Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to była to najgorsza opcja z tej usterki ... pamiętasz wątek z szukajki ... to cholerstwo nie jest tak tanie.

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 429,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no niestety, ale widac ze przy tym czujniku juz ktos wczesniej cos kombinowal i przez to pokazuje to zwacie do plusa. A jak tam twoje partycje caly czas szukasz dysku ??

Opublikowano

No kaszana ... bez dysku nic nie zrobię. Trzeba zrobić kopie posektorową o ile chcę utrzymać obecne partycje, a w tych dodatkowych są wartościowe rzeczy.

puki co komp działa i mam nadziję że nagle nie zdechnie ... jak coś to trzeba sie dorobić będzie drugiego dysku.

Opublikowano

No kaszana ... bez dysku nic nie zrobię. Trzeba zrobić kopie posektorową o ile chcę utrzymać obecne partycje, a w tych dodatkowych są wartościowe rzeczy.

puki co komp działa i mam nadziję że nagle nie zdechnie ... jak coś to trzeba sie dorobić będzie drugiego dysku.

200zł i masz...

Adaś a weź mi wyjaśnij czemu sektor po sektorze? cały dysk 320GB masz zawalony danymi? czemu nie możesz zrobić kopii partycji i samych danych?

Opublikowano

Bo może nie przenieść tych dodatkowych partycji lub mieć problemy z sektorami. Z dyskiem coś się dzieje - jest szansa że to przez Windowsa dlatego trzeba spróbować z naprawą. Wiem że można kupić ... ale teraz c**jowy czas jedne urodziny córki za 3 tygodnie drugiej, przegląd, ubezpieczenie a i jeszcze o szybie muszę myśleć :tongue4: ale jak w marcu już coś wyszukam - najpoważniej myślę o identycznym dysku jak ten.

Opublikowano

Panowie by nie mieszać ciągle kiedy są spoty co powiecie na terminarz:

28.01.2010 czwartek, godz. 18

11.02.2010 czwartek, godz. 18

25.02.2010 czwartek, godz. 18

11.03.2010 czwartek, godz. 18

25.03.2010 czwartek, godz. 18

08.04.2010 czwartek, godz. 18:30

22.04.2010 czwartek, godz. 18:30

Opublikowano

no ba... może być :wink4:

Opublikowano

już z góry takie terminy :kox:

Opublikowano

Panowie muszę wymienić poduchy pod silnikiem i skrzynią gdzie w elblągu mogę bez obaw oddać auto... jakiego magika polecacie

Opublikowano

Panowie by nie mieszać ciągle kiedy są spoty co powiecie na terminarz:

28.01.2010 czwartek, godz. 18

11.02.2010 czwartek, godz. 18

25.02.2010 czwartek, godz. 18

11.03.2010 czwartek, godz. 18

25.03.2010 czwartek, godz. 18

08.04.2010 czwartek, godz. 18:30

22.04.2010 czwartek, godz. 18:30

W sumie to byłbym za :mysli:

Opublikowano

Panowie muszę wymienić poduchy pod silnikiem i skrzynią gdzie w elblągu mogę bez obaw oddać auto... jakiego magika polecacie

nie wiem ja tam zawsze swoje OOOO serwisuje u Krzyska na Łęczyckiej nigdy sie nie zawiodlem, moze spytac :) nr telefonu wysle Ci na PW :wink4:

Opublikowano

hola hola ... już są sprawdzone że padły - B6 w 1.9 ma czujniki zwarciowy zarwanej poduchy - na jednej tej lewej. No i wzrokowo tez można poznać że zarwana.

Mechanik każdy ci to zrobi bo prosta sprawa (walekk dobrego gościa poleca) - tylko że z częściami różnie bywa - zamienniki w tym przypadku potrafią się nie sprawdzić, jak byś chciał coś ori to dzwoń do gajosa ale tylko tego gdańskiego, od otrzymanej ceny można uzyskać 15% rabatu na PW ci powiem jak.

Opublikowano

dziś mi znaczki z tyłu zdjęli :kox:

w sumie smutek żaden bo sam chciałem to zrobić tylko że troszkę sobie porysowali przy okazji... na szczęście do polerki raczej - nic głębokiego

ale tak się :mysli: czemu by tego nie zgłosić :polew:

Adaś mógłbyś mi sprawdzić numerki znaczków A4 oraz 1.9 TDI bo znając cenę Twojego na klapie (380?) to może być drogo.. he he... a ubezpieczyciel raczej tu zamienników nie zastosuje :naughty:... + malowanie klapy oczywiście[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 12:10_________________________________________________ech.. tanie to jak barszcz... http://allegro.pl/item883936241_emblemat_znaczek_audi_a4_nowe.html

http://allegro.pl/item884775965_hit_znaczek_emblemat_audi_1_9_tdi_a3_a4_a6_nowy.html

to może nie będzie tak różowo... chyba że PZU musi w serwisie kupować...

po cholerę to kradną :mysli: trofeum?

Opublikowano
  • Autor

GRazny

"A4" - 8E0853741 2ZZ - 46,59 zł - 15%

"1.9TDI" - 8L0853743K 2ZZ - 59.56 zł - 15%

także żaden interes... u nas w tamtym tygodniu poginęło trochę kołpaków na mieście a kumplowi z Paska 3BG ukradli chrompakiet z drzwi...

Opublikowano

ukradli chrompakiet z drzwi...

:polew:

no cóż... kryzys... na fajki będzie :naughty:

Opublikowano

Pewnie na złomie jakaś promocja bo nie wiem co z tym można by zrobić ... sam z auta bym to dawno zdjął oznaczenia modelu.

Grzesiu zgłoś na policję a z ubezpieczalnią - jeśli się kalkuluje to pewnie nie ma co się czaić.

Z policją nie żartuje bo gówniarz teraz zdjął znaczki ale następnym razem pokusi się o coś grubszego.

ku...wa jak można chrom pakiet od tak sobie zdjąć

Opublikowano
  • Autor

adadur

ku...wa jak można chrom pakiet od tak sobie zdjąć

no kolega do dziś się zastanawia... :decayed:

Opublikowano

nie wiem ja tam zawsze swoje OOOO serwisuje u Krzyska na Łęczyckiej nigdy sie nie zawiodlem, moze spytac :) nr telefonu wysle Ci na PW :wink4:

dzięki w poniedziałek podjadę na łeczycką niech zerknie co się tam dzieje

Opublikowano

moze kolega mial taki chrom pakiet jak ja :tongue4: czyt. listwy z allegro :decayed::wink4: hehehe to z tym nie byloby problemu :gwizdanie: :>

edit: Ojcu kiedys z passata B5 wyjeli znaczek z grilla z przodu :gwizdanie: nie wiem po co im takie rzeczy .. :wink4:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 17:33_________________________________________________

dzięki w poniedziałek podjadę na łeczycką niech zerknie co się tam dzieje

tylko na Łęczycką żebyś przypadkiem do Boscha nie pojechał bo samochód postoi przez 2 tygodnie :polew: :polew: El-Car to jest kawałek za Agencja Reklamowa Fantazja i zniczami? po prawej stronie