Armi Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 W tylnym też się bawiłem w lutowanie. Wszystko będzie w fotostory Idę do audika bo drażni mnie mrygająca dioda podświetlająca tablicę rejestracyjną. Muszę to poprawić bo zrobił się festyn - jedna lampka świeci, druga mryga [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 13:14_________________________________________________Dzisiejsze zakupy - podświetlane kratki nawiewów (od europejczyka ) - czerwone lampki oświetlenia drzwi - białe lampki oświetlenia bagażnika - zbiornik pod spryskiwacze reflektorów Pojechałem kupić tylko żarówki ale że stała poliftowa A4 na części to wybrałem sobie parę rzeczy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 jutro ją jeszcze oskubiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Szkoda, że to zwykły polift bo gdyby tam stała s4 to chyba całą wypłatę bym na części wydał [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 20:01_________________________________________________Wyrezałem podświetlane kratki nawiewów . Dobre zdjęcia będą później bo nie umiem (na razie) dobrych zrobić ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Wyrezałem podświetlane kratki nawiewów . Dobre zdjęcia będą później bo nie umiem (na razie) dobrych zrobić ;( Zmień radio i zegary Kratki git ile dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 no ładnie, podświetlane kratki sam bym sobie chętnie sprawił, za ile je wyrwales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 no ładnie, podświetlane kratki sam bym sobie chętnie sprawił, za ile je wyrwales? taniej niz na alegro w ogóle tania ta poliftowa a4 była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 trzeba chyba zrobić tournee po szrotach :gwizdanie: dajcie cene na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Po co PW 100zł dałem za te kratki. I to nie był anglik W przyszłym tygodniu montuję spryski [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 00:17_________________________________________________ Wyrezałem podświetlane kratki nawiewów . Dobre zdjęcia będą później bo nie umiem (na razie) dobrych zrobić ;( Zmień radio i zegary Kratki git ile dałeś? Yyy a co z tymi zegarami jest nie tak? Lubie czerwone podświetlenie. Pewnie, o fis chodzi może kiedyś ale raczej tego nie planuje. Radio mam inne, nawet z czerwonym podświetlaniem ale nie współpracują z nim tylne głośniki więc na razie odpuściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Po co PW 100zł dałem za te kratki. I to nie był anglik W przyszłym tygodniu montuję spryski [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 00:17_________________________________________________ Wyrezałem podświetlane kratki nawiewów . Dobre zdjęcia będą później bo nie umiem (na razie) dobrych zrobić ;( Zmień radio i zegary Kratki git ile dałeś? Yyy a co z tymi zegarami jest nie tak? Lubie czerwone podświetlenie. Pewnie, o fis chodzi może kiedyś ale raczej tego nie planuje. Radio mam inne, nawet z czerwonym podświetlaniem ale nie współpracują z nim tylne głośniki więc na razie odpuściłem. 100zł, to nie tak raytaśnie jak myślałem, ostatnio na allegro za 120zł, z przesyłką, od gościa miałem dogadane, ale wyskoczyły inne wydatki, ale w każdym razie mod na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Jestem zadowolony bo planowałem wydać 100zł na kratki od anglika a że trafił się europejczyk to brałem bez zastanowienia Bardziej cieszę się z lampek drzwiowych i tych do podświetlenia nóg 5zł za sztukę to okazja. Niewiele zabrakło a wziąłbym też całe podszybie z polfita za 100zł (osłona na akumulator itd) ale głos rozsądku przypomniał mi o innych wydatkach ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 a jest może ta osłona jeszcze, chętnie bym łyknął, dorzucę na jakiś czteropak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Jutro będę jechać po odbiór zbiorniczka pod spryski to zobaczę. Podejrzewam, że podszybie tak szybko nie pójdzie tym bardziej że gość nie wystawia części na allegro. _________________________________________________ Zamontowałem płaskie wycieraczki Valeo [br]Dopisany: 08 Maj 2010, 01:42_________________________________________________Cały dzień walczyłem z podświetleniem nóg. I udało się Otwieram lewe drzwi - zapala się podświetlenie nóg kierowcy. Otwieram prawe drzwi - tylko pasażera. Nie wiem czy jeszcze komuś się to udało bo jak czytałem fotostory to wszystkim zapalały się obie lampki na raz, nie zależnie które drzwi się otworzyło. A i podświetlenie jest oczywiście białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 eee... wg. mnie to najlepiej by było jakby przód i tył się zapalał osobno.. a nie każda z osobna ale możesz pokazać fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 eee... wg. mnie to najlepiej by było jakby przód i tył się zapalał osobno.. a nie każda z osobna ale możesz pokazać fotki Tu akurat Ciebie nie rozumiem Po co ma się zapalać pod nogami pasażera jak kierowca otwiera drzwi i odwrotnie? Przynajmniej tak napisałeś... Wiesz jak jest w poliftach? A raczej już w autkach '98? armistead dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Cały dzień wyjęty z życiorysu ale zrobione. Dam fotki, jak nauczę się je robić ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 eee... wg. mnie to najlepiej by było jakby przód i tył się zapalał osobno.. a nie każda z osobna ale możesz pokazać fotki Tu akurat Ciebie nie rozumiem Po co ma się zapalać pod nogami pasażera jak kierowca otwiera drzwi i odwrotnie? Przynajmniej tak napisałeś... Wiesz jak jest w poliftach? A raczej już w autkach '98? armistead dobra robota no mnie tak się bardziej podoba.. ale każdy ma inne upodobania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ja chciałem tak jak jest seryjnie w innych autach, żeby podświetlanie nóg było ale nie rzucało się za bardzo w oczy. Jak ktoś nie wie, że podświetlania seryjnie nie było to się nie domyśli - właśnie o to mi chodziło. Mam białe diodowe podświetlenie całego wnętrza (łącznie z bagażnikiem i schowkiem) i czerwone podświetlanie zegarów, kratek, radia itd. Dodatkowo zamontowałem cb radio w półeczce pod kierownicą Następny mod to pranie całej tapicerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Następny mod to pranie całej tapicerki. Ojojojojoj Faktycznie pranie obowiązkowe Patrząc na Twoje wnętrze, to u mnie jest idealnie czysto, a też planuję pranie :gwizdanie: W drzwiach też robisz czerwone lampki? Czy już zrobiłeś? Ja na dniach będę robił podświetlenie pod drzwiami (białe przy wysiadaniu na ziemię), bo w drzwiach i na nogi mam seryjnie - fabryka dała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 W drzwiach będą czerwone lampki, leżą w garażu trzeba je tylko zamontować. W tym tygodniu przyjdą spryski więc ja będę wycinał i montował a z racji tego że auto będzie unieruchomione to dziewczyna upierze te siedzenia W świetle dziennym nie widać, że są takie brudne - na zdjęciu flesz zrobił swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 to dziewczyna upierze te siedzenia no tak chce jeździć w czystym aucie to niech pierze Zagadaj z Solarem i wspomnij mu że coś mówiłem Ci o praniu tapicerki, a on resztę Ci już powie (bo szykuje się duża akcja jakiegoś pięknego dnia ) A nie myślałeś o innych fotelach, może o jakichś kubełkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi