P-U-M-A Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Dystans będzie, na razie zamontuje 5mm a później się zobaczy. [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 21:41_________________________________________________Prosiaki prawie sprzedane ;( Mnie już nowy sezon interesuje. Znów parę aut będzie miało nowe felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 pokusiłbym sie o dekielki z logo Coca-coli i dystans na tył :gwizdanie: no dystans by spasił, a jakie masz parametry tych kółek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Zimówek? jakaś lipa z et45 7.5 cala bodajże. _________________________________________________ Nie wiem co robić, obejrzałem chyba wszystkie aukcje z 18" do audi Mam 3 opcje: -prosiaki zostają (i będą malowane na srebrno) - flat five - bbs lm (ale w 18" raczej roboty nie zrobią) Prosiaki, trzeba pomalować. Flat five mógłbym zostawić swoje opony + jakość ronala. Bbs-y żonie się podobają i bądź tu mądry. Dobrze, że mam całą zimę na myślenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 raczej nie bbs lm a dare lm tak? bo ori troszkę sianka kosztują, można by kupić ze 3 komplety flatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 raczej nie bbs lm a dare lm tak? bo ori troszkę sianka kosztują, można by kupić ze 3 komplety flatów Dare dare :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 ja bym w tym aucie widział 19 cali z rs6 c5, w sedanie robią robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 torchę ci potruję, pokaż dekielki ? prosiaki fajne ale sam też kąbinuję co na przyszły rok i spodobała mi się ta fela: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Zimówek? jakaś lipa z et45 7.5 cala bodajże. _________________________________________________ Nie wiem co robić, obejrzałem chyba wszystkie aukcje z 18" do audi Mam 3 opcje: -prosiaki zostają (i będą malowane na srebrno) - flat five - bbs lm (ale w 18" raczej roboty nie zrobią) Prosiaki, trzeba pomalować. Flat five mógłbym zostawić swoje opony + jakość ronala. Bbs-y żonie się podobają i bądź tu mądry. Dobrze, że mam całą zimę na myślenie no ja mam jeszcze lepsze bo 7J Et42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Mam dobre opony do 18" i to mnie przed 19" wstrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 a ta na srebrnym avancie to nie 18" ? ta na białym licho wygląda, też mam nowe opony i dlatego na 100% zostanę przy18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Mam dobre opony do 18" i to mnie przed 19" wstrzymuje mnie te chodzą po głowie http://moto.allegro.pl/alu-felgi-mercedes-w211-e-klasa-polerowane-ronal-i1942689293.html fajne parametry mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Armi poważnie sprzedajesz Prosiaki ? Daj na PW info co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Winter setup cd. Przed zimą wypada wymienić świece żarowe, sprawdziłem - dobre. Później przypomniało mi się, że są przecież jeszcze świece dogrzewające Sprawdziłem - do wymiany. Teraz duużo szybciej dmucha ciepłym powietrzem Polecam wątek: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=98906.0 _________________________________________________ Oprócz tego zmieniłem tylne ledy Tak, wiem brudas Spa Meguiars-ami planowane dopiero na sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante0018 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Też mnie czekają te świece ... Duży to koszt? tak z ciekawości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Winter setup cd. Przed zimą wypada wymienić świece żarowe, sprawdziłem - dobre. Później przypomniało mi się, że są przecież jeszcze świece dogrzewające Sprawdziłem - do wymiany. Teraz duużo szybciej dmucha ciepłym powietrzem Polecam wątek: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=98906.0 _________________________________________________ Oprócz tego zmieniłem tylne ledy Tak, wiem brudas Spa Meguiars-ami planowane dopiero na sobotę. skad dorwales takie lampy jak ja mam i juz niejestem jedyny ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 lampy chyba rezane? jak patrze na te foty to nachodzi mnie myśl, że wygłupiłem się ze zmianą zawiasu, tym bardziej że śniegu tej zimy nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 lampy chyba rezane? jak patrze na te foty to nachodzi mnie myśl, że wygłupiłem się ze zmianą zawiasu, tym bardziej że śniegu tej zimy nie będzie i to zdecydowanie za wczesnie to zorbiłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 lampy chyba rezane? jak patrze na te foty to nachodzi mnie myśl, że wygłupiłem się ze zmianą zawiasu, tym bardziej że śniegu tej zimy nie będzie i to zdecydowanie za wczesnie to zorbiłes bo lubię rezać, ale powyżej 20*C i z zimnym browarem w dłoni wymiana zawiasu przy minusowych temp do przyjemnych nie należy Armi czemu nie masz OOOO na klapie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Świece Febi - 15zł za sztukę Lampy rzeczywiście rezane. Pół forum ma takie ledy, dlatego musiałem coś odmienić Może jutro zrobię lepsze zdjęcia, dziś robiłem ale wyszły gorsze niż robione komórką Znaczka nie ma bo odpadł na myjni dawno temu i podobno tył szerzej wygląda jak nie ma OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Znaczka nie ma bo odpadł na myjni dawno temu i podobno tył szerzej wygląda jak nie ma OOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi