lifter Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 więc problem wżerów dotyczy każdego. dobry pomysł żeby lekko zeszlifować końcówki szlifierką
Patrykbor Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 tylko tarcze do szlifowania musi być taka http://www.allegro.pl/search.php?string=Tarcze+lamelowe&category=0&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0&country=1&ac=http%3A%2F%2Fwww.allegro.pl%2Fsearch.php&ac_sig=8da7975f8a1ccc6&rf=http%3A%2F%2Fwww.allegro.pl%2F5_dom_i_ogrod.html%3Fstatsec%3D200%26statlnk%3D4&rf_sig=cd6728a48048d5e[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:06_________________________________________________ ale cisza
adadur Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Kurna coś mnie naszło ... na to będę chciał się wybrać: http://www.a4-klub.pl/smf/26_29_czerwca_2009_mikolajki_wm_rajd_polski_eliminacja_ms_wrc-t68684.0.html Zobaczyć takich kierowników jak Loeb czy Solberg w akcji hmmm
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Kurna coś mnie naszło ... na to będę chciał się wybrać: http://www.a4-klub.pl/smf/26_29_czerwca_2009_mikolajki_wm_rajd_polski_eliminacja_ms_wrc-t68684.0.html Zobaczyć takich kierowników jak Loeb czy Solberg w akcji hmmm Pogadamy na spocie [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 10:31_________________________________________________Ale wy zapracowani :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Kurna coś mnie naszło ... na to będę chciał się wybrać: http://www.a4-klub.pl/smf/26_29_czerwca_2009_mikolajki_wm_rajd_polski_eliminacja_ms_wrc-t68684.0.html Zobaczyć takich kierowników jak Loeb czy Solberg w akcji hmmm ADAŚ tylko stań po odpowiedniej stronie zakrętu - szkoda bo mnie nie będzie...[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 16:36_________________________________________________ 16 [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 19:09_________________________________________________A mi się dzisiaj nudziło i proszę Adam teraz ty :gwizdanie: :good: chłopaki z wymianą kierownicy będzie łatwiej bo dostaję samą poduszkę... więc tylko wyciągnąć i wsadzić wraz z modułem... apropos obszywają gdzieś ładnie bez zdejmowania? czy zawsze trzeba ściągać?
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 na za szpitalem woj. jest facet co obszywa .Ato multi nie zakładasz
andrzej710127 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 No właśnie przez ten ped życiowy to człowiek " chamieje" nawet nie ma czasu poczytać co tam za usterki sie zdarzają innym itp. .bo u mnie jakoś sie kręci bez większych problemów i może dlatego nie zaglądam .pozdrawiam wszystkich i czekam na nastepny termin zlotu ,bo teraz nici. ale na zdjęciach jestem chyba z 2007 .zróbcie teraz i pokażcie.
GRazny Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 na za szpitalem woj. jest facet co obszywa .Ato multi nie zakładasz Patryk... pytam o obszycie bo nie będę miał skóry... mówię że łatwy montaż bo sama poducha... więc jak nie będę miał multi?? Multi jest w poduszce... + moduł pod tym[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:03_________________________________________________ No właśnie przez ten ped życiowy to człowiek " chamieje" nawet nie ma czasu poczytać co tam za usterki sie zdarzają innym itp. .bo u mnie jakoś sie kręci bez większych problemów i może dlatego nie zaglądam .pozdrawiam wszystkich i czekam na nastepny termin zlotu ,bo teraz nici. ale na zdjęciach jestem chyba z 2007 .zróbcie teraz i pokażcie. Panie Andrzeju - zapraszamy... pewnie jeszcze pod koniec marca coś się zmontuje...
andrzej710127 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 tylko nie 28 03 bo pracuję.Każdy inny termin pasi a jak nie to Kwiecień. A te pan to już sie dzisiaj nie używa., ha ha. See you
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 UL. Łukasińskiego na przeciwko elektryka samochodowego jest gość co obszywa kierownice A co do kiery Grzesiu porąbało mi się z trójramienną [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:20_________________________________________________ tylko nie 28 03 bo pracuję.Każdy inny termin pasi a jak nie to Kwiecień. A te pan to już sie dzisiaj nie używa., ha ha. See you Zaglądaj częściej a jak coś to pw pójdzie
GRazny Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 tylko nie 28 03 bo pracuję.Każdy inny termin pasi a jak nie to Kwiecień. A te pan to już sie dzisiaj nie używa., ha ha. See you no cóż... nie to żebym specjalnie postarzał będziemy pamiętać o 28cim...[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:22_________________________________________________ UL. Łukasińskiego na przeciwko elektryka samochodowego jest gość co obszywa kierownice A co do kiery Grzesiu porąbało mi się z trójramienną :rolleyes:20:20 ciekaw jestem czy na żywca robią... i koniecznie siwą
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 zawsze można podjechać i zapytać ponoć facet jest nie zły :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:27_________________________________________________poszło pw
adadur Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Grzesiu to zapodaj podgrzewanie pod skórką :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Grzesiu to zapodaj podgrzewanie pod skórką :gwizdanie: no chyba sobie pod pierdy podłączę :> modułu od podgrzewania kierownicy nawet jeszcze nie widziałem a co dopiero dostać... i pewnie z fotelami działa a u mnie nie ma grzanych...
adadur Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Grzesiu to zapodaj podgrzewanie pod skórką :gwizdanie: no chyba sobie pod pierdy podłączę :> modułu od podgrzewania kierownicy nawet jeszcze nie widziałem a co dopiero dostać... i pewnie z fotelami działa a u mnie nie ma grzanych... Nie no ja poważnie wiesz jaki to bajer
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Grzesiu to zapodaj podgrzewanie pod skórką :gwizdanie: no chyba sobie pod pierdy podłączę :> modułu od podgrzewania kierownicy nawet jeszcze nie widziałem a co dopiero dostać... i pewnie z fotelami działa a u mnie nie ma grzanych... Rozbierz czajnik bezprzewodowy [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:05_________________________________________________Panowie trochę się rozgadajcie
GRazny Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Grzesiu to zapodaj podgrzewanie pod skórką :gwizdanie: no chyba sobie pod pierdy podłączę :> modułu od podgrzewania kierownicy nawet jeszcze nie widziałem a co dopiero dostać... i pewnie z fotelami działa a u mnie nie ma grzanych... Rozbierz czajnik bezprzewodowy [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:05_________________________________________________Panowie trochę się rozgadajcie a co? nudzisz się? czy statystyki słabe ... no dobra żartowałem
Buszek Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 my się dzis z adadur'em moim zlomem bawilismy jak chcesz mozesz mi taki wydech zrobic
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 A stać cię [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:33_________________________________________________Aha za wżery nie odpowiadam
Rekomendowane odpowiedzi