jaccov6 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Rano jak jest zimny to cisza dopiero jak się rozgrzeje coś tam się odzywa Pompa na bank pada, wymiana albo pol srodek w postaci preparatu do mostow mi nie pomoglo, ale sa ludzie, ktorzy twierdza ze pomaga Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 swojego czasu swoje wspomaganie uratowałem takim specyfikiem Oleje regenerujące : Olej regenerujący do układu wspomagania kierownicy - 0,355L Jeżdziłem póżniej jeszcze kilka lat i miałem święty spokój:wink:
bielik Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 ja jestem chętny na spota. nawet piwnego jeśli pogoda dopisze.
!rafi Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jakiegoś spota robimy ja jestem chętny na spota. nawet piwnego jeśli pogoda dopisze. +1 Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
adadur Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Panowie co powiecie na wypad na piwko do Starej Karczmy na Traugutta ... lokal położony w środku miasta wiec można nawet potuptać do domu po piwku.
dziadek Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja nie mam czasu w związku z ciągle trwającą przeprowadzką ale lokal polecam - właścicielem jest mój kolega
!rafi Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Panowie co powiecie na wypad na piwko do Starej Karczmy na Traugutta ... lokal położony w środku miasta wiec można nawet potuptać do domu po piwku. Ja bardzo chętnie
bielik Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 to kiedy na piwko?? tym razem wyjdę wcześniej z roboty żeby się spotkać.
dziadek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Slyszeliscie? Dwie rs6 nowe beda na forum
dawidos89 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Panowie robicie jakiegoś spota w środe? Będzie ktoś z kompem żeby podpiąć Octavie II?
dziadek Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 oj u nas ciężko ze spotami ale może coś się wymyśli bo ja teraz prawie mieszkam w miejscu spotów
bielik Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 panowie nie uwierzycie!!!! SZKODA się sprzedała.:banan: poszła pod Braniewo. ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- dziadek a w naszej sprawie na razie cisza bo osoba która ma to załatwić jest na urlopie. z resztą podobno prawie cały zakład dostał urlop. ale trzymam rękę na pulsie.
dziadek Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 panowie nie uwierzycie!!!! SZKODA się sprzedała.:banan: poszła pod Braniewo. ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- dziadek a w naszej sprawie na razie cisza bo osoba która ma to załatwić jest na urlopie. z resztą podobno prawie cały zakład dostał urlop. ale trzymam rękę na pulsie. Eh , ale wazne ze szkoda poszla ...co dalej?
Rekomendowane odpowiedzi