kbibi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 GRazny poprostu masz dobrze ''masę'' rozłożoną w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Keg sprawia ze jest wiekszy nacisk na os przednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Keg sprawia ze jest wiekszy nacisk na os przednia no u mnie Keg to rzadkość no i znowu avatar fajny [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 07:36_________________________________________________zapisy na Bukowinę mniej więcej w święta... ma być 250zł dla klubowiczy + towarzyszące i pewnie 300 dla niebieskich... wpłaty podobno w połowie lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 ma być 250zł dla klubowiczy + towarzyszące i pewnie 300 dla niebieskich... :decayed a można zostać klubowiczem posiadając wrogą Audi markę? i czemu nie działa link "jak zostać klubowiczem?" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,5081.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Mozna, poziek ma evo i jest vipem nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorsam Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Panowie wymieniał ktoś w b5 przed liftem żarówki kierunkowskazów ? Kuźwa próbowałem dzisiaj wyjąć kierunek ale za chusteczkę nie mogę EDIT Ok nieaktualne - podobne jak z kobietami wystarczy wiedzieć gdzie nacisnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=10872.0;highlight=wymiana+kierunkow Dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Mi postojówka padła ... ale pie..le w takie zimno nie robię. Grzesiek jak tam twoje LEDy sie mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Buszek doszło em pe trzy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Mi postojówka padła ... ale pie..le w takie zimno nie robię. Grzesiek jak tam twoje LEDy sie mają? w sumie ok... jedną tylko częściowo załatwiłem bo nie przemyślałem montażu... przy ok -8 wstawiałem je na gorącym silniku... więc oprawka żarówki też była w temperaturze powiedzmy +15... zbytnio tej pierwszej nie dociskałem bo to pamiętam... wynik był taki że na zimnym silniku nie działała i włączała się dopiero jak dostała ciepło - zwalam to na "pracę" plastiku oprawki... niestety kosekwencją było nadpalenie jednego z tych wypustków na żarówce ale mimo to jest ok... będzie cieplej to przejadę papierem i będzie gid... ogólnie to już ponad miesiąc chodzą... zobaczymy jak dalej, a cenowo 70% droższe... no ale żółci brak i to chodziło - nawet jakbym miał wymieniać co 3 miesiące...[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 17:30_________________________________________________ ma być 250zł dla klubowiczy + towarzyszące i pewnie 300 dla niebieskich... :decayed a można zostać klubowiczem posiadając wrogą Audi markę? i czemu nie działa link "jak zostać klubowiczem?" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,5081.0.html ja pierd................. kur.................. wiedziałem że ta informacja tak zadziała na niego... normalnie prorok... padam pod stół... jak Rafałowi powiem to będziemy obydwa leżeć... dusigrosz jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zaleczeq doszlo doszlo dziekowa moj ulubiony kawalek z sunrise'a 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 ma być 250zł dla klubowiczy + towarzyszące i pewnie 300 dla niebieskich... :decayed a można zostać klubowiczem posiadając wrogą Audi markę? i czemu nie działa link "jak zostać klubowiczem?" http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,5081.0.html bo nie możesz nim zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 adadur Mi postojówka padła ... ale pie..le w takie zimno nie robię. kwasny tongue4 decayed Adaś masz BIxy ? Jak tak to przyzwyczaj się do padających żarówek od pozycji... Tam są te z przesuniętym bolcem... Mi padały na przemian raz lewa raz prawa co 2-3 miesięcy a gównianych nie kupowałem aż się wkurwiłem i kupiłem z symetrycznymi bolcami i jeden zeszlifowałem i od tej pory był spokój... Mozna, poziek ma evo i jest vipem nawet Ja latam Szmelcwagenem i też mnie nie zdegradowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fesu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 jutro spot wiec czy moge liczyć na to, że jakiś uprzejmy kolega zabierze ze sobą VAG-a i mi sprawdzi o co kaman w moim autku bede bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorsam Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Jak będę miał auto zrobione to podjadę i wezmę vaga, ale nie wiem czy mechanior się wyrobi od rana z wymianą wahaczy, bo dopiero dzisiaj doszły lemki :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zaleczeq doszlo doszlo dziekowa moj ulubiony kawalek z sunrise'a 2008 i wąłsnie tam gdzies był buszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 fajna nuta [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 20:06_________________________________________________Foczki też niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 nawet sciemniac nie umiesz przyznaj sie ze patrzyłes na d*py jak kazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Na d*py nie . Na cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi