Opublikowano 21 Lutego 201313 l Napisał górna półka Bierz ATE bądź TRW, będzie to górna półka i będziesz zadowolony. górna półka..... brak słów ...
Opublikowano 21 Lutego 201313 l nic nie zaproponuje ani nie bedę sie tutaj wygłupiał Kolega poda kwote jaka moze przeznaczyc na hamulce wówczas bedziemy sie zastanawiac
Opublikowano 21 Lutego 201313 l W sumie masz racje.. ja podpowiedziałem, które sam bym kupił w granicach przyzwoitości cenowej -.- platinum podaj jak wysoka ma byc ta półka i jaki przedział pieniężny
Opublikowano 22 Lutego 201313 l Dewastian ? może Dewiant ??? :grin:Kolego ile chcesz wydac pieniedzy na hamulce ? : Sorry:
Opublikowano 22 Lutego 201313 l Witam nie było mnie jakiś czas od napisania postu , dopiero teraz przeczytałem odpowiedzi. No więc chodzi o same tarcze i klocki, powiedzmy do 700 pln, chyba ze coś fajnego jest za 749 to tez biorę pod uwagę słyszałem że Textar dobre hamulce robi
Opublikowano 22 Lutego 201313 l za duzo i za razem za mało tutaj masz rozsądny zestaw za dobrą cenę: TARCZE+KLOCKI FERODO VW PASSAT 97> ,AUDI A4, A6 (3024766850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 18:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ---------- za 750 zł można zapodac tarcze Ferodo oraz klocek Ferodo DS Performance
Opublikowano 22 Lutego 201313 l hmm, Ferodo robią dobre hamuce?? nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z produktami tej firmy
Opublikowano 22 Lutego 201313 l hmm, Ferodo robią dobre hamuce?? nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z produktami tej firmy :polew::polew::polew::polew: z tego co słyszałem to robią hamulce z dykty i gumy ale kleja zayebiscie
Opublikowano 22 Lutego 201313 l Ate +ate ceramic miałem co prawda nie w Audi ale zestaw polecam (rozsądne $)
Opublikowano 22 Lutego 201313 l hmm, Ferodo robią dobre hamuce?? nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z produktami tej firmy :polew::polew::polew::polew: z tego co słyszałem to robią hamulce z dykty i gumy ale kleja zayebiscie a oprócz preferowanej przez Ciebie marki Ferodo polecisz inne??
Opublikowano 22 Lutego 201313 l Bosch, TRW, Mintex, Ate ale tylko klocki, Otto Zimmermann ale tylko tarcze Textar również
Opublikowano 22 Lutego 201313 l witam Panowie! szykuje też wymianę klocków , jak kolega "platinum" też podobną kasą dysponuje, moje pytanie dotyczy tych tarcz i klocków "Ferodo DS Performance " jak się sprawują i jakieś zalety powiedzcie:hi:
Opublikowano 22 Lutego 201313 l zaleta to wysoka skutecznosc i brak fadingu osobiscie sprawdzałem, dwa hamowania pod rząd z predkosci 220km/h nie obnizyło skuteczności hamowania minus to cena ok 500zł