Buszek Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 My tu a w głosowaniu mamy już 5:5 a gdzie te 15 osob na spotach jest
mydlo Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Mydło pilnuje żeby się Alona za bardzo nie wybrudziła :> Ktoś musi tego 3-m grajdołka pilnować
adadur Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Mydło pilnuje żeby się Alona za bardzo nie wybrudziła :> Ktoś musi tego 3-m grajdołka pilnować Czyżby na drugie miała Marysia :gwizdanie:
mydlo Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Mydło pilnuje żeby się Alona za bardzo nie wybrudziła :> Ktoś musi tego 3-m grajdołka pilnować Czyżby na drugie miała Marysia :gwizdanie:
adadur Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Czy ktoś szykuje się do zmiany oleju i zakupu Motula?
Patrykbor Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Czy ktoś szykuje się do zmiany oleju i zakupu Motula? ja ale po 10 A tak z innej beczki Buszek jak tam nasze koszulki
Buszek Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Czy ktoś szykuje się do zmiany oleju i zakupu Motula? ja ale po 10 A tak z innej beczki Buszek jak tam nasze koszulki wlasnie je odebralem adadur - oplacona do odebrania patrykbor - oplacona do odebrania lifter - 22zl i do odebrania to tera tylko dac znac kto i jak odbiera
GRazny Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Czy ktoś szykuje się do zmiany oleju i zakupu Motula? ja zamawiam w przyszłym tygodniu
adadur Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Słuchajcie bo mam kolesia co chciałby banieczkę a drugi da mi znać w niedzielę, patryk 10 tzn. po wypłacie? to tera tylko dac znac kto i jak odbiera ja na spociku
kbibi Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 My tu już zaplanowaliśmy co kto na grilla a tu raczej zmiana miejscówki nastąpi 6:5 tylko żeby jeszcze przyjechali ci co głosowali przed halą sportowa
adadur Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Słuchajcie jak większość będzie za parkingiem przy hali to spocik zrobimy standardowo a chętnych na grila w weekend się zwoła i wówczas może na jeleniej dolince
Buszek Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Słuchajcie jak większość będzie za parkingiem przy hali to spocik zrobimy standardowo a chętnych na grila w weekend się zwoła i wówczas może na jeleniej dolince ja jestem za albo sie pojedzie do pasłęka tam na tego grill'a co proponowal lifter to koszulki wezme na spota
adadur Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 A poprosze łukaszar o listę osób głosujących by nie było że nam jakiś "obcy" ściemę walił
Buszek Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 A poprosze łukaszar o listę osób głosujących by nie było że nam jakiś "obcy" ściemę walił wlasnie cos za duzo jest tych osob wszyscy tacy chetni a tu na spocie bedzie znowu z 6-8 furek
Patrykbor Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Słuchajcie bo mam kolesia co chciałby banieczkę a drugi da mi znać w niedzielę, patryk 10 tzn. po wypłacie? to tera tylko dac znac kto i jak odbiera ja na spociku tak Adam po wypłacie
Buszek Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 patrykbor, lifter wy tez na spocie odbieracie koszulki?
Patrykbor Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 patrykbor, lifter wy tez na spocie odbieracie koszulki? :mysli: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :good: na spocie
lifter Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 lifter - 22zl i do odebrania mogłeś dać znać to bym zapłacił dzisiaj. zaczęłem pracę w elblągu. jak bede to sie odezwe tylko wyslij nr na PW. na spocie mnie nie bedzie. do pasłeka zapraszam. piszcie propozycje to coś sie zorganizuje[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 21:36_________________________________________________aaaa kawałki trancowe :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :thumbup: :thumbup:
Patrykbor Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 lifter - 22zl i do odebrania mogłeś dać znać to bym zapłacił dzisiaj. zaczęłem pracę w elblągu. jak bede to sie odezwe tylko wyslij nr na PW. na spocie mnie nie bedzie. do pasłeka zapraszam. piszcie propozycje to coś sie zorganizuje[br]Dopisany: 22 Maj 2009, 21:36_________________________________________________aaaa kawałki trancowe :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :thumbup: :thumbup: ty już chyba na trzecim spocie cie niema chyba będziesz niedługo znowu sie w Newbie sie witał
lifter Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 troche żałuje moze wygospodaruje chwile wolnego czasu i wpadne
Rekomendowane odpowiedzi