peter22 7 #61 Posted 6 hours ago Godzinę temu, puczyl1990 napisał: Samymi tłumikami końcowym można coś zdziałać? Czy jak, bo trochę nie zrozumiałem. A co do dźwięku u kolegi to również mi się to za bardzo nie podoba. Z telefonu dźwięk jest zniekształcony . W regału naprawdę fajnie to było słychać . A żeby darmo ryja to trzeba bylo przeciągać na biegach . Tylko tyle ze w środku męczyło przy wyższych prędkościach . Na codzień po mieście było ok . 0 Go to top Było A4 b7 BRB 2005r 1.9TDI Po wizycie u Rogala173,7KM i 353,7Nm Było A6 C6 BRE 2007r 2.0TDI S-line Po wizycie u Rogala 244KM i 455 Nm Było A8 D3 4.2 MPI 335KM Jest Q5 3.0 TDI 240 KM Po wizycie u Rogala 372KM i 684 Nm Share this post Link to post Share on other sites
marcin4x4 41 #62 Posted 4 hours ago (edited) 2 godziny temu, puczyl1990 napisał: Samymi tłumikami końcowym można coś zdziałać? Czy jak, bo trochę nie zrozumiałem. A co do dźwięku u kolegi to również mi się to za bardzo nie podoba. telefon nie rejestruje niskich tonów więc nagranie jest bardzo ograniczone, w realu brzmi dużo lepiej na niskich obrotach jest cicho ale wyżej to masakra. Nie widzisz auta a słyszysz że coś leci tak samymi tłumikami możesz zmienić charakterystykę ale nie będzie tak głośno jak bez dpf. Edited 4 hours ago by marcin4x4 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
KrzychuR1 0 #63 Posted 1 hour ago Ktoś zmieniał może pompe wysokiego ciśnienia w ccwa? Chciałbym auto przyszykować na większą moc podobno pasuje pompa wysokiego ciśnienia z wersji silnikowej 313KM CGQB 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites