Armi Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 jakbyś cofnął autem, i presunął się lekko w lewo to miniesz te krzaki, i bedzie całkiem przyjemnie Ciężko bo tam dół jest, tegoroczna powódź wszystko poprzestawiała Ale pokombinuję no w ostatecznośći siekera w bagażnik :gwizdanie: A później kara do zapłacenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 jakbyś cofnął autem, i presunął się lekko w lewo to miniesz te krzaki, i bedzie całkiem przyjemnie Ciężko bo tam dół jest, tegoroczna powódź wszystko poprzestawiała Ale pokombinuję no w ostatecznośći siekera w bagażnik :gwizdanie: A później kara do zapłacenia ale jakie zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 jakbyś cofnął autem, i presunął się lekko w lewo to miniesz te krzaki, i bedzie całkiem przyjemnie Ciężko bo tam dół jest, tegoroczna powódź wszystko poprzestawiała Ale pokombinuję no w ostatecznośći siekera w bagażnik :gwizdanie: A później kara do zapłacenia opał byś miał w te mrozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 jak zrobisz to szybko, to się bez mandatu obedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wracając do tych fajnych felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wracając do tych fajnych felg Mówię, najładniejsze ori felgi Fani avusów wybaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wracając do tych fajnych felg Mówię, najładniejsze ori felgi Fani avusów wybaczcie Podzielam zdanie Wzór najbardziej pasujący wzór do linii auta. Taka jest moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wracając do tych fajnych felg Mówię, najładniejsze ori felgi Fani avusów wybaczcie Co Ty tam wiesz poczekaj az zobaczysz BBS CH by Audi na wiosne u mnie ... jeszcze zdarzysz sie nawrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wracając do tych fajnych felg Mówię, najładniejsze ori felgi Fani avusów wybaczcie Co Ty tam wiesz poczekaj az zobaczysz BBS CH by Audi na wiosne u mnie ... jeszcze zdarzysz sie nawrocic Wiem, wiem Chodziło mi o 17". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wracając do tych fajnych felg Mówię, najładniejsze ori felgi Fani avusów wybaczcie Co Ty tam wiesz poczekaj az zobaczysz BBS CH by Audi na wiosne u mnie ... jeszcze zdarzysz sie nawrocic Wiem, wiem Chodziło mi o 17". No to sobie wyjaśniliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Pete, łap rozpórkę dolną. W dziale sprzedam, za 35zł z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Pete, łap rozpórkę dolną. W dziale sprzedam, za 35zł z wysyłką. A polifty nie mialy tego w serii ? bo tak mi sie jakos wydawalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 możliwe że miały, u mnie siedziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Zapomniałem Luzik, lepiej mi mówcie skąd tu skołować po dobrych pieniądzach rozpórke górną przed poniedziałkiem temat o dolnej rozporce: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Zapomniałem Luzik, lepiej mi mówcie skąd tu skołować po dobrych pieniądzach rozpórke górną przed poniedziałkiem temat o dolnej rozporce: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142014 Ja kupiłem od Solara (_Solar_), z A6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Zapomniałem Luzik, lepiej mi mówcie skąd tu skołować po dobrych pieniądzach rozpórke górną przed poniedziałkiem temat o dolnej rozporce: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142014 Ja kupiłem od Solara (_Solar_), z A6. Wlasnie myslalem o tej z A6, _Solar_ bedzie mial wiecej tego pod reka ? chyba bede musial do niego napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Napisz, może coś znajdzie. Ogólnie towar mocno deficytowy. Ewentualnie może jakaś uniwersalna rozpórka z allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 http://allegro.pl/rozporka-kielichow-audi-a6-oryginalna-i1475190350.html tu jest ale trochę drogo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 http://allegro.pl/rozporka-kielichow-audi-a6-oryginalna-i1475190350.html tu jest ale trochę drogo :gwizdanie: Hm nawet z krakowa :/ ostatnio byla na forum z wysylka za 160zl akurat wtedy jak sie nie logowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi