opublikowano
1 godzinę temu, Dev napisał:

Mam 1BD i strasznie mnie wq...ia

za twarde? czy dla Ciebie za miękkie?

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, kris67 napisał:

W B8 mam 1BE i jezdziłem B9 też z 1BE i miałem wrażenie ,że jest bardziej miękko  

W trybie dynamic na 19" wydaje mi się że nie jest wcale tak miękko. W odniesieniu do 1BV bardziej komfortowo ale na nierównej drodze czuć.

Opublikowano

Widzę Krystian, że też masz bez blokady kolumny kierownicy.... o co tu chodzi.... B8 i B9 jest bez tego czy to była opcja za dopłatą ?? 

Opublikowano
  • Autor

Nie masz usiebie blokady kierownicy ?

W mojej niema myślałem że to przez bezkluczykowy dostęp i start/stop. Nie wnikałem do tej pory ?

Edytowane przez krystian3769

Opublikowano

Nie mam, gdyby nie sprawdził kodu wyposażenia to bym pewnie nie wiedział do dzis :decayed: ogólnie mi to nie przeszkadza ale byłem zdziwiony, że auto tego nie posiada ?

Opublikowano
  • Autor

Wiesz jak jest w audi ?

Opublikowano

Teraz to już za wszystko doliczają. BMW tez nie lepsze. Kumpel ma F30 i również w standardzie nie ma blokady. Dodatkowo BMW od 2015 zrezygnowało z fotochromu po prawej stronie. Nawet za dopłata nie ma tej opcji ?

Opublikowano
  • Autor

Hehe. To dobrze że nie kupiłem F30 a już za jedną dzwoniłem jak szukałem auta ?

Opublikowano

W b9 f5 c7 nie ma blokady kierownicy. Jak sprawdzałem w mercedesach to też tego nie posiadają.

Opublikowano
19 godzin temu, krystian3769 napisał:

Hehe. To dobrze że nie kupiłem F30 a już za jedną dzwoniłem jak szukałem auta ?

Ogólnie z zewnątrz fajne auto tyle , ze w środku dalej to samo. Trochę pomniejszone wnętrze z serii 5. Fotele mi nie podchodzą... on ma hybryde i szczerze powiem ze nawet nawet. 30km zasięgu na bateri także jak ktoś ma do 20km prace to fajna sprawa :)

Opublikowano
  • Autor

Z zewnątrz fajnie wyglądają środka na żywo nie miałem okazji oglądać. Chyba bardziej podoba mi się środek audi.

Opublikowano
  • Autor
16 godzin temu, MaciekPL napisał:

W b9 f5 c7 nie ma blokady kierownicy. Jak sprawdzałem w mercedesach to też tego nie posiadają.

Może tak jak pisze Norbert jest to teraz opcja dodatkowa za którą trzeba dopłacić ?

Opublikowano
1 godzinę temu, krystian3769 napisał:

Może tak jak pisze Norbert jest to teraz opcja dodatkowa za którą trzeba dopłacić ?

W każdym jednym aucie bez stacyjki tego systemu nie ma. Czy to audi czy Mercedes. Inne marki modele pewnie rowniez :P

Opublikowano
21 godzin temu, krystian3769 napisał:

Z zewnątrz fajnie wyglądają środka na żywo nie miałem okazji oglądać. Chyba bardziej podoba mi się środek audi.

No kumpel ma już 4 BMW i sam  mówi,  ze wnętrze  za dużo się nie zmieniło. Przyznał ze fotele dużo wygodniejsze i szersze w B8 :)  Jeżeli chodzi o jazdę to czuć roznice po między napędem  na tył a  na napędem na 4. Do tego dochodzi różnica w zawieszeniu. Mimo to  Obydwa aut fajnie sie prowadzi :) 

Opublikowano
  • Autor

Miałem okazje pojeździć f11 3.0 Tdi xdrive 318 KM praktycznie full opcja i gdyby nie to że szukałem młodszego auta bo ta była z 12r brał bym ją...

Pięknie się to odpychało ? 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 27.08.2019 o 12:10, Norbas napisał:

Widzę Krystian, że też masz bez blokady kolumny kierownicy.... o co tu chodzi.... B8 i B9 jest bez tego czy to była opcja za dopłatą ?? 

MaciekPL nie dał za wygraną i rozkminił temat od strony praktycznej ?

Najświeższe info od Maćka. Po sprawdzeniu kilkudziesięciu aut na placu ? różnych marek. Wychodzi na to że w samochodach z automatyczną skrzynìą nie występuje blokada kierownicy.

Opublikowano
  • Autor

Przyszła pierwsza mała paczuszka na dużego moda ?

spacer.png

spacer.png

?

Opublikowano

Ważny mod ? znaczki wywalasz ?