Jump to content
IGNORED

era g1 google - telefon

Recommended Posts

Posted

Jak chcesz PDA, to warto myśleć, ale ja bym się nad tym zdrowo zastanowił. Bo po co mieć taką cegłę, jak tyle ładnych telefonów dookoła :wink4:

Posted

to zależy do czego go chcesz jak walisz pare maila i kupe smsów musisz coś tam napisać niezależnie gdzie jesteś i masz czas aby ładować telefon co 2 dni to bierz jak chcesz coś innego to szukaj czegoś co nie jest na Windows Mobile bo ten sobie czasami robi zwisy i żre baterie

ps. do internetu to to się nie nadaje chyba ze program TV sprawdzić

Posted

to jaki jest jeszcze fajny telefon ?

bawilem sie nokia n96 i straszna kupa ... plastikowa taka

ze szok

iphone tez odpada

Posted

To nie są telefony :decayed:

SE C905[br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 19:46_________________________________________________albo C902

Posted

samsung i8510 calkiem fajny.

n96 rzeczywiscie kupa.

SE XPeria czy jakos tak.

E90? ;)

Zalezy do czego uzywasz telefonu i jakich opcji w nim szukasz.

Posted

bawilem sie tym jak jeszcze nie bylo w PL i dla mnie bomba. znajomy ktory mial iPhona sobie kupil takiego i jest zachwycony, twierdzi ze iPhone wymieka przy tym...

mi sie podoba, jezeli uzywasz internetu czesto to nie trzeba ciagle nosic laptopa...

Posted

E90 :)

Posted

a ja powiem tak: HTC touch HD :tongue4:

Posted

a ja powiem tak: HTC touch HD :tongue4:

HTC :good:

mercedesy wśród Windows Mobile...

Posted

kurde ... sam nie wiem co ja chce

chcialbym ze mial ladny wyglad ( najlepszy moj telefon jaki mialem to byl chyba samsung e900 ... bo byl ladny i stylowy ( niby kobiecy ) )

dobry aparat i szybki aparat ( bo duzo cykam "naglych" zdjec )

nie wieszal sie i nie mulil gdy wloze duza karte i bede miec duzo zdjec i filmow

trzymal minimum 2 dni

a terazniejsza nokia 6500slide ktora mam ... trzyma max 2 dni.. muli jak cholera i ciagle cos sie w niej je*ie.... dlatego sprzedaje ja ;) i chce cos innego

Posted

bierz iphona 2g...

Posted

Samsung i8510 ;)

Wbudowane 8 gb pamieci, aparat 8 mpx (choc brakuje xenona), slot na microSD, symbian (ale 70 mb wolnego ramu,wiec nie muli zbytnio), ladny, rzadko spotykany :)

Lub moze bez symbiana, to samsung g800-aparat 5 mpx z lampa xenonowa, rowniez ladny IMO :)

Zawsze jest jeszcze Nokia n95 8 GB lub N82.

iPhone 3G ma za slaby aparat jednak do Twoich wymagan, moim zdaniem.

Lub jak juz proponowano tutaj- SE C905 :)

Posted

zastanowie sie nad tym samsungiem

a tego g1 googla odpuszczam :P

temat mozna zamknac

chyba ze ktos jeszcze szuka telefonu to moze zostac ten watek ;)

Posted

a ja polece samsuna omnie - jest ladny, ma jeden z najlepszych aparatów, dobry procek i pojemna baterie :good:

teraz ceny mocno spadly i mozna ok 1000zl wyhaczyc :naughty:

Posted

a ja polece samsuna omnie - jest ladny, ma jeden z najlepszych aparatów, dobry procek i pojemna baterie :good:

:polew: :polew: :polew: baterie którą ładuje się co 2 dni a jak ustawi odbieranie maili co 1 h to pada w 1 dzień ......

Posted

:polew: :polew: :polew: baterie którą ładuje się co 2 dni a jak ustawi odbieranie maili co 1 h to pada w 1 dzień ......

żaden obecny tel nie trzyma tydzień czasu jak nokia 3310, a z telefonow z WM omnia wypada dobrze pod tym wzgledem...

Posted

zaje....fajny :kox: