Patrykbor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 to teraz czekamy na pomorze czy my coś skręcimy w ramach rewanżu A tak wogóle wybieramy sie do Matarni
kbibi Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam panowie widzę że zlocik się udał, pytanko do znawców tematu zegary-fis oprócz zabawy VAGiem i nowej manetki co jeszcze bym potrzebował do tych zegarów ? http://www.allegro.pl/item621280171_licznik_a4_fis.html
Patrykbor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 kibibi :bicz3: :bicz3: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t10354.0.html;highlight=wymiana+licznika
GRazny Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Kurczę ja myślałem że Kaletka jest w tym tygodniu... a to już po... Widziałem fotki chyba było wesoło co ? Alvaro... kolego którego niewielu widziało... pokażesz wreszcie to cacko ? - bo ostatnio tylko kurz wąchałem i niewiele zobaczyłem... może na spocik się wybierzesz? dla Ciebie to 10minut w jedną stronę, 10 w drugą i pomiędzy przerwa na fajkę - pół godzinki starczy :> PS: Kiedy spot ??
alvaro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no postaram się ogarnąć w najbliższym czasie i zalecieć...
voytek80 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 hello, byłem u was z wizytą na wekeeend do i napełniłem klimę u tego Pana "Czesia" z AUTO GRACJA na przeciwko budowlanki , okazało się że miałem tylko 340g czynnika a powinno być 700g , sprawdził szczelność, napełnił, dodał barwnika, odgrzybił no i skasował 230 PLN no i zdiagnozował że nie włącza mi się drugi wentylator przy wysokim ciśnieniu, nie bardzo wiem kiedy on się powinien włączać więc proszę o jakieś wskazówki co z tym fantem dalej robić ogólnie warsztat wygląda na mało profesjonalny maszyna robi prawie wszystko a Pan czesio nie wystawia na miejscu ani faktóry ani paragonu , tłumaczy się że siedziba firmy jest w Gdańsku
Alona Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no ładnie mnie tu obgadujecie :kox: :kox: mi tam się najbardziej Bienka auto podobało na zlocie :polew: :polew:
alvaro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Alona "mów" który Cię tu obgadywał to polecą kropki...
Alona Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Alona "mów" który Cię tu obgadywał to polecą kropki... Alv zobaczył moje fotki i już się w nim dusza prawdziwego alvara odzywa :polew: nie podlizuj się :tongue4: BTW. predzej ja ekipe Trójmiejską na Wasz spot zorganizuję, nim Ciebie na Matarni zobacze :kox:
Patrykbor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Alona "mów" który Cię tu obgadywał to polecą kropki... Alv zobaczył moje fotki i już się w nim dusza prawdziwego alvara odzywa :polew: nie podlizuj się :tongue4: BTW. predzej ja ekipe Trójmiejską na Wasz spot zorganizuję, nim Ciebie na Matarni zobacze :kox: :polew:
Buszek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Alona no my nie damy rady nie wierzysz w nas wbijemy sie wszyscy do Patryka w auto co by taniej za wache wyszlo
Patrykbor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zrób porządek w galerii [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:58_________________________________________________Alona Alvi założył ten wątek ale ja go jeszcze nie widziałem na żywo
GRazny Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no to tak... byłem u Patryka i obgadalim przyszłą środę - 6.05.2009 jest opcja wyjazdu do Matarni z rodzinami... zrzucamy towar... żony,dzieci, matki itd... i zostajemy na spocie Gdańskim (poprosimy ich o wcześniejszą godzinkę - może 18:30) i koło 21ej zawijamy się z powrotem ma być PRE i ALVARO też się pewnie namówi ktoś się dołącza? no i co tam z naszym spotem?
Patrykbor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja napewno nasz chyba w piątek po Matarni :gwizdanie:
Buszek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 6maja maturka.. ;( polski ustny ehh ja jeszcze pomysle zobacze moze tak byc ze w ostatniej chwili z wami sie zabiore Patryk brak czasu z galeria obecnie musicie mi to wybaczyc po maturach rusze to
GRazny Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 tydym tydym tymtym... HEJ ZA ROK MATURA... ZA ROK CAŁŁŁŁY POWODZENIA
adadur Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 hello, byłem u was z wizytą na wekeeend do i napełniłem klimę u tego Pana "Czesia" z AUTO GRACJA na przeciwko budowlanki , okazało się że miałem tylko 340g czynnika a powinno być 700g , sprawdził szczelność, napełnił, dodał barwnika, odgrzybił no i skasował 230 PLN no i zdiagnozował że nie włącza mi się drugi wentylator przy wysokim ciśnieniu, nie bardzo wiem kiedy on się powinien włączać więc proszę o jakieś wskazówki co z tym fantem dalej robić ogólnie warsztat wygląda na mało profesjonalny maszyna robi prawie wszystko a Pan czesio nie wystawia na miejscu ani faktóry ani paragonu , tłumaczy się że siedziba firmy jest w Gdańsku MI się zdaje że to drogo coś... co inni w tym temacie? Drugi wentylator ... ... powiedźcie mi o co chodzi bo ja nie wiem. Jest wentylator na chłodnicy jeden ze sprzęgiełkiem wiskotycznym w którym załącza się "drugi bieg" i jest wentylatorek do kabiny, jeszcze może jakiś? A i wysokiego ciśnienia czego? wody, powietrza, płynu ... Wojtek opisz jak działała Ci klima wcześniej ... dało się odczuć niedobór czynnika? Powiadacie 6 maja hmmm pomyślę pomyślę.
GRazny Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Panowie... a to prawda że jak się wyłaczy silnik i (przy otwartej masce) słychać syczenie to oznaka małej ilości czynnika? bo mi tak mechanior wczoraj powiedział... klima działa ale też mam wrażenie że się męczy...
adadur Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 pocisnę kolesia by szefa pogonili to zrobimy serwis w promocji
Patrykbor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Panowie... a to prawda że jak się wyłaczy silnik i (przy otwartej masce) słychać syczenie to oznaka małej ilości czynnika? bo mi tak mechanior wczoraj powiedział... klima działa ale też mam wrażenie że się męczy... pierwsze słyszę hello, byłem u was z wizytą na wekeeend do i napełniłem klimę u tego Pana "Czesia" z AUTO GRACJA na przeciwko budowlanki , okazało się że miałem tylko 340g czynnika a powinno być 700g , sprawdził szczelność, napełnił, dodał barwnika, odgrzybił no i skasował 230 PLN no i zdiagnozował że nie włącza mi się drugi wentylator przy wysokim ciśnieniu, nie bardzo wiem kiedy on się powinien włączać więc proszę o jakieś wskazówki co z tym fantem dalej robić ogólnie warsztat wygląda na mało profesjonalny maszyna robi prawie wszystko a Pan czesio nie wystawia na miejscu ani faktóry ani paragonu , tłumaczy się że siedziba firmy jest w Gdańsku MI się zdaje że to drogo coś... co inni w tym temacie? Drugi wentylator ... ... powiedźcie mi o co chodzi bo ja nie wiem. Jest wentylator na chłodnicy jeden ze sprzęgiełkiem wiskotycznym w którym załącza się "drugi bieg" i jest wentylatorek do kabiny, jeszcze może jakiś? A i wysokiego ciśnienia czego? wody, powietrza, płynu ... Wojtek opisz jak działała Ci klima wcześniej ... dało się odczuć niedobór czynnika? Powiadacie 6 maja hmmm pomyślę pomyślę. jeden wentylator co do silnika przymocowany a drugi obok jest jak klimę załączysz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi