Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A6C6 3.0 TDI V6 Quattro S-line Sedan Lift.....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grubo lecisz :dance:

Opublikowano

Nie jestem fanem jasnych foteli, ale te u Ciebie robią robotę we wnętrzu :thumbup1: czerwone pasy fajnie pasowały, no cóż kwestia gustu ;)

Kiedy dokładki montujesz ?

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie za plusy ;-)

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Michu1996 napisał:

Nie jestem fanem jasnych foteli, ale te u Ciebie robią robotę we wnętrzu :thumbup1: czerwone pasy fajnie pasowały, no cóż kwestia gustu ;)

Kiedy dokładki montujesz ?

Dokładki leżą w piwnicy i nie mogę się zabrać za montaż. Przyhamowały mnie progi, niestety dokładki zasłonią miejsca pod lewarek lub żabkę. Muszę to ogarnąć. Nie chcę przez dokładki uniemożliwić podnoszenie auta. ;-)

Opublikowano
59 minut temu, grzes283 napisał:

Dokładki leżą w piwnicy i nie mogę się zabrać za montaż. Przyhamowały mnie progi, niestety dokładki zasłonią miejsca pod lewarek lub żabkę. Muszę to ogarnąć. Nie chcę przez dokładki uniemożliwić podnoszenie auta. ;-)

Wjeżdżasz wtedy żaba pod tuleje wachacza i na niej dźwigasz :) Ew z tyłu pod dyfer od strony dyfuzora i potem dwa koła w gorze :D 

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, Leszczonka napisał:

Wjeżdżasz wtedy żaba pod tuleje wachacza i na niej dźwigasz :) Ew z tyłu pod dyfer od strony dyfuzora i potem dwa koła w gorze :D 

Zgadza się, ale oddam auto na warsztat i będzie kibel. Muszę spróbować wyciąć w dokładce fragmet na próg i łapać żabą. Jedyne rozsądne rozwiązanie. Jeśli nie da rady, to maxton pójdzie na sale ;-)

Opublikowano
W dniu 21.03.2021 o 11:06, grzes283 napisał:

Zgadza się, ale oddam auto na warsztat i będzie kibel. Muszę spróbować wyciąć w dokładce fragmet na próg i łapać żabą. Jedyne rozsądne rozwiązanie. Jeśli nie da rady, to maxton pójdzie na sale ;-)

Trochę słabo że nie uwzględnili tego że ktoś będzie chciał ori lewarkiem podnieść auto;)

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, Wandej napisał:

Trochę słabo że nie uwzględnili tego że ktoś będzie chciał ori lewarkiem podnieść auto;)

Słabo, słabo. Szczerze mówiąc, gdybym wiedział o tym wcześniej, to raczej bym nie kupł. Sprawa wyszła w momencie próby montażu - i tak dobrze, że przed, niż po. Wydaje mi się, że wystarczyłoby w odpowiednich punktach wyciąć fabrycznie miejsca zasłaniające uchwyty pod lewarek i progi pod żabę. A tak poszło z  automatu i kibel. Będę próbował to jakoś ogarnąć. Wystawiłem na sprzedaż, ale zero zainteresowania ;-)

Opublikowano

może i dobrze bo te wszystkie dokładki maxtona to padaka

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, marcin_o23 napisał:

może i dobrze bo te wszystkie dokładki maxtona to padaka

Dlaczego tak uważasz? Już któraś osoba negatywnie się wypowiada w temacie Maxtona....szczerze mówiąc nie miałem z nim wcześniej do czynienia, kupiłem bo podobał mi się i nie jest przesadzony jak japońskie spojlery ;-)  Padaka, bo brzydki, czy może słaba jakość?

Opublikowano

Mam maxtona i jestem zadowolony chociaż przednia dokładka jest strasznie twarda mało elastyczna. A tak to produkt fajny i wykonany bardzo dokładnie.

Opublikowano

kiedyś myślałem nawet o dokładce do moje a3 bo na zdjęciach jeszcze jako tako to wyglądało ale miałem okazję widzieć a3 zrobioną do około i na żywo czar prysł, do tego ten plastik jest jakiś taki tandetny i nie wiele trzeba żeby go uszkodzić, na tej a3 wyglądał już średnio, pełno spękanych miejsc, jak miałbym namęczyć się z montażem i zaraz zamawiać następną to by mnie trafiło, do tego te dokładki pod progi jakoś takie na żywo nie specjalne

Opublikowano
  • Autor
42 minuty temu, marcin_o23 napisał:

kiedyś myślałem nawet o dokładce do moje a3 bo na zdjęciach jeszcze jako tako to wyglądało ale miałem okazję widzieć a3 zrobioną do około i na żywo czar prysł, do tego ten plastik jest jakiś taki tandetny i nie wiele trzeba żeby go uszkodzić, na tej a3 wyglądał już średnio, pełno spękanych miejsc, jak miałbym namęczyć się z montażem i zaraz zamawiać następną to by mnie trafiło, do tego te dokładki pod progi jakoś takie na żywo nie specjalne

Rozumiem. Rzeczywiście te plastiki są sztywne i twarde. Zobaczymy. Dzięki za opinie ;-)

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, serek92 napisał:

Mam maxtona i jestem zadowolony chociaż przednia dokładka jest strasznie twarda mało elastyczna. A tak to produkt fajny i wykonany bardzo dokładnie.

Znajomy miał w a6c5, ale typowo zlotowy samochód, więc ciężko o obiektywną opinię.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

poprzednie fotele sprzedałeś? a powiedz jak z montażem grzania dupki tył ? kanapę mam z matami, zamontowany panel też w tunelu - co bym potrzebował żeby to podpiąć ? Fura robi mega robotę ! 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Przyszedł i czas na mnie. Czy chcę, czy nie, muszę rozstać się z moją ulubioną "skarbonką". Wszystko w linku poniżej. Odpowiem na każde pytanie, najlepiej telefonicznie ;-) 

WWW.OTOMOTO.PL

Nie Uszkodzony Audi A6 - Nie Pierwszy właściciel, Czarny, Nie Metalik, Nie Perłowy, Diesel, 239 KM, 2 967 cm3

Edytowane przez grzes283

Opublikowano

Rozpocząłeś budowę chałupy ?

Opublikowano
2 godziny temu, grzes283 napisał:

Przyszedł i czas na mnie. Czy chcę, czy nie, muszę rozstać się z moją ulubioną "skarbonką". Wszystko w linku poniżej. Odpowiem na każde pytanie, najlepiej telefonicznie ;-) 

WWW.OTOMOTO.PL

Nie Uszkodzony Audi A6 - Nie Pierwszy właściciel, Czarny, Nie Metalik, Nie Perłowy, Diesel, 239 KM, 2 967 cm3

Jakaś zniżka dla mnie?:whistling:

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Dev napisał:

Rozpocząłeś budowę chałupy ?

Coś w tym kierunku ;-)

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Wandej napisał:

Jakaś zniżka dla mnie?:whistling:

Pomyślimy, po starej znajomości  :-)