Patrykbor Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b6_ake_nie_mozna_uruchomic_silnika_brak_bledow_vag-t71572.15.html http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t52317.0.html;highlight=silnik+sie+zapowietrza buszek
GRazny Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 dziwny kraj... szeroko była omawiana podwyżka cen papierosów i ropy (bo benzyniaków tu na lekarstwo), a trwała jakieś dwa tygodnie... fajki znowu staniały, a diesla tankowałem wczoraj za 0,875 (co przy dzisiejszym kursie daje ~3,8zł/litr)
Adas Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Przypominam o mozliwosci zamowienia alkoholu na zlot do Piły - PW do Mnie Cennik: http://www.a4-klub.pl/smf/zlot_ogolnopolski_pila_2009_oferta_alkoholi_na_zlot-t83242.0.html
lifter Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Patrykbor proszę napisz mi kod tylnej, dolnej listwy z lewej strony.
Patrykbor Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Teraz niema mnie w domu wieczorkiem popatrzę, chyba że Adam mnie wyprzedzi [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 18:39_________________________________________________siniak80 dzisiaj widziany na lotniczej czy ty nie miałeś praktyk w warsztatach szkolnych na Bema i Leszek na niepodległości przy banku
walekk Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 siniak80[/b] dzisiaj widziany na lotniczej czy ty nie miałeś praktyk w warsztatach szkolnych na Bema i Leszek na niepodległości przy banku nikt sie przed Toba nie ukryje hehehe
Patrykbor Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 8DO853963 lewy tył :gwizdanie: 8DO853964 prawy tył siniak80[/b] dzisiaj widziany na lotniczej czy ty nie miałeś praktyk w warsztatach szkolnych na Bema i Leszek na niepodległości przy banku nikt sie przed Toba nie ukryje hehehe się trochę po mieście śmiga
lifter Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 8DO853963 lewy tył gwizdanie8DO853964 prawy tył cool1 dzieki wielkie :> :> :>
Patrykbor Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 8DO853963 lewy tył gwizdanie8DO853964 prawy tył cool1 dzieki wielkie :> :> :>
Buszek Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 dzięki Patryk no zobaczymy, mam nadzieje ze auto do poniedziałku bede mial, bo papierow pociagiem na studia nie chce mi sie zawozic
siniak80 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 siniak80[/b] dzisiaj widziany na lotniczej czy ty nie miałeś praktyk w warsztatach szkolnych na Bema Tak Patryk miałem tam praktyki
Patrykbor Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 siniak80[/b] dzisiaj widziany na lotniczej czy ty nie miałeś praktyk w warsztatach szkolnych na Bema Tak Patryk miałem tam praktyki czułem że gdzieś cie widziałem dzięki Patryk no zobaczymy, mam nadzieje ze auto do poniedziałku bede mial, bo papierow pociagiem na studia nie chce mi sie zawozic ale wiedzą już coś co mu dolega :gwizdanie:
adadur Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 siniak80[/b] dzisiaj widziany na lotniczej czy ty nie miałeś praktyk w warsztatach szkolnych na Bema Tak Patryk miałem tam praktyki czułem że gdzieś cie widziałem Elbląg ... dzięki Patryk no zobaczymy, mam nadzieje ze auto do poniedziałku bede mial, bo papierow pociagiem na studia nie chce mi sie zawozic ale wiedzą już coś co mu dolega :gwizdanie: Może czas zmienić mechanika
Patrykbor Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 co tu taka posucha :gwizdanie: Adam sory ale kobita pokrzyżowała plany [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 09:00_________________________________________________A może by jeszcze datę zmienił w pierwszym poście
voytek80 Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 hejka, moja czarnula rozkręcona, wymieniają uszczelkę pod głowicą a przy okazji uszczelniacze PD (no i jeszcze tam jakieś uszczelki i śruby) , uszczelkę pompy podwójnej ,uszczelkę chłodnicy oleju , tak przy okazji okazało się że napinacz paska do wymiany (podobno poprzedni mechanik mi go wymienił, podobno) , no a jak napinacz to i pasek, walnięty termostat też wymienią, no a jak już jest wszystko rozkręcone to jeszcze wymienią padnięty wentylator klimatyzacji , do tego wiadomo nowy olej , filtr + płyn chłodniczy ;(, powiem tylko tyle że za robociznę biorą 1200PLN a resztę policzcie sami zważywszy że wkładają same oryginalne części, mam tylko nadzieję że na tym się skończy i głowica będzie cała , jutro mają ją sprawdzać ultra dźwiękami i planowaćnie
Patrykbor Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 tak przy okazji okazało się że napinacz paska do wymiany (podobno poprzedni mechanik mi go wymienił, podobno) :angry przecież niedawno robiłeś rozrząd ale kasy żeś władował ostatnio i teraz znowu
adadur Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 A może by jeszcze datę zmienił w pierwszym poście [/b][/size] To na kiedy najbliższy czwartek - tak by wypadało 2 tyg. od ostaniego? Czy następny? voytek80 chyba dobrze to wycenione 700 za wymianę uszczelki pod głowicą z planowaniem w najtańszej opcji a roią ci jeszce parę rzeczy Brakuje mi w tym co napisałeś śrub, bo też powinno się wymieniać na nowe I jeszcze dobra rada - jak rozszczelniają klimę czy ją serwisują to wymień osuszacz - kosztuje 130-160 zł a klimie to naprawdę dobrze zrobi - powinno się to wymieniać co 120 tyś
Rekomendowane odpowiedzi