Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dojazd ODNOŚNIE KLIMY:

dojazdb.th.jpg

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 425,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ile kosztuje ta klima z odgrzybianiem??

Opublikowano

A ile kosztuje ta klima z odgrzybianiem??

było pisane 100zł, ja startuje jutro z rana, 4 typów ode mnie z roboty też jutro chyba że dziś można ale czekam na info od Adama.

Opublikowano

Dosc dobra cena jak za nabicie i odgrzybienie.A kiedy mozna tam podjechac?

Opublikowano

Patryk

8D0 853 959 B 01C - nakładka (pokrycie) - LEWA

8D0 853 960 B 01C - nakładka (pokrycie) - PRAWA

cena: 97.73zł za jedną w styczniu 2009

teraz patrzę: 150zł!!!

ja pi....le

Opublikowano

Dobra ja po odgrzybianiu itp. Wszystko all right :decayed:

Ale szefo coś marudził że niby za ozonowanie dodatkowo trzeba bulić 30zł ale chyba sam zwątpił że inaczej się umawialiśmy i odpuścił...

Wygląda na to że znają się chłopaki co nie co choć za dużo to nie ma na czym w sumie :gwizdanie:

Nie wiem jak w b5 ale u mnie to tylko 500g tego środka wchodzi do klimy, dla przykładu w omedze 900g a w BMW 523 1250g.

Efekt= niby tylko z Gronowa do Alstomu sprawdziłem ale żaden zapach się nie wydobywał.

Dzięki Adam za organizację... :notworthy:

Opublikowano

:good:

dokładnie z przeglądem nie ma filozofii bo trzeba na maszynie tylko poklikać a na koniec wrzucić "odkurzacz" do ozonowania

i dlatego się dziwie że potrafią za to śpiewać i 200zł

Opublikowano

:good:

dokładnie z przeglądem nie ma filozofii bo trzeba na maszynie tylko poklikać a na koniec wrzucić "odkurzacz" do ozonowania

i dlatego się dziwie że potrafią za to śpiewać i 200zł

pewnie ta maszyna droga, dlatego...

Opublikowano

witam

bylby ktos chetny na grupowe czipsowanie w tune-up??w gdansku?

EDC15 700zl

EDC16 900zl tylko bosch 1300 siemens

EDC17 1700zl

Opublikowano
  • Autor

Zna ktoś tą firmę ?

http://www.turbo.cdi.pl/kontakt.htm

Kolega chce zrobić turbo w AFN bo zaczęło brać olej... Jeśli ich nie polecacie to macie kogoś innego godnego uwagi ?

Opublikowano

brat oddawal tam do czyszczenia i nie byl zadowolony. z 400zl zrobilo sie 900 nie informując o tym i po 3 mies. musial łozysko robic....a niby bylo wymienione

polecam tune up w Gdansku lub jesli kolega ma czas to jest dobry gosciu pod Iława ale autko musi mu na 1 dzien oddac

Opublikowano

http://moto.wp.pl/kat,106086,title,Koniec-swiatel-w-dzien,wid,12155703,wiadomosc.html

widzieli? ja jestem za likwidacją :gwizdanie:

[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 17:21_________________________________________________

Kolega chce zrobić turbo w AFN bo zaczęło brać olej... Jeśli ich nie polecacie to macie kogoś innego godnego uwagi ?

Ja tam znam myszkiera z Kolbud i go polecam ale nie wiem jak to cenowo u niego będzie wyglądać. Zajmuje się od wielu lat tylko turbinami i skrzyniami automatycznymi więc wiedzę napewno posiada...o ludziach z Markus słyszałem że jeżeli robić u nich to tylko po własnoręcznym demontażu bo im to robi inny mechanik i nie jest to raczej dobre wyjście...

Opublikowano

U tego w markusach sa dwie opcje taka tania regeneracja i nie daje gwarancji i drozsza opcja tylko nie pamietam na ile wtedy gwarancje daje.Chyba lepiej drugie turbo wsadzic.Co do tej klimy to jak bym tam zajechal to ew. mam sie na kogos powolac z klubu czy cos?

Opublikowano

Co do tej klimy to jak bym tam zajechal to ew. mam sie na kogos powolac z klubu czy cos?

Powiedz że z grupy od klimy jesteś to będą wiedzieć o co chodzi, ewentualnie możesz też powiedzieć że od Adama ale zależy jeszcze kto będzie bo szef np Adama chyba nie zna...[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 17:30_________________________________________________ps. tylko oczywiście nie zwlekaj za długo bo wieczność ta promocja nie będzie obowiązywać pewnie :gwizdanie:

Opublikowano

A dokladna cena za wszystko 100zł

Opublikowano

A dokladna cena za wszystko 100zł

Ta

Opublikowano

To sie skusze tylko nie wiem kiedy dokladnie

Opublikowano

ja kiedys szukalem tego goscia i nie moglem znalezc:( i zgubilem sie w gronowie :kox:

Opublikowano

Ja jadę jutro po 8 rano jak nie znajdę to Adam będę budził :rolleyes:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 18:46_________________________________________________

A ja nie :wink4:

Patryk

8D0 853 959 B 01C - nakładka (pokrycie) - LEWA

8D0 853 960 B 01C - nakładka (pokrycie) - PRAWA

cena: 97.73zł za jedną w styczniu 2009

teraz patrzę: 150zł!!!

ja pi....le

A się kłóciłeś :>