Patrykbor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ta już jakiś czas. Nawet nowe forum założył
alvaro Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Może będzie mu tam lepiej skoro tu był tak ciemiężony...
alvaro Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Poszły tynki na ściany i dukaty się skończyły Trzeba zrobić napad na bank bezgotówkowy jak ten inteligentny były prokurator to robota znowu ruszy z kopyta...
Patrykbor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A gdzie wykończenia wnętrza. Dobrze że znalazłem se kobite z domem
alvaro Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Nikt nie mówił i nie myślał że będzie tanio... Puki co bez działki wyszło tyle co mieszkanie w bloku z dwoma garażami także nie ma żalu a co do wnętrza - kreski mało nie planuję brać ale chcę zrobić na dobrych materiałach i 10 lat nie tykać, a nie , przyoszczędzić i chwilę po wprowadzeniu zacząć już remontować... Wychodzę z założenia że biednych nie stać na tanie materiały... Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez alvaro
Patrykbor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 I z tym się zgodzę w stu procentach
alvaro Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/311842-budowa-nowego-domu-doswiadczenia-pomysly-nowinki-kredyty-itp/?p=4460906
Patrykbor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Czytam.Ładny domek parterówki najbardziej mi się podobaj, Ja mam stare budownictwo pamięta jeszcze wujka Adolfa.
alvaro Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Do ładnego to mu jeszcze daleko ale każdy ruch do przodu cieszy...
Buszek Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć, ma ktoś obniżone a4 (B5, B6) z E-ga (okolic) na forum?Adadur ma fabryczne 1BA chyba... a po co Ci temat? 1BE cześć, muszę przymiarke zrobić czy do garażu wjadę po obniżeniuu mnie jest 1BE :/ Moja stara buda lata przyszla tesciowa, siedzi w srodku gwint dosc nisko byla jak ja latalem. Jedyny problem byl z rura wydechowa ale mialem quattro i rura szla dziwnie pod zamiast nad osia tylna.... Wyslij zdjecie podjazdu to ci powiem, no chyba ze naprawde masz spad duzy, to nie ma sensu ogolnie wjezdzalem nia na prom a tam spory podjazd jest... Ale sam kilka osob z tylu i tarlo nawet na drodzeSiema pany tak w ogole Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Buszek
shane83 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Cześć, ma ktoś obniżone a4 (B5, B6) z E-ga (okolic) na forum?Adadur ma fabryczne 1BA chyba... a po co Ci temat? 1BEcześć, muszę przymiarke zrobić czy do garażu wjadę po obniżeniuu mnie jest 1BE :/ Moja stara buda lata przyszla tesciowa, siedzi w srodku gwint dosc nisko byla jak ja latalem. Jedyny problem byl z rura wydechowa ale mialem quattro i rura szla dziwnie pod zamiast nad osia tylna.... Wyslij zdjecie podjazdu to ci powiem, no chyba ze naprawde masz spad duzy, to nie ma sensu ogolnie wjezdzalem nia na prom a tam spory podjazd jest... Ale sam kilka osob z tylu i tarlo nawet na drodzeSiema pany tak w ogole spoko, gwint już w drodze więc będę się bawił pozdro
BF10 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Może jakiś spot ? Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez BF10
Patrykbor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Trza coś ogarnąć bo dawno was nie widziałem
!rafi Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Trza coś ogarnąć bo dawno was nie widziałem Przecież wiesz gdzie mnie i dziadka znaleźć
BF10 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Trza coś ogarnąć bo dawno was nie widziałem ja bym chętnie poznał nowe osoby
Patrykbor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 W tygodniu się ogarnę i dryndne :-P.
Rekomendowane odpowiedzi