slepy Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 no właśnie widziałem tylko drzwi kierowcy, pasażera już wyszły cacy , a w tylnich drzwiach tez rezałeś czy tylko przód
Armi Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 ale krzywo A4 będę poprawiał bo źle odmierzyłem odległość. 1,9t TDI powinno pójść tak z pół centymetra w dół. Sugerowałem się tym zdjęciem: Lampki są na razie tylko z przodu. Szczerze mówiąc to dużo pracy dla małego efektu.
michu93 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 z tego co mi się wydaje to dolna linia emblematów powinna równać się z dolną linią wstecznego tak mi się wydaje
wojciu0308 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 lekka krzywizna :gwizdanie: a jak naklejka to 1,6T
slepy Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Lampki są na razie tylko z przodu. Szczerze mówiąc to dużo pracy dla małego efektu. No tak , ja na czasie rezam, podświetlenie przestrzeni pod drzwiami po otwarciu, i odrazu podciągnę wiązkę do tych czerwonych lampek , bedzie na przyszłość
Armi Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 z tego co mi się wydaje to dolna linia emblematów powinna równać się z dolną linią wstecznego tak mi się wydaje Może tak jest w oryginalnych poliftowych lampach. Ja muszę porównywać do polifta z "moimi" lampami. Kurde, znów trzeba poprawiać. Ten klej jest lipny, ustawię sobie dobrze znaczki i przykleję. Przychodzę po jakimś czasie a jest krzywo Lampki są na razie tylko z przodu. Szczerze mówiąc to dużo pracy dla małego efektu. No tak , ja na czasie rezam, podświetlenie przestrzeni pod drzwiami po otwarciu, i odrazu podciągnę wiązkę do tych czerwonych lampek , bedzie na przyszłość Bardzo dobry pomysł
Policman Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 zajefajne autko :> , ciekawe mody, pozostaje tylko gratulować :>
Armi Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 Miałem dziś wolną chwilę i takie coś wymodziłem Spy foto: Rozpórka zamontowana, jadę testować A i kupiłem zaślepkę EGR :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Miałem dziś wolną chwilę i takie coś wymodziłem Spy foto: Rozpórka zamontowana, jadę testować A i kupiłem zaślepkę EGR :gwizdanie: a podlozyles cos pod przewod od klimy? :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ...no własnie gdzie?? i co to niby daje w tym telepaku
mrogal Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 to rozpórka jest? tylko nie skrecona z A6 C5 lekko podrezana
michu93 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 no naprawdę trzeba się przypatrzeć, żeby ją zobaczyć
Iverson Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 to to pod zbiorniczkiem od wspomagania??
SoMeS Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 to to pod zbiorniczkiem od wspomagania?? chyba tak...ciekawe czy przy mojej jeździe bym to złamał
mrogal Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 no naprawdę trzeba się przypatrzeć, żeby ją zobaczyć rozporka nie sluzy wygladaniu [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 20:50_________________________________________________ to to pod zbiorniczkiem od wspomagania?? chyba tak...ciekawe czy przy mojej jeździe bym to złamał nie ma hója
SoMeS Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 no naprawdę trzeba się przypatrzeć, żeby ją zobaczyć rozporka nie sluzy wygladaniu [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 20:50_________________________________________________ to to pod zbiorniczkiem od wspomagania?? chyba tak...ciekawe czy przy mojej jeździe bym to złamał nie ma hója ale jak wystaje z pod maski i nachodzi na wycieraczki tak jak u mnie to +100 do lansu to minimum nie ma hója nie no tak się śmieje ale pierwszy raz taką widzę...domyślam się Wujek że też masz taką? ma ona jakąś regulację sztywności?
mrogal Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 no naprawdę trzeba się przypatrzeć, żeby ją zobaczyć rozporka nie sluzy wygladaniu [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 20:50_________________________________________________ to to pod zbiorniczkiem od wspomagania?? chyba tak...ciekawe czy przy mojej jeździe bym to złamał nie ma hója ale jak wystaje z pod maski i nachodzi na wycieraczki tak jak u mnie to +100 do lansu to minimum nie ma hója nie no tak się śmieje ale pierwszy raz taką widzę...domyślam się Wujek że też masz taką? ma ona jakąś regulację sztywności? mam mam kopie padre mnie zrobil niestety nie ma, ale mysle ze wspawanie sruby rzymskiej nie bylo by filozofia ale zadanie spelnia
SoMeS Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 mam mam kopie padre mnie zrobil niestety nie ma, ale mysle ze wspawanie sruby rzymskiej nie bylo by filozofia ale zadanie spelnia no niby tak ale powinna być moim zdaniem na podniesionym aucie wówczas montowana
Rekomendowane odpowiedzi