dziadek Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Dziadek !!! masz tego złoma z bawarii? bo słyszałem że po jakąś perełkę pojechałeś 2006 to tylko pozazdrościć... pięknie to będzie jeździć :naughty a mam i nie 2006 tylko 2005 sedan , niestety srebrna ale na lato się kupi większy felunek i będzie silnik 2.5d 177KM - osiągi podobne do mojego a4 po chipsie, no ale w końcu nie słyszę silnika bo taki był plan. więcej napiszę później bo się śpieszę...
adadur Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Sedan ... pewnie się zmarszczyłeś że ciepełko z kabiny będzie uciekać zimą ... nie mów że auto ma i-drive ten za***iście prosty w obsłudze?
Zaleczeq Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Adas a co sedan to gorszy ??
adadur Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 W a4 zdecydowanie tak ale w BMW 5 ... nie mam zdania z tym że Bartek ma dwa bobaski i ciekawe jak się pomieści z wózkami itp itd
Buszek Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Dziadek pochwal sie nerkowcem
Zaleczeq Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 W a4 zdecydowanie tak ale w BMW 5 ... nie mam zdania z tym że Bartek ma dwa bobaski i ciekawe jak się pomieści z wózkami itp itd mi sie zawsze bardziej sedany podobały dlatego jest sedan a Bartek kupi przyczepke na wozki
Buszek Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Adam bedzie za Bartkiem swoim avantem jego wozki wozic
Zaleczeq Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Adam bedzie za Bartkiem swoim avantem jego wozki wozic :polew: Chłopaki mam pytanko skad moge załtwic aktualizacje map do NAVI PLUS
GRazny Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 osiągi podobne do mojego a4 po chipsie, no ale w końcu nie słyszę silnika bo taki był plan. chyba sobie żarty robisz... daj nam tu info ile to waży według dowodu
Patrykbor Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 będziemy ujeżdżać w zimę :ad: :kox:[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 15:51_________________________________________________ Adam bedzie za Bartkiem swoim avantem jego wozki wozic :polew: Chłopaki mam pytanko skad moge załtwic aktualizacje map do NAVI PLUS :szukaj: :szukaj: http://allegro.pl/ itd .
Zaleczeq Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 W du... se włoz te :szukaj: jak by mi szukajka działała to bym sie nie pytał Patryk :confused4: :tongue4:
Patrykbor Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 W du... se włoz te :szukaj: jak by mi szukajka działała to bym sie nie pytał Patryk :confused4: :tongue4: bez takich
Zaleczeq Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 W du... se włoz te :szukaj: jak by mi szukajka działała to bym sie nie pytał Patryk :confused4: :tongue4: bez takich Bez kozactwa mi tu u siebie jestes ze sie rzadzisz ?? :polew: Dobra Patryczku pomozesz z ta aktualizacja ??
Patrykbor Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 nie pomogę bo nie mam o tym pojęcie gdzie uderzyć i skąd to wytrzasnąć
alvaro Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 a jaką chcesz mapę??
dziadek Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Bartek ma dwa bobaski i ciekawe jak się pomieści z wózkami itp itd jakoś damy radę, bagażnik jest większy niż w a4 avant choć jeszcze nie mierzyłem się z wózkiem czy nadkola nie będą przeszkadzać no ale w ostateczności i tak niedługo będziemy zmieniać wózek :gwizdanie: chyba sobie żarty robisz... daj nam tu info ile to waży według dowodu 1660kg - masa własna, no niby w/g danych tech ma do 100-ki 8.1s ale w porównaniu do mojej "byłej" odczucia są podobne no chyba że to własnie tylko odczucia, bo auto większe a teraz się trochę pochwalę: Po autko śmigałem aż do Krakowa... ale opłacało się. Fura od pierwszego właściciela, serwisowana cały czas tylko w jednym ASO w Krakowie. Posiadam wydruk całej jego historii serwisowej. Ostatni przegląd IX.2010 przy przebiegu 107k km. Aktualnie 111k km. Aktualnie nie robi szału bo stoi na 16'' zimówkach ale pomyśli się coś na wiosnę
Zaleczeq Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 a jaką chcesz mapę?? nie wiem jaka wujek ma w a4 taka navi kwadratowa Navigation plus bodajrze i potrzebuje jakiejs aktualizacji map[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 19:50_________________________________________________
Buszek Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 moj starszy ma taka sama i nie ma do niej aktualizacji jesli to non dx
Zaleczeq Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 a jak to poznac czy jest dx czy non dx
Rekomendowane odpowiedzi