adadur Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Panowie proponuję spotkanko o 18 przed halą jak zwykle - czekamy do 18:15 i jedziemy na tor (tam nas spóźnialscy znajdą) - PASUJE??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 JAKI CENNIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 http://www.speedcenter.elblag.pl/4-nasza-oferta.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 na pierwszy raz to 10 lub 15 min. sesję bo od paru osób słyszałem że to nie tak lajtowa jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 dziadek po 10 miał dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 dziadek po 10 miał dość 10 min styknie spokojnie...no może z 15min...20 to już trochę przydługawo...zabierzcie ciuchy na przebranie bo po jeżdzeniu wszystkie cuchnie masakrycznie spalinami [br]Dopisany: 08 Luty 2011, 22:31_________________________________________________ Panowie proponuję spotkanko o 18 przed halą jak zwykle Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 ja odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 16:36_________________________________________________Dzięki panowie za ściganko :kox: :kox: Ale nie dojechałem do domu i musiałem od tych spalin Ale mega frajda [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 21:23_________________________________________________dziadek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=185836.0;topicseen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorsam Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Też dziękuję za ściganko. Czasy może nie oszałamiały, ale wmawiam sobie że mój gokart był zamulony Za to o ile wcześniej uważałem że zawieszenie w a4 nie jest jakoś mocno komfortowe, to po przesiadce z karta auto po prostu płynęło po drodze a wspomaganie chodziło lekko jak nigdy , tylko w zakręty skubana nie chciała tak ciasno wchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Ty ja jakiś struty byłem i jeszcze przed spaniem mnie trochę muliło przez te spaliny pewnie ... mało tego plery i pośladek mnie nap...lają. Trzeba się wykurowac i w marcu powtórkę walnąć ... może drzwi te duże pootwierają by wpuścić powietrza jakoś sobie nie wyobrażam by tam można dłużej wysiedzieć pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 dziadek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=185836.0;topicseen ta widziałem to właśnie o tym wczoraj mówiłem ale cena była jeszcze 2k zł. Jak dziś się zmieniła to anulowałem to zamówienie na Pirellki i wziąłem te od niego... ...więc jednak Michelin Ja po kartach super się czuje, w zeszłym tygodniu miałem tak samo jak wy...ale widać organizm się przyzwyczaił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Wykrakaliście mendy wczoraj że se nie pośpię kolke miała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 kurcze ja się na spocik i ściganko nie wyrobiłem. :wallbash: ale mam nadzieję że jeszcze będę miał okazję z Wami pojeździć co???? po wypowiedziach podejrzewam że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 nie ma lekko tatuśku... A wiecie jaki numer startowy miał Kubica w tej skodzinie? ... ten co ja w karcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Wiktor a jak tam móje ECU???? wsadzałeś już??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 nie ma lekko tatuśku... A wiecie jaki numer startowy miał Kubica w tej skodzinie? ... ten co ja w karcie... przejrzyj pare stron wstecz może coś znajdziesz http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=53493.3285[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 20:49_________________________________________________ kurcze ja się na spocik i ściganko nie wyrobiłem. :wallbash: ale mam nadzieję że jeszcze będę miał okazję z Wami pojeździć co???? po wypowiedziach podejrzewam że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytek80 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Wykrakaliście mendy wczoraj że se nie pośpię kolke miała hejka polecam Espunisan w kroplach ,z doświadczenia młodego Taty . Moja córa też miała kolki. w zeszły weekend bylem na waszej ziemi , i miałem tę nieprzyjemność pojezdzić po elbląskich dziurawych drogach ale przynajmniej trasa szybko zeszła Świnoujście -Elbląg 420km równe 5godz. wyjazd był o 18.30 (jak na razie rekord trasy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Wykrakaliście mendy wczoraj że se nie pośpię kolke miała hejka polecam Espunisan w kroplach ,z doświadczenia młodego Taty . Moja córa też miała kolki. typowe (chyba polskie) - zaraz zatruwać lekami ... a to banalnie proste trzeba przestrzegać zasad karmienia a jak się pojawi to stosować przede wszystkim masażyki i chyba jeszcze jakieś czary .. zpieluchą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi