adadur Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Adaś... melduję że mechanizm podnoszenia szyby szlag trafił która strona?
alvaro Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 Nie potrzebuje kto zasilacza do stacjonarnego kompa ? Mam nowego Modecom'a Premium 430 oddam za 100 zł - zapłaciłem 169
Patrykbor Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Adaś... melduję że mechanizm podnoszenia szyby szlag trafił która strona? lewa ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ---------- Ktoś będzie
dziadek Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 sam czy z dziewczynami ? sam , za zimno dla nich
adadur Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Adaś... melduję że mechanizm podnoszenia szyby szlag trafił która strona? lewa Taaaa ... powiedz mu że ma rzucić palenie to nie będzie musiał tyle otwierać te szyby.
siniak80 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Panowie uważajcie na swoje audiczki moja właśnie zmieniła właściciela pewnie już ją rozbierają w jakiejś dziupli.
alvaro Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Opublikowano 8 Listopada 2012 j**ane złodzieje... Jaką miałeś ? Opisz dokładnie. Jakieś znaki szczególne ?
siniak80 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 czarnula w sedanie z 2003 1,9tdi, s-line ale tylko wewnętrzny, 17-tki koła, obniżona tylne lampy ledowe, wgniotka w drzwiach od kierowcy nad klamką
alvaro Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Opublikowano 8 Listopada 2012 Alarmu dodatkowego pewnie nie było co ??
siniak80 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 nie było,a4 i passaty podobno znikają masowo
adadur Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 O ku.... Paweł a wydawało mi się że chciałes kiedyś auto sprzedawać ...powiedz skąd odjechało i kiedyjak możesz wrzuć fotkę auta ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- Alarmu dodatkowego pewnie nie było co ?? Łukasz od wieków wiadomo że to nic nie daje ... to jest dla gówniarzy ... a żeby nie odjechało to albo dodatkowe immo, odcięcie, mechaniczna blokada lub inne "domowe" patenty
alvaro Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Opublikowano 8 Listopada 2012 Nic nie daje ? A ile aut ukradzionych z forum miało dodatkowy alarm ?
siniak80 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 auto odjechało z parkingu pod blokiem na żyrardowskiej w nocy z poniedziałku na wtorek. Jak znajdę jakieś fotki to wrzucę
bielik Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 pieprzone złodzieje!!! do roboty się nie wezmą tylko mendy za cudze się biorą!!!!!! ręce ucinać przy samej d*pie takim su***synom!!! ---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:21 ---------- mojemu ojcu też kiedyś próbowali paska (B3) pociągnąć. nie udało się baranowi bo założyłem po domowemu wyłącznik na elektrozawór. ale sąsiad nie miał i sąsiada paska pociągnął. obok siebie stały.
Tikas Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Hej! O ku...Ja mam taką samą audi tylko srebrną a byłem właśnie w Elblągu u rodziny i znajomych. Nie ma się co zastanawiać i zainwestować w jakieś zabezpieczenie.Współczuje Paweł.
dawidos89 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Najlepiej to wykombinować coś prostego po domowemu. Bo większość firm montujących zabezpieczenia montuje je w standardowych miejscach o których większość cwaniaków wie. Taka wskazówka dla nie których poróbcie jakieś swoje odcięcia zapłonu samemu albo u zaprzyjaźnionych elektryków lub też przenieście sobie w swoje miejsce złącze diagnostyczne a w miejsce fabrycznego wsadźcie samą wtyczkę dostępna w ASO za ok 15zł, tez można od wtyczki diagnostycznej zróbić jakiś kabel odpinany żeby z autem nie można było się połączyć.
Rekomendowane odpowiedzi