Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 425,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

to musi być inny dzwięk jak u mnie bo mi to on się nawet podoba :>... gdyby nie to że nie wiem co to jest i się boję żeby coś nie padło to nawet bym się tym nie przejął...

no ale zobaczymy jak turbawkę wyczyszczę...

Jak planujesz to zrobić marzec/kwiecień to spróbuje załatwić może jakiś rabacik

nie no Adaś.. .za pierwszym razem to sami z kolegą się za to zabierzemy... dopiero jak coś zchrzanimy to oddam... ale raczej nie przewiduję bo swoją w AFN już czyścił skutecznie 2 lata temu...

Opublikowano

nie no Adaś.. .za pierwszym razem to sami z kolegą się za to zabierzemy... dopiero jak coś zchrzanimy to oddam... ale raczej nie przewiduję bo swoją w AFN już czyścił skutecznie 2 lata temu...

daj cynk kiedy robisz to podpatrze może sam się tez za to zabiore :gwizdanie:

Opublikowano

O kur... :kwasny::sick3: To jest przykład do czego ludzie potrafią być zdolni jak chcą mieć duży grill z przodu.

Opublikowano

daj cynk kiedy robisz to podpatrze może sam się tez za to zabiore :gwizdanie:

na pewno nie wcześniej niż maj... więc pewnie najpierw u ciebie podpatrzymy :cool1:

zobaczcie na to: http://www.autokrata.pl/artykul/audi-i-pies-3226 padłem....

Opublikowano

Biedny piesio :>

Opublikowano

Witam.

Jak już pisałem w tym wątku moje autko po zatankowaniu na BP spaliło 9.2 na 100 przy 100 % miasto i krótkich odcinkach (auto niedogrzane). Dowiedziałem się jednak tutaj, że Elbląskiego BP trzeba omijać z daleka, więc zatankowałem na Shellu i tym razem w identycznych warunkach wyszło 8.5, więc sporo mniej ;), na spokojnej trasie (110-120) + jakieś 20% miasta spaliła mi 5.8.

Teraz zatankowałem dieselgold na Statoil (po pozytywnych opiniach kolegi GRazny), zobaczymy ile tym razem wyjdzie ;)

Więc potwierdzam opinię o dziadowskim BP - już nigdy tam nie zatankuję :thumbdown:

Opublikowano

Więc potwierdzam opinię o dziadowskim BP - już nigdy tam nie zatankuję :thumbdown:

tylko nie "dziadowski" :tongue4:

Opublikowano

tylko nie "dziadowski" :tongue4:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:naughty::kox:

:hi:

Opublikowano

co jest tak cicho :cool1:

Opublikowano

i kolejny spocik wyjazdowy zaliczony...

http://www.a4-klub.pl/smf/meetingi_kujawskopomorskie-t20452.0.html;msg1413449#msg1413449

Adaś to zdjęcie drzwi to dla Ciebie... koleś kupił B6 1.8T Q z profesjonalnym nagłośnieniem (w boczku bagażnika chyba z 20" sub) i patrzeliśmy jak buczy... wszyscy ogólnie się podniecali Q i jeździli non stop... 2002r. za 33tyś... pełny S-line zewnętrzny i wewnętrzny (podświetlane klamki, diody w podsufitce, wszystkie listewki, lotka na klapie sedan, czarne skóry na sline'owych fotelach) troszkę puknięte chyba było ale bajka...

muszę przyznać że super paczkę mają...żadnych wariatów... super się gadało... ponad 2 godziny zeszło

Opublikowano

GRazny jeszcze raz dzieki za przybycie i zaprasamy ponownie :good::naughty: Może kiedyś ja tam do was zajade :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Widziałem ją w ciekawych aukcjach - fajna opcja na "nowe" auto, szkoda tylko że wnętrze przed I liftem ale za to Q :kox:

Opublikowano

GRazny szacun :notworthy:

teraz czas na rewanż na Waszym terenie :wink4:

pozdrowienia z kujawsko-pomorskiego