Armi Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Niee ale podobne. Znaczy jeszcze ich nie kupiłem bo jest jedna osoba przede mną ale mam nadzieję, że zrezygnuje. Nie wiesz czy komuś udało się to przerobić?
Pucek Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 niestety jeszcze tego tematu nie opanowałem
Armi Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 niestety jeszcze tego tematu nie opanowałem To dobrze nie wróży, mam jeszcze drugie kubełki ale gość chce 300zł za dwa przednie fotele z najstarszą z możliwych tapicerek Jak się z tymi nie uda to go przeczekam, zaoferuję 150 i pojadę :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 niestety jeszcze tego tematu nie opanowałem To dobrze nie wróży, mam jeszcze drugie kubełki ale gość chce 300zł za dwa przednie fotele z najstarszą z możliwych tapicerek Jak się z tymi nie uda to go przeczekam, zaoferuję 150 i pojadę :gwizdanie: ale one sa bez poduszek...
Armi Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 niestety jeszcze tego tematu nie opanowałem To dobrze nie wróży, mam jeszcze drugie kubełki ale gość chce 300zł za dwa przednie fotele z najstarszą z możliwych tapicerek Jak się z tymi nie uda to go przeczekam, zaoferuję 150 i pojadę :gwizdanie: ale one sa bez poduszek... Które? Te od gelo?
mrogal Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 niestety jeszcze tego tematu nie opanowałem To dobrze nie wróży, mam jeszcze drugie kubełki ale gość chce 300zł za dwa przednie fotele z najstarszą z możliwych tapicerek Jak się z tymi nie uda to go przeczekam, zaoferuję 150 i pojadę :gwizdanie: ale one sa bez poduszek... Które? Te od gelo? nie, te za 300 z cycowa:D
Armi Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Sępy na forum krążą, strach coś powiedzieć Fotele od gelo (w dziale sprzedam) mam zaklepane prawie, chyba że Incognito się zdecyduje. A drugie są na allegro, przetarty boczek, stara tapicerka (taka jak moja) ale mają poduszki i są w miarę blisko ale cena
Armi Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 no sa po 300 zl przednie fotele na alledrogo Stare, nawet bez siatek i drogie. Dlatego nie ma chętnych
OGr Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 nie wolisz skóry ? są na forum do sprzedania do sedana ;-)
Pucek Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 yyyy nie podobają mi się te fotele od kolegi gelo [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 14:15_________________________________________________OGr, skóra w tych czasach to przeżytek
Armi Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 nie wolisz skóry ? są na forum do sprzedania do sedana ;-) Niee, ciężko wyrwać kubełki w skórze. Jak w dobrym stanie z boczkami to prawie 2k trzeba dać. Wysiedziane i fotele naleśniki. Wolę kupić tańsze szmaciane kubełki, ile można w samochód inwestować
pete007 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Niee, ciężko wyrwać kubełki w skórze. Jak w dobrym stanie z boczkami to prawie 2k trzeba dać. Co Ty opowiadasz ... mozna wyrwac skorzane kubełki z tylna kanapa za 600zl
Kowi87 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 mi tam się skóra bardziej podoba ;-) Dobrze gadasz
OGr Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Co Ty opowiadasz ... mozna wyrwac skorzane kubełki z tylna kanapa za 600zl ale dobrze wiesz że nie w czerni
Rekomendowane odpowiedzi