Kowi87 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 armi nagrajcie filmik jak to jeździ, tylko nie z wnetrza auta ale stojąc obok jeszcze nie czas na video
paput Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 armi nagrajcie filmik jak to jeździ, tylko nie z wnetrza auta ale stojąc obok jeszcze nie czas na video łe tam ja chce zobaczyć
Kowi87 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 armi nagrajcie filmik jak to jeździ, tylko nie z wnetrza auta ale stojąc obok jeszcze nie czas na video łe tam ja chce zobaczyć to przyjedź do Ryk
rafalekx Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 łe tam ja chce zobaczyć No ale na filmie i tak nic nie zobaczysz... chyba że czarną zasłonę dymną Katalizator masz wywalony? i nie gwizda? To leć dalej rób przelot
paput Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 łe tam ja chce zobaczyć No ale na filmie i tak nic nie zobaczysz... chyba że czarną zasłonę dymną Katalizator masz wywalony? i nie gwizda? To leć dalej rób przelot dezel musi puszczać bąki żeby się odpychać
Armi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 łe tam ja chce zobaczyć No ale na filmie i tak nic nie zobaczysz... chyba że czarną zasłonę dymną Katalizator masz wywalony? i nie gwizda? To leć dalej rób przelot Wydaję mi się, że kopci troszkę mniej. Katalizatora już dawno nie ma Ale to nie brak kata sprawiał, że turbo gwizdało. W sumie bardziej przypomina to gwizdy z egr (jak się robi logi sprawdzające egr to tak fajnie pogwizduje). Ja tak miałem przy dodawaniu gazu.
rafalekx Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Mów lepiej kiedy strojenie padła? Ty sprzęgiełko juz masz nowe?
Armi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Muszę jeszcze wywalić egr i zamontować wydajniejszy kolektor dolotowy. Zapisałem się na forum golfa i pewnie niedługo wpiszę się na grupowy chip do Rogala. Sprzęgło jeszcze seria, jak pójdzie to pewnie zamontuję jednomasa.
slepy Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Adam, za ile dorwałeś jarzma?, zaciski masz ATE, u mnie są Lucasa i trzeba komplet wymieniać
Armi Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 60zł za sztukę czyli w sumie 120zł. Niedługo będę miał tarcze 312 używane a na wiosnę kupię nowe. A i najważniejsze dopisałem się do listy na grupowy soft u Rogala
mrogal Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 60zł za sztukę czyli w sumie 120zł. Niedługo będę miał tarcze 312 używane a na wiosnę kupię nowe. A i najważniejsze dopisałem się do listy na grupowy soft u Rogala skolko i na kiedy?
Armi Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 60zł za sztukę czyli w sumie 120zł. Niedługo będę miał tarcze 312 używane a na wiosnę kupię nowe. A i najważniejsze dopisałem się do listy na grupowy soft u Rogala skolko i na kiedy? 900zł. Będę dzwonić, chciałbym na połowę września ale jeszcze zobaczymy.
slepy Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 60zł za sztukę czyli w sumie 120zł. Niedługo będę miał tarcze 312 używane a na wiosnę kupię nowe. A i najważniejsze dopisałem się do listy na grupowy soft u Rogala no to dobra cena, allegro, czy gdzieś na miejscu wyrwałeś?
Armi Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 no to dobra cena, allegro, czy gdzieś na miejscu wyrwałeś? Koledze udało sie załatwić te jarzma trochę taniej, mimo że nie planowałem zmiany hamulców tak szybko to wziąłem bo niewiadomo kiedy trafiła by się taka okazja.
slepy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 no to dobra cena, allegro, czy gdzieś na miejscu wyrwałeś? Koledze udało sie załatwić te jarzma trochę taniej, mimo że nie planowałem zmiany hamulców tak szybko to wziąłem bo niewiadomo kiedy trafiła by się taka okazja. no ja mam na wiosne zaplanowaną zmiane tarcz i klocków, na wszystkich osiach, także odrazu bede chciał na przód wrzucić 312mm
Armi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Takie moje małe weekendowe mody: haczyk na czerwony i czerwone lampki w przednich drzwiach (wyszły trochę za nisko ale i tak jest lepiej niż bez nich). Myślę, że w następny weekend zamontuję kolektor AWX (jak go pomaluję na czarno) i korki pod maską pójdą na czerwono. Planuję, że pod maską będzie dominować kolor czarny (kolektor, wężyki podciśnienia, opaski) z czerwonymi akcentami typu korki wlewu.
paput Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Takie moje małe weekendowe mody: haczyk na czerwony i czerwone lampki w przednich drzwiach (wyszły trochę za nisko ale i tak jest lepiej niż bez nich). Myślę, że w następny weekend zamontuję kolektor AWX (jak go pomaluję na czarno) i korki pod maską pójdą na czerwono. Planuję, że pod maską będzie dominować kolor czarny (kolektor, wężyki podciśnienia, opaski) z czerwonymi akcentami typu korki wlewu. a polerka wydechu :>
slepy Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 :gwizdanie: elegancko, bedziesz dokupywał jakieś osłonki pod maske czy tylko to co jest
Armi Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Takie moje małe weekendowe mody: haczyk na czerwony i czerwone lampki w przednich drzwiach (wyszły trochę za nisko ale i tak jest lepiej niż bez nich). Myślę, że w następny weekend zamontuję kolektor AWX (jak go pomaluję na czarno) i korki pod maską pójdą na czerwono. Planuję, że pod maską będzie dominować kolor czarny (kolektor, wężyki podciśnienia, opaski) z czerwonymi akcentami typu korki wlewu. a polerka wydechu :> Będą proste końcówki, z tym mi się nie chce bawić :gwizdanie: elegancko, bedziesz dokupywał jakieś osłonki pod maske czy tylko to co jest Z czasem pewnie jakieś osłony dojdą i podszybie z polifta też, ale na razie to muszę chociaż osłonę na silnik przyczepić :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Kupujemy http://allegro.pl/koncowka-wydechu-tlumika-kwasowka-promocja-i1201446280.html[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 20:17_________________________________________________zamówione [br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 20:21_________________________________________________już wszystko poszło, aukcja tylko pare godzin latała
Rekomendowane odpowiedzi