OGr Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 mnie korcą jednak rozdzieranie foteli skórzanych raczej mi nie na rękę - z materiałami się bawiłem kiedyś.
Armi Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 Sezon na rezanie rozpoczęty dziś: - króciec od chłodnicy, standard - podwójne postojówki (ledy + obrysy) w razie kontroli policyjnej, wyciagam dwa kabelki i świecą tylko ledy - kubełki z przodu, dopiero dziś się zorientowałem, że regulacja wysokości jest w obu fotelach, więc nie będę cierpiał przez to, że stołki są z anglika Kubełki plug&play, żadnego przerabiania kostek od poduszek Niestety trzeba normalnie uprać bo czyszczenie http://www.autoland.pl/produkty/kosmetyki_samochodowe/srodki_do_pielegnacji_tapicerki/tap_forte nic nie dało
Michał Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 fotele fajne, ale upier*olone jak stół u Durczoka kanapę też będziesz przekładał? bo teraz to trochę lipnie...
Armi Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Opublikowano 12 Marca 2011 Zdjęcia z lampą, prześwietlone. Wbrew pozorom te fotele są czystsze od tych które miałem. Stołek pasażera trochę w plamach ale to mokre od tej tandetnej pianki. Będę montował kanapę ale brakuje mi jeszcze 2 części, żeby wywalić tylną ścianę i wstawić składaną kanapę. Takiego czegoś jeszcze nie mam: Wspawam i jak gdyby nigdy nic zamontuję składane fotele z avanta do sedana bez składanych foteli
Armi Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Zrobiłem jazdę testową, jakoś dziwnie Wyżej się siedzi, fotel twarde ale to pewnie dlatego, że moje naleśniki były wysiedziane Ale wygląd wnętrza, bez porównania
rafalekx Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Są twardsze są czemu dziwnie? w identycznych siedziałeś u mnie nawet kolor i wzorek tapicerki chyba taki jak mój
Armi Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Identiko Spodobały mi się u Ciebie, więc jak była szansa kupna to nawet się nie zastanawiałem. Dziwnie jakoś - twardo, na boki się nie lata. I regulacja lędźwi
rafalekx Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Dziwnie jakoś - twardo, na boki się nie lata. I regulacja lędźwi tak powinno być kubły muszą być
Armi Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Mój tata dzielnie zszywał rozpruty boczek Aż jestem w szoku, bo tak zszył, że nawet nie widać że coś było ruszane
pastaldo Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Świetna sprawa Choć ja bym dla siebie wziął dodatkowo grzanie dupki na zime
dudi75 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Duzo jest roboty zaby przezucic kanape dzielona zamiast nie dzielonej i na odwrot :gwizdanie:
pitman Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 dobrze że zmieniłeś stołki na kubełki bo teraz pasują do kiery
Armi Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Duzo jest roboty zaby przezucic kanape dzielona zamiast nie dzielonej i na odwrot :gwizdanie: Spodziewam się, że trochę się napracuję. Dolne mocowania to nie problem, z górnymi się pomęczę. Jutro zrobię dokładne przymiarki Zmieniałeś taką kanapę u siebie? dobrze że zmieniłeś stołki na kubełki bo teraz pasują do kiery Też tak uważam i wszystkim polecam zmianę
Armi Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 Wysłałem list polecony z potwierdzeniem odbioru do tego pana w piątek. Napisałem mu, że zwracam towar, na jakiej zasadzie i podstawie prawnej. Zaznaczyłem, że jeśli w ciągu dni kalendarzowych nie dostanę zwrotu $$ to kieruję sprawę do sądu. To samo pismo włożyłem do paczki z gwintem, dziś był kurier i paczkę ode mnie zabrał. Byłem w sądzie, koszt założenia sprawy w moim przypadku to 30zł. Dowody mam, zdjęcia były robione od początku do końca, więc się nie boję. Jeśli $$ nie będzie to idę na policję i zgłaszam się do programu ochrony kupujących, zgłaszam sprawę do sądu i robię donos do urzędu skarbowego. Myślę, że to kwestia kilku dni i będę wiedział na czym stoję. Sprawa zgłoszona do allegro, facet aukcje wystawia, sprzedaje części ale nie odpowiada na maile od allegro w sprawie mojego gwintu. Niedługo konto mu zawieszą.
Armi Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 List poskutkował, gość oferuję regenerację. Zwrot kosztów regeneracji jednego amortyzatora
Rekomendowane odpowiedzi