kbibi Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 widziałem kiedyś podobną - czerwoną- cupejkę tylko że w Kwidzynie w komisie, więcej kitu i silikonu na niej niż na P.Anderson
Patrykbor Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 a gdzie ten waz różowiutki partyzant zwany Patrykiem czego grzecznie pytam [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 17:29_________________________________________________ Widzieliście to cudo na mieście? padłem :polew: widziałem jak jeszcze zderzak był obok auta w dąbrowie to robili jak to zobaczyłem to jebłem śmiechem
kbibi Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=De2_zbf5nmM&feature=player_embedded
adadur Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Widzieliście to cudo na mieście? padłem :polew: Tak śmignęło mi to cudo w zeszłym tygodniu. Badziew ... aż przykro tak piękne auto tak zepsuć!!!
kroliek Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 No to w następnym tyg po wypłacie na zajączka będzie zakup prawdopodobnie: http://allegro.pl/turbina-vw-passat-audi-a4-a6-1-9-tdi-130-awx-avf-i1530483126.html
Zaleczeq Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Patryczku wiesz co ?? co ?? Jajco patatajco :polew:
kroliek Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Zmanipulował wypowiedz Patryka i doj**ał
Patrykbor Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Patryczku wiesz co ?? co ?? Jajco patatajco :polew:
kbibi Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wybiera się któryś to 3miasta w weekend lub za parę dni Jest jest sprawa do załatwienia (odebrania)
kroliek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Chłopaki jakiś problem mi się porobił z kierunkami. Wygląda to tak, że losowo co jakiś czas kierunek przestaje działać. Np. po włączeniu lewego kierunku miga on np. ze 3 razy choć to nie jest regułą po czym przestaje migać i strzałka zielona i kierunki. Miał ktoś taki problem?
kbibi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Przerywacz kierunków na 99%, u mnie było podobnie raz zamigał 4razy a raz wcale tylko wydawał dziwny dźwięk jak by zamienił się w bzyczek, wyciągnij go i poprzetapiaj na nowo wszystkie luty, u mnie pomogło i od roku spokuj nie mam z tym już problemu.
Patrykbor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Chłopaki jakiś problem mi się porobił z kierunkami. Wygląda to tak, że losowo co jakiś czas kierunek przestaje działać. Np. po włączeniu lewego kierunku miga on np. ze 3 razy choć to nie jest regułą po czym przestaje migać i strzałka zielona i kierunki. Miał ktoś taki problem? przeżyłem to Zakupiłem nowy 175 pln
adadur Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Chłopaki jakiś problem mi się porobił z kierunkami. Wygląda to tak, że losowo co jakiś czas kierunek przestaje działać. Np. po włączeniu lewego kierunku miga on np. ze 3 razy choć to nie jest regułą po czym przestaje migać i strzałka zielona i kierunki. Miał ktoś taki problem? Na 100% nawet 1000% to wina styków przerywacza, siedzi on pod trójkątem świateł awaryjnych. Zdejmij ramkę, małymi kombinerkami wyjmij włącznik, rozepnij wtyczkę, podważ zabezpieczenia i otwórz tą puszeczkę, dostań się do dźwigienek i styków przerywacza, da się poznać które są wypracowane, delikatnie oczyść je (styki po obu stronach - płytki i dźwigienki), złóż obudowę, podepnij na próbę.
dziadek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Chłopaki jakiś problem mi się porobił z kierunkami. Wygląda to tak, że losowo co jakiś czas kierunek przestaje działać. Np. po włączeniu lewego kierunku miga on np. ze 3 razy choć to nie jest regułą po czym przestaje migać i strzałka zielona i kierunki. Miał ktoś taki problem? na bank to wina chipa :polew: a tak na serio to tak jak ludziska wyżej piszą pewnie poza tym co ty robisz w samochodzie w taką pogodę?
Rekomendowane odpowiedzi