Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te s-line mi się szczerze mówiąc bardziej podobają mam identyko i są :good: nie wiem czemu panuje ostatnio forumowy szał na prosiaki, żeby aż takie mega były to nie wiem :mysli:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No OK skoro już zawracam gitarrrę :hi: to jeszcze ostatnie najprawdopodobniej pytanie po wszystkich modach trzeba rzecz jasna coś wymłodzić z programem bo samo złożenie tego do kupy efektunie przyniesie jak już do tego dojdzie to gdzie a można takie cuda robić może kogoś polecacie kto lubi się w te klocki bawić :kox: Z góry dziękuje :hi:

Opublikowano

No OK skoro już zawracam gitarrrę :hi: to jeszcze ostatnie najprawdopodobniej pytanie po wszystkich modach trzeba rzecz jasna coś wymłodzić z programem bo samo złożenie tego do kupy efektunie przyniesie jak już do tego dojdzie to gdzie a można takie cuda robić może kogoś polecacie kto lubi się w te klocki bawić :kox: Z góry dziękuje :hi:

Małopolskie :mysli:

V-tech Kraków chyba, że na ślasku Dynosoft :mysli:

Najwięcej dowiesz się po przestudiowaniu tego wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=9450.0

Opublikowano

A tak przy okazji, mój urodzinowy prezent :)

Wskaźnik ciśnienia doładowania

2djavew.jpg6h6hro.jpg

No i wydech pani listonosz przyniosła :decayed:

Opublikowano

super, tez sobie takie cos zaloze, mysle tylko gdzie go wkomponować, bez zbednej rzeźby, jak np w slupek... mysle,ze moze w kratke nawiewu srodkowa,lewa.... widzialem, chyba jeden Kolega z forum ma tak zrobione... :mysli:

Opublikowano

U mnie będzie w kratce nawiewu bo w słupku za bardzo rzuca się w oczy potencjalnym kandydatom do killa :wink4:

Poza tym nie wyrzucam znaczków 1.9 TDI (90KM) :tongue4:

Opublikowano

Adam widzę grubo, lecisz po całości :good:

Opublikowano

hehehe, ja jezdze bez znaczkow ale 110koniami to nie poszaleje :P oby do lata ;) powinno cos wzrosnąć ;)

poczekam az zalozysz :gwizdanie: moze tak samo zaloze jak Ty :naughty:

Opublikowano

widzialem, chyba jeden Kolega z forum ma tak zrobione... :mysli:

nie jeden, to dość popularne i fajne rozwiązanie :wink4:

ja tak mam, Dawid, Topor miał, Nosb, gwerty, Gracjan itd

Armi będziesz malował ramkę tego gajgerka czy zostawiasz odpustową? :naughty:

Opublikowano

Pomaluję w czarny mat :cool1::naughty:

Dobrze, że mi przypomniałeś :good:

Opublikowano

fajno ze Fmic daje radę. Zobaczysz w lecie jakie temp :):good:

Opublikowano

Pomaluję w czarny mat :cool1::naughty:

Dobrze, że mi przypomniałeś :good:

do niedzieli zamontujesz?

Opublikowano

Mam zamiar jutro go zamontować :wink4:

Opublikowano

Mam zamiar jutro go zamontować :wink4:

bedziesz na WOSPie?

Opublikowano

Mam zjazd ale i tak planuję przyjechać :good:

Wyrezane:

P1350406.jpgP1350411.jpgP1350424.jpg

Zdjęcia z ręki, bez statywu i pozowania. Zamontowałem, sprawdziłem czy działa - na dziś wystarczy :wink4:

Opublikowano

good job! :good: ile pokazuje w stresie? :P tylko obudowe moglbys na czarno pomalowac,bo jakos biala to sie w oczy rzuca:p tez sobie tak zrobie :decayed:

Opublikowano

Noo Adaś gratki :kox: przyjade któregoś dnia zobaczyć jak sie to sprawuje :wink4:

Opublikowano

good job! :good: ile pokazuje w stresie? :P tylko obudowe moglbys na czarno pomalowac,bo jakos biala to sie w oczy rzuca:p tez sobie tak zrobie :decayed:

Ramkę i cały wskaźnik pomaluję na czarno, miałem dziś ale przez to, że jest zimno to nic mi się nie chce.

Wskazuje 1,5 bara. W porywach (dosłownie na sekundę) 1.6 i spada na 1.5 - 1.4 . Generalnie pokrywa się z vagiem.

Opublikowano

Mam zjazd ale i tak planuję przyjechać :good:

Wyrezane:

P1350406.jpgP1350411.jpgP1350424.jpg

Zdjęcia z ręki, bez statywu i pozowania. Zamontowałem, sprawdziłem czy działa - na dziś wystarczy :wink4:

no i kozak rezacz, pakuj na WOSPa bedziem badac na zywo :naughty:

aa i wielka prosba wez ta cala hydraulike co ja od Ciebie kupilem :hi: :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...