prikrize Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 narazie mam żaróweczkę wyjęta bo mi się spaliła i muszę nową diodę kupić temat był nawet poruszany;p ale mogę wstawić zdjęcie bez podświetlenia
hirszupl Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opisuje to co mam i widzę. Żadna reklama, gościu robi dobą robotę i tyle.[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 10:37_________________________________________________Zdjęcie będzie 04.07. bo syn ma aparat na obozie.[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 10:40_________________________________________________[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 10:45_________________________________________________Ja też jestem za oryginałem, ale w tym przypadku się złamałem. Bo pasuje jak cholera.
Reggi Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Aluminium, skóra, super wykonanie. Naprawdę polecam, założyłem i jestem w szoku. To powinien być patent AUDI. http://moto.allegro.pl/audi-podswietlana-led-galka-biegow-a4-a6-b4-b3-80-i1622322681.html Kiedyś klientowi taką montowałem. Gałka wytoczona z drewna i obszyta średniej jakości skórą. Ogólnie w skali 1-6 dałbym 3. To może ja się wypowiem. Obszywałem taką gałkę chłopaczkowi z A3 klubu. Gałka faktycznie wytoczona z drewna, kawałek kabelki i jedna najprostsza dioda zalana byle jak klejem. Skóra to cienki paździerz i to chyba jeszcze meblówka Ta gałka w ogóle nie wygląda takie jest moje zdanie. Na szybkości wymyśliłem 45484545486 lepszych sposobów na wydanie 89 zł
davidoff82 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Kiedyś klientowi taką montowałem. Gałka wytoczona z drewna i obszyta średniej jakości skórą. Ogólnie w skali 1-6 dałbym 3. mam i niestety muszę się zgodzić po ok 30 tys gałka jest wytarta nie mówiąc o tym że pierścien ten na dole alu już kleiłem i tą góre z ikonkami też bo się odkleiła szału nie ma w każdym razie...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 oryginalnie podswietlana to jest w bmw M3 E46 i tam robi robote, w audi diodki podswietlaja konsole srodkową i jest git.
Rekomendowane odpowiedzi