damskidg Opublikowano 25 Września 2019 Opublikowano 25 Września 2019 Witam panowie mam problem otóż włączę temperaturę na 25 stopni i dam nawiew full dmuchawa chodzi ale słabo. A gdy nacisnę spryskiwacze zaczyna chodzić normalnie. Wcześniej było wszytsko ok od pewnego czasu tak mam od czego zacząć?
majkel_majki Opublikowano 25 Września 2019 Opublikowano 25 Września 2019 Sprawdziłbym filtr kabinowy.
damskidg Opublikowano 25 Września 2019 Autor Opublikowano 25 Września 2019 Filtr kabinowy wymieniony , moze jakis przekaźnik ? Tak jak mowie jak nacisnę żeby spryskiwacze były to zczyna dmuchać nachwile
majkel_majki Opublikowano 25 Września 2019 Opublikowano 25 Września 2019 Coś musi być nie tak z kanałem doprowadzenia powietrza z zewnątrz. W momencie gdy uruchamiasz spryskiwacze automatycznie uruchamiany jest obieg wewnętrzny i jeżeli wtedy dmucha normalnie to szukałbym tylko po drodze dopływu świeżego powietrza z zewnątrz.
kamil-vag Opublikowano 25 Września 2019 Opublikowano 25 Września 2019 Podłącz kompa, sprawdź czy nie masz błędów żadnych... być może klapy szwankują.
Lu-Gi Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) W momencie spryskiwania szyb bodajże zamyka się klapa obiegu chyba dlatego żeby nie smierdzialo w kabinie płynem. A na obiegu wewnętrznym zawsze wentylator dmucha mocnej Edytowane 26 Września 2019 przez Lu-Gi
Rekomendowane odpowiedzi