dziadek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Adadur gdzie ty kupowałeś i ile płaciłeś za śruby do wahaczy jak wymieniałes?
dziadek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 bierz w kpl. najtaniej wychodzi No dobra ale gdzie? W normalnym sklepie motoryzacyjnym?
adadur Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 u TOMa zamówiłes zestaw i bez śrub ? Jak się tak urządziłeś to ... kupuj śrubę czernioną do sworzni w górnych wahaczach i kpl. nakrętek śruby zostawisz stare. łączniki stabilizatorów i końcówki kierownicze też kupiłeś czy tylko wahacze?
GRazny Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 No to mam do wymiany w/g diagnosty wahacze: dwa dolne lewe i jeden prawy i się chyba rzucę i wszystko wymienię żeby spokój był Dziadek... to weź mi zostaw lewy-górny-tylny czy jakoś bo mam jeden do wymiany i jeszcze nie kupiłem... od Ciebie wezmę starocia...
dziadek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 u TOMa zamówiłes zestaw i bez śrub ? Jak się tak urządziłeś to ... kupuj śrubę czernioną do sworzni w górnych wahaczach i kpl. nakrętek śruby zostawisz stare. łączniki stabilizatorów i końcówki kierownicze też kupiłeś czy tylko wahacze? Kupiłem wszystkie dolne i łączniki bez końcówek. Górne niby mają być dobre. TRW nie daje śrub więc muszę kupić a te co TOM77 miał na sklepie to on sam ich nie polecał więc lipa. Grazny narazie górne sobie odpuściłem :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Grazny narazie górne sobie odpuściłem :gwizdanie: ok Siema chłopaki na zlocik się wybiera??
walekk Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 (HD) Audi R8 5.2 V10 vs RS6 Evotech (0-100-200-300 km/h) i po co kupowac R8 i sie w nim gniesc jak mozna miec rodzinny wozik :kox: hehehe
kbibi Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 PATRYK jak sprzedasz swoją A4 to tu masz w promocji ŁADNĄ A6-C5 :naughty: http://otomoto.pl/audi-a6-2-5-tdi-150km-C13653123.html i zostanie ci jeszcze na drugi silnik
kbibi Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Panowie, jak to jest z Japończykami a dokładnie z Nissanem Almerą- po załączeniu klimy (manualnej) samoczynnie się wyłącza i po ok 30-40 sek. włącza i znowu pochodzi chwilkę ok minuty i to samo :mysli: mało czynnika ? według mnie to powinna non top pracować- chyba że Żółtki coś innego wymyślili
dziadek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Panowie, jak to jest z Japończykami a dokładnie z Nissanem Almerą- po załączeniu klimy (manualnej) samoczynnie się wyłącza i po ok 30-40 sek. włącza i znowu pochodzi chwilkę ok minuty i to samo :mysli: mało czynnika ? według mnie to powinna non top pracować- chyba że Żółtki coś innego wymyślili W toyocie avensis było tak samo jak w audi czyli cały czas pracuje...tylko że ja miałem automatyczną nie ręczną..
walekk Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 a kogo jest czarny sedan b6. Z klubowa ramka z tylu. I napisem tune-up.pl. Bo dzis szedlem do carrefoura to widzialem stala na zyrardowskiej
kbibi Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Panowie, jak to jest z Japończykami a dokładnie z Nissanem Almerą- po załączeniu klimy (manualnej) samoczynnie się wyłącza i po ok 30-40 sek. włącza i znowu pochodzi chwilkę ok minuty i to samo :mysli: mało czynnika ? według mnie to powinna non top pracować- chyba że Żółtki coś innego wymyślili W toyocie avensis było tak samo jak w audi czyli cały czas pracuje...tylko że ja miałem automatyczną nie ręczną.. no właśnie to nie lodówka że jak już schłodzi to się wyłączy
dziadek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 a kogo jest czarny sedan b6. Z klubowa ramka z tylu. I napisem tune-up.pl. Bo dzis szedlem do carrefoura to widzialem stala na zyrardowskiej Też widziałem pod salonem VW w piątek...
Maniusiek28 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 pawła jest ta B6 nik siniak...ładna co
walekk Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 acha znalazlem myslalem co tam siedzi teraz juz widze AVF 171KM 403,8 Nm
GRazny Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 a kogo jest czarny sedan b6. Z klubowa ramka z tylu. I napisem tune-up.pl. Bo dzis szedlem do carrefoura to widzialem stala na zyrardowskiej Też widziałem pod salonem VW w piątek... Dziadek... jeśli jeszcze nie zamawiałeś u Toma to ja bym się podpiął dopiero zauważyłem...
dziadek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Dziadek... jeśli jeszcze nie zamawiałeś u Toma to ja bym się podpiął dopiero zauważyłem... Wczoraj mi paczka przyszła
Rekomendowane odpowiedzi