aju Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 To głupie ale miałem nadzieję, że to może turbina wrzuć nakrętkę do dolotu... przed turbiną myślę że się nie zawiedziesz wtedy :gwizdanie:
Armi Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 :> Nie nie, to musi być przypadek losowy. Jak tej się coś stanie to wleci BRD i pewnie wtryski 230 ale to odległe plany
Kowi87 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 :> Nie nie, to musi być przypadek losowy. Jak tej się coś stanie to wleci BRD i pewnie wtryski 230 ale to odległe plany Adaś wtedy to juz chyba lepiej pomyśleć o całym silniku AWX bo rzeźbić na pompie to wiesz wczoraj pojeżdziłem z kolegą tym volvoS60R potęga a to tylko 5s do setki, jednak turbodoładowana benzynka to moc :gwizdanie:
Armi Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 :> Nie nie, to musi być przypadek losowy. Jak tej się coś stanie to wleci BRD i pewnie wtryski 230 ale to odległe plany Adaś wtedy to juz chyba lepiej pomyśleć o całym silniku AWX bo rzeźbić na pompie to wiesz wczoraj pojeżdziłem z kolegą tym volvoS60R potęga a to tylko 5s do setki, jednak turbodoładowana benzynka to moc :gwizdanie: Ale chyba z chipem to volvo bo przecież moskal pisał, że esa objeżdza takie volvo
MAGIC87 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 5S do setki ok... ale czy za kazdym razem tak wystartujesz zeby zlapac trackje?
Armi Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 5S do setki ok... ale czy za kazdym razem tak wystartujesz zeby zlapac trackje? Takie volvo ma w ..uj systemów min. zapobiegający utracie trakcji przy ruszaniu. Tylko to 5sekund przy takiej krowie jest zastanawiające, chyba że ma chipa. Na papierze seria ma 5,8 do setki.
Kowi87 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 :> Nie nie, to musi być przypadek losowy. Jak tej się coś stanie to wleci BRD i pewnie wtryski 230 ale to odległe plany Adaś wtedy to juz chyba lepiej pomyśleć o całym silniku AWX bo rzeźbić na pompie to wiesz wczoraj pojeżdziłem z kolegą tym volvoS60R potęga a to tylko 5s do setki, jednak turbodoładowana benzynka to moc :gwizdanie: Ale chyba z chipem to volvo bo przecież moskal pisał, że esa objeżdza takie volvo No pamietam ze pisał, ale tego to chyba nie pocisnie serią jednak 5S do setki ok... ale czy za kazdym razem tak wystartujesz zeby zlapac trackje? no wiadomo ze nie za kazdym ale to jest AWD na mnie tam robi wrazenie ten samochodzik i dziwęk silnika, ale i tak wolał bym S4 w avancie
rafalekx Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Tylko że to volvo trzeba porównywać z S4 B6 Bo to mniej więcej te same lata produkcji A jak jest z awaryjnością tych silników w volvo? I wiele to temu koledze pali?
Armi Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 Nie wierzę w 5 sekund 5 sekund do setki to ma rs4.
Kowi87 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Tylko że to volvo trzeba porównywać z S4 B6 Bo to mniej więcej te same lata produkcji A jak jest z awaryjnością tych silników w volvo? I wiele to temu koledze pali? Pali przy takiej jeżdzie dosć sporo bo narzeka no według testów na YT to ma 6s do100km/h ogólnie fajna alternatywa którą też można dłubnąć i co ciekawe w filmiku porónujacym do S4 wychodzi na + pod wzgledem sterownosci zobaczcie na 2:56 Nie wierzę w 5 sekund 5 sekund do setki to ma rs4. oj tak napisałem te 5s bo nieznam danych wiem ze ma wydech cały przelotowy
Armi Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 Myślałem, że właściciel głosi takie teorie Osobiście nie wiem, które auto bym wolał. Chyba diesla
MAGIC87 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Miałem S60 2.4 R5...ale srodek duzo gorszy niz w ŁAŁDI
Kowi87 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Miałem S60 2.4 R5...ale srodek duzo gorszy niz w ŁAŁDI Z tym sie zgodze, ale fotele niczego sobie Dobra EOT
paput Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 pięknie wyszło, pełen szacuneczek jeszcze jakby był zderzak od esy to by było
Armi Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 Zderzaka od esy nie będzie :gwizdanie: Ile można inwestować w samochód
_Solar_ Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 ale koza na tych 16" :gwizdanie:
Armi Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 ale koza na tych 16" :gwizdanie: Mi też się podoba A budziki kiedy? ciężko powiedzieć, cały czas próbuje rozszyfrować rozpiskę pinów. Gdybym miał gotowy schemat to fis już by był. Mogłem kupić gotową przejściówkę za 200 czy 250zł ale uważam, że to chora cena.
paput Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 armi zrób fotę za dnia jak myślisz ile po programie wypluje?
pablo_9 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 A budziki kiedy? ciężko powiedzieć, cały czas próbuje rozszyfrować rozpiskę pinów. Gdybym miał gotowy schemat to fis już by był. Mogłem kupić gotową przejściówkę za 200 czy 250zł ale uważam, że to chora cena. armistead z czym dokładnie masz problem i o jaką przejściówkę chodzi ? Jak coś to mam notatki z całego tematu o montażu FIS-a z naszego forum, najważniejsze rzeczy wypisane, korzystałem z tego jak montowałem u siebie FIS.
Rekomendowane odpowiedzi