Maxito Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 i PIERWSZ TURA Z TABULAMI ZAKOŃCZONA ZAPRASZAM DO OGLĘDZIN JAK TO WYPADŁO NIEBAWEM II TURA... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1784076#msg1784076
GRazny Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nie wiem jak Grzesiek ale widzę ty będziesz eee.. .zadzwon bo znowu zapomne... to z małym wpadne choć na moment...
Patrykbor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 dzięki za spota panowie , wysypała samochodów dzisiaj jak nigdy
kbibi Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 wiedzialem kiedy podjechac :> zeby nie byc samemu
Patrykbor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 wiedzialem kiedy podjechac :> zeby nie byc samemu Jak samemu przyczepkę miałeś
fesu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 spocik udany, dzięki Panowie, nie zadymiłem was za bardzo jak uciekałem ??? btw jaki to model tego radyjka bo zapomniałem
dziadek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 dzięki Panowie, nie zadymiłem was za bardzo jak uciekałem ??? w/g mnie to nie masz się czym przejmować z tym dymieniem, wiadomo że jak mu z postoju depnąłeś w podłogę to zanim turbina wstała to musiał zakopcić szczególnie 2,5tdi bo 1.9 takich bąków nie puszczają raczej, za to później jak już wyjechałeś na drogę i tez chyba w miarę przycisnąłeś to już tylko leciutko przydymił...
adadur Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Szukaj Blaupunkt Toronto MP73 http://forum.cleaned.be/lofiversion/index.php/t63126.html http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/caraudio/blaupunkt/ + karta SD 1GB (czyta karty do 2GB) + kabel wyprowadzający na 2xRCA (na dwa wzmacniacze mono lub jeden 4 kanałowy) + keycard + separator antenowy do aut grupy VAG Instalacja w autach VAG w zasadzie plug and play, ewentualnie zamiana jednych pinów na zasilaniu, jak masz GALĘ w kostce to ok jak nie można pociągnąć z zegarów.
fesu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 dzięki Panowie, nie zadymiłem was za bardzo jak uciekałem ??? w/g mnie to nie masz się czym przejmować z tym dymieniem no to dobrze bo trochę sie tym martwiłem że jakieś wtryski może czy co, ale kiedyś mi ktoś powiedział że jak jest dym jest łogieńń
Buszek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Siemka Fesu ja dodam tylko ze jak mojemu starszemu zaczal kopcic podobnie jak tobie to pozniej sypnely sie wtryski, wiec lepiej zobacz czy wszystko ok chyba ze masz ponad 2k hajsu na zbyciu Adam dzieki za pomoc tacie, cos tam mowil ze jeszcze ma problem z dawka na jalowym itp ale ponoc z toba rozmawial, ja po wymianie wszystkich tarcz i klockow teraz kaske zbieram na gwint i felgi takze jak zawitam na swieta to zostanie zrobienie sciemy i dach w czern pozdro
adadur Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Grzesiu nie z dawką (bo to rzecz wtórna) ale z ustawieniami pompy wtryskowej. Kurczę chyba muszę się dorobić jakiś materiałów do 2,5 TDI Lepiej powiedz o co biegało wtedy co ci auto nie chcialo odpalać - pamiętam że to cos miało wspólnego z poziomem paliwa w zbiorniku i auto się zapowietrzało. Fesu ma to samo.
Buszek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A no dokladnie, ale powiedzialem mu zeby jechal tam gdzie mu robili bo po wymianie tych koncowek wtryskow powinni wszystko poustawiac a nie liptona wala A jak tam autko bo widze ze na sprzedaz jakbys sprzedawal wczesniej i troche taniej to pewnie bym wzial twojego bo ten mi sie juz tak srednio podoba
GRazny Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ja tam od początku mówiłem że to kopa nie ma... ale się zamknąłem jak powiedzieliście że jestem przyzwyczajony do diesla... ale.... dla mnie kopa nie ma
Buszek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Grzesiek tzn ma kopa ale jak sie smiga na wysokich obrotach a ja po dieslu przyzwyczajony do niskich
Zaleczeq Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 siemka Grzesiek to musisz sobie kupic jakas benzyne na kompresorze wtedy doł bedzie jak w kopciuszku
kbibi Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Siemka Fesu ja dodam tylko ze jak mojemu starszemu zaczal kopcic podobnie jak tobie to pozniej sypnely sie wtryski, wiec lepiej zobacz czy wszystko ok chyba ze masz ponad 2k hajsu na zbyciu to żeś pocieszył kolegę
GRazny Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Siemka Fesu ja dodam tylko ze jak mojemu starszemu zaczal kopcic podobnie jak tobie to pozniej sypnely sie wtryski, wiec lepiej zobacz czy wszystko ok chyba ze masz ponad 2k hajsu na zbyciu to żeś pocieszył kolegę Buszek to zawsze taki pocieszny był...
adadur Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Spoko kolega już na spocie się dowiedział, że oszczędności może pochłonąć autko
Rekomendowane odpowiedzi