Armi Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 Własnie jak tam postępy w rezaniu Jedna pompka zamocowana, teraz mocuję drugą. Dziury wycięte. Mam nadzieję, że podłączenie instalacji pójdzie duuużo szybciej. zebys sie nie zdziwil Elektryka poszła szybciutko, montujemy zderzak i koniec.
Kowi87 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Własnie jak tam postępy w rezaniu Jedna pompka zamocowana, teraz mocuję drugą. Dziury wycięte. Mam nadzieję, że podłączenie instalacji pójdzie duuużo szybciej. zebys sie nie zdziwil Elektryka poszła szybciutko, montujemy zderzak i koniec. Auto juz złożone pewnie Armistead zaraz fotke jakąś wrzuci
slepy Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 a ja myslalem ze on przy wtryskach modzil , a tu spryski
_Solar_ Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Własnie jak tam postępy w rezaniu Jedna pompka zamocowana, teraz mocuję drugą. Dziury wycięte. Mam nadzieję, że podłączenie instalacji pójdzie duuużo szybciej. zebys sie nie zdziwil Elektryka poszła szybciutko, montujemy zderzak i koniec. Auto juz złożone pewnie Armistead zaraz fotke jakąś wrzuci jasne lansuje sie po miescie i testuje siuski :polew:
slepy Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 podpiął na krótko, tak że mu cały czas spryskują
_Solar_ Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 podpiął na krótko, tak że mu cały czas spryskują nie bo płynu by mu zbrakło :polew: dotyka kabelkiem masowym jak zobaczy jakies kukuryny i dopiero wtydy siuski w góre
slepy Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 podpiął na krótko, tak że mu cały czas spryskują nie bo płynu by mu zbrakło :polew: dotyka kabelkiem masowym jak zobaczy jakies kukuryny i dopiero wtydy siuski w góre :polew:
rafalekx Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 nie bo płynu by mu zbrakło :polew: dotyka kabelkiem masowym jak zobaczy jakies kukuryny i dopiero wtydy siuski w góre Ty tu swoich historii po zamontowaniu siuśków nie opowiadaj Już ja wiem co się działo jak zamontowaleś u siebie
_Solar_ Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 nie bo płynu by mu zbrakło :polew: dotyka kabelkiem masowym jak zobaczy jakies kukuryny i dopiero wtydy siuski w góre Ty tu swoich historii po zamontowaniu siuśków nie opowiadaj Już ja wiem co się działo jak zamontowaleś u siebie no co Tydzien lansu po miescie i siuski w góre przed kazdymi laskami no i duzo litrów zmarnowanego płynu :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 no i duzo litrów zmarnowanego płynu :gwizdanie: A mówiłem lej wodę do zbiorniczka...
Kowi87 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 no i duzo litrów zmarnowanego płynu :gwizdanie: A mówiłem lej wodę do zbiorniczka... a co będzie oszczędzał
_Solar_ Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 no i duzo litrów zmarnowanego płynu :gwizdanie: A mówiłem lej wodę do zbiorniczka... a co nie stać mnie
Armi Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 No jestem :gwizdanie: Szpryski są - dzięki Kowi Jazda testowa bez nadkola jest. Wszystko działa. Jestem nieprzytomny ale zadowolony Jakieś tam spy foto: Jutro rezam home - made nadkole s4 :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Jutro rezam home - made nadkole s4 :gwizdanie:
Armi Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 nie bedzie Fmic :gwizdanie: Będzie ale nie jutro :gwizdanie: Nie przykręciłem jeszcze nadkola po rezaniu sprysków, więc mam okazję, żeby wyciąć w nim wloty.
slepy Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 nie bedzie Fmic :gwizdanie: Będzie ale nie jutro :gwizdanie: Nie przykręciłem jeszcze nadkola po rezaniu sprysków, więc mam okazję, żeby wyciąć w nim wloty. no to wklej foty, jak już to ogarniesz
mrogal Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 no i duzo litrów zmarnowanego płynu :gwizdanie: A mówiłem lej wodę do zbiorniczka... a co będzie oszczędzał jak sie bawic to sie bawic drzwi wy***ac okna wstawic :polew: na bogato![br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 19:12_________________________________________________ No jestem :gwizdanie: Szpryski są - dzięki Kowi Jazda testowa bez nadkola jest. Wszystko działa. Jestem nieprzytomny ale zadowolony Jakieś tam spy foto: Jutro rezam home - made nadkole s4 :gwizdanie: loffciam ten widok kuwwwa Ty wiekszy papudrak jestes odemnie :gwizdanie:
Armi Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 Myślę, że wyszło nieźle. Nadkola nie ogarnąłem, nie starczyło mi siły i urlopu
Rekomendowane odpowiedzi