davidoati Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 te s-line mi się szczerze mówiąc bardziej podobają mam identyko i są nie wiem czemu panuje ostatnio forumowy szał na prosiaki, żeby aż takie mega były to nie wiem
euri23 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 No OK skoro już zawracam gitarrrę to jeszcze ostatnie najprawdopodobniej pytanie po wszystkich modach trzeba rzecz jasna coś wymłodzić z programem bo samo złożenie tego do kupy efektunie przyniesie jak już do tego dojdzie to gdzie a można takie cuda robić może kogoś polecacie kto lubi się w te klocki bawić Z góry dziękuje
Armi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 No OK skoro już zawracam gitarrrę to jeszcze ostatnie najprawdopodobniej pytanie po wszystkich modach trzeba rzecz jasna coś wymłodzić z programem bo samo złożenie tego do kupy efektunie przyniesie jak już do tego dojdzie to gdzie a można takie cuda robić może kogoś polecacie kto lubi się w te klocki bawić Z góry dziękuje Małopolskie V-tech Kraków chyba, że na ślasku Dynosoft Najwięcej dowiesz się po przestudiowaniu tego wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=9450.0
euri23 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jeszcze raz WIELGACHNE DZIĘKI :notworthy:
Armi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 A tak przy okazji, mój urodzinowy prezent Wskaźnik ciśnienia doładowania No i wydech pani listonosz przyniosła
fusse Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 super, tez sobie takie cos zaloze, mysle tylko gdzie go wkomponować, bez zbednej rzeźby, jak np w slupek... mysle,ze moze w kratke nawiewu srodkowa,lewa.... widzialem, chyba jeden Kolega z forum ma tak zrobione...
Armi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 U mnie będzie w kratce nawiewu bo w słupku za bardzo rzuca się w oczy potencjalnym kandydatom do killa Poza tym nie wyrzucam znaczków 1.9 TDI (90KM)
janjazda Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Adam widzę grubo, lecisz po całości
fusse Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 hehehe, ja jezdze bez znaczkow ale 110koniami to nie poszaleje oby do lata powinno cos wzrosnąć poczekam az zalozysz :gwizdanie: moze tak samo zaloze jak Ty
Michał Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 widzialem, chyba jeden Kolega z forum ma tak zrobione... nie jeden, to dość popularne i fajne rozwiązanie ja tak mam, Dawid, Topor miał, Nosb, gwerty, Gracjan itd Armi będziesz malował ramkę tego gajgerka czy zostawiasz odpustową?
Armi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pomaluję w czarny mat Dobrze, że mi przypomniałeś
miro_x Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 fajno ze Fmic daje radę. Zobaczysz w lecie jakie temp
mrogal Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Pomaluję w czarny mat Dobrze, że mi przypomniałeś do niedzieli zamontujesz?
mrogal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mam zamiar jutro go zamontować bedziesz na WOSPie?
Armi Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mam zjazd ale i tak planuję przyjechać Wyrezane: Zdjęcia z ręki, bez statywu i pozowania. Zamontowałem, sprawdziłem czy działa - na dziś wystarczy
fusse Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 good job! ile pokazuje w stresie? tylko obudowe moglbys na czarno pomalowac,bo jakos biala to sie w oczy rzuca:p tez sobie tak zrobie
Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Noo Adaś gratki przyjade któregoś dnia zobaczyć jak sie to sprawuje
Armi Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 good job! ile pokazuje w stresie? tylko obudowe moglbys na czarno pomalowac,bo jakos biala to sie w oczy rzuca:p tez sobie tak zrobie Ramkę i cały wskaźnik pomaluję na czarno, miałem dziś ale przez to, że jest zimno to nic mi się nie chce. Wskazuje 1,5 bara. W porywach (dosłownie na sekundę) 1.6 i spada na 1.5 - 1.4 . Generalnie pokrywa się z vagiem.
mrogal Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mam zjazd ale i tak planuję przyjechać Wyrezane: Zdjęcia z ręki, bez statywu i pozowania. Zamontowałem, sprawdziłem czy działa - na dziś wystarczy no i kozak rezacz, pakuj na WOSPa bedziem badac na zywo aa i wielka prosba wez ta cala hydraulike co ja od Ciebie kupilem :hi:
Rekomendowane odpowiedzi