adadur Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Patryk to jedyna szansa za takie pieniądze by FIS naprawić ... jeszcze jedno ... aby to nie była chiński produkt bo słyszałem że mają kiepskie parametry[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 22:12_________________________________________________eee kto na wspocie spominał że auto już sprzedane od ręki było... http://moto.allegro.pl/item1197609280_audi_a4_b7_2_0_tdi_200km_424nm_unikat_zobacz.html
dziadek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ale 150 konnych nie było w A4 te 150 konne to chyba ARL co ?? czasem się zdażają ,ja miałem przed wirusem 150,8KM AVF-a Dobra Bartek nie chwal sie ze miałes ARL zamiast AVF no dobra przyznam się że to 2,5 TDI a chodzi jak 1,9 bo tłumik przepalony [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 22:43_________________________________________________Adaś ależ furaka wypucował do sprzedaży czy retusz zdjęć machnąłeś? Jedziesz w niedziele na giełdę do Pruszcza? wjzad 32zł ps: nawet nie wiedziałem że twoj to 1BE ciekawe jak to ma się z twardością do 1BE w B6
adadur Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 taaa retusz ... miałem problem z softem do wycięcia tablicy rejestracyjne a ty mnie o retusze posądzasz szkoda furki .... ale czas na zmiany jutro jak się zbiorę to na allegro wystawię może Jedziesz w niedziele na giełdę do Pruszcza? wjzad 32zł Porąbało ich za 32zł to z rodziną wybierzemy sie na pizzę a furacz sam się sprzeda
dziadek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Porąbało ich za 32zł ... No cenią się skurczybyki i to praktycznie za nic - niezłą kasę tam trzepią na tych handlarzach
adadur Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Porąbało ich za 32zł ... No cenią się skurczybyki i to praktycznie za nic - niezłą kasę tam trzepią na tych handlarzach przegięcie a i tak główna klientela to ludzie z okolicznych wiosek
szypki12 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 nie opłaca sie wogole tam jezdzić drogimi autami... max do 20 tys, to czasami schodzą .
adadur Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 nie opłaca sie wogole tam jezdzić drogimi autami... max do 20 tys, to czasami schodzą . chyba tak właśnie poza tym to byl dobry system sprzed kilu kilkunastu lat jak internet wielu znało tylko z nazwy
szypki12 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dokładnie teraz tylko w internet,ważne by wystawione było w wyróżnionych tzn. na pierwszej stronie i pójdzie.
GRazny Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 gnojówka na Leclerc sprawdzona... zadziwiająco dobra... oczywiście zależy pewnie od dostawy - chyba że się starają... te moje wtryski to w ogóle dziwne są... coraz lepsze korekcje... dziś miałem -0.5 ; 0.4 ; 0.5; -0.4... pewnie padną niedługo Patryk... na koparce jeździsz powiadasz
dziadek Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 gnojówka na Leclerc sprawdzona... no to jeszcze statystycznie sprawdzić z dwa razy trza i będzie wiadomo, ale i tak pewnie za czwartym razem wleją wodę
adadur Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ostatnio jakiś gościu z E-ga poskarżył się do IH na paliwo diesla na NESTE - ponoć auto zaczęło źle pracować i jakaś maź była czy coś ... może dowiem się coś więcej to dam znać ... od kilkunastu miesięcy już nie tankowałem tam bo trzymam się Statoila.
dziadek Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ostatnio jakiś gościu z E-ga poskarżył się do IH na paliwo diesla na NESTE - ponoć auto zaczęło źle pracować i jakaś maź była czy coś ... może dowiem się coś więcej to dam znać ... o proszę a mnie ostatnio kusiło tam zalać bo różnica w cenie jednak jest... od kilkunastu miesięcy już nie tankowałem tam bo trzymam się Statoila. na szczęście też nie leję nigdzie oprócz statoila
GRazny Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Statoil ma najlepszą gnojówkę... choć dawno nie sprawdzałem... ale zawsze miał... tylko ten ich GOLD taki trochę oszukany... bo nic nie daje
Patrykbor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Patryk... na koparce jeździsz powiadasz :naughty zajechałbyś na kawkę jakąś
GRazny Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Patryk... na koparce jeździsz powiadasz :naughty zajechałbyś na kawkę jakąś a Ty wiesz że dziś się nudzę?!?!... będe po południu ... daj znać czy siedzita :>[br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 14:22_________________________________________________o curwa... kabel pożyczyłem na tydzień.. co z Twoją klimą ? - bo sobie przypomniałem...
wiktorsam Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Co do gnojówki, zmieniłem golda z statoil na vervę z orlenu i chyba ciut mniej mi łyka. Nie wiem jeszcze czy to nie przez to, że zacząłem z ciekawości mixolku dodawać . W każdym razie, udało mi się uzyskać spalanie 6.38 /100 po mieście na tym paliwie, jednak nie jest to miarodajne, bo specjalnie bak wyjeździłem delikatnie, żeby zobaczyć do ilu dam radę zejść. Teraz robię drugi bak tej samej mikstury ale już normalnie pociskając i też wydaje mi się że wolniej schodzi. Jak wyjeżdżę zdam relacje. A co do golda to rzeczywiście chyba przereklamowany, na zwykłym z statoil wydawało mi się nawet, że lepiej jeździł niż na goldzie .
GRazny Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 mixol dobra rzecz... jeszcze się nie skusiłem ale do PD leją... Boberek z Warszawy chyba sobie korekcje w ten sposób poprawiał... za suche paliwo mamy i mixol pomaga...
Rekomendowane odpowiedzi