lifter Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 a co dałeś fotki tongue4 hehe.. z czym do ludzi. jest dużo ładniejszych aut ktore nadają sie do konkursu.
adadur Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 za***ista ta z Audizine, Jestem ciekaw czy TDIk był wpakowany do RSa czy to z TDIka rzeźbiona RSa? prawie jak moje
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Łukasz samochód samochodem plener się liczy i kierownik aparatu [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 21:59_________________________________________________ za***ista ta z Audizine, Jestem ciekaw czy TDIk był wpakowany do RSa czy to z TDIka rzeźbiona RSa? prawie jak moje :polew:
lifter Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Łukasz samochód samochodem plener się liczy i kierownik aparatu dobrze prawisz. ja bym sie nie odważył wystawić fotki swojego audi. na forum jest duzo ładniejszych i doinwestowanych aut z duzymi felgami i modyfikacjami pod maską
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Łukasz samochód samochodem plener się liczy i kierownik aparatu dobrze prawisz. ja bym sie nie odważył wystawić fotki swojego audi. na forum jest duzo ładniejszych i doinwestowanych aut z duzymi felgami i modyfikacjami pod maską ja swojego pażdziocha nawet wstawiłem na styczeń [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:22_________________________________________________Buszek co ku...a za zdjęcie
lifter Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Patrykbor Twój paździoch ładny spodziewałem się ładniejszych zdjęć. poszedł głos na buszka
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 dobry wieczór siemasz [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:34_________________________________________________ Patrykbor Twój paździoch ładny spodziewałem się ładniejszych zdjęć. poszedł głos na buszka ja się zastanowię ale Buszek troche dal ciala
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 co tam słychać chopaki :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 witanko chłopaki [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:46_________________________________________________fantastic widzę ty jak stonka po forum :polew:
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 witanko chłopaki [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:46_________________________________________________fantastic widzę ty jak stonka po forum :polew: uważaj bo ci nadgryzionego kartofla podrzuce w gości przyjechałem do was [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:49_________________________________________________ witanko chłopaki powić pana - jak leci
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 witanko chłopaki [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:46_________________________________________________fantastic widzę ty jak stonka po forum :polew: uważaj bo ci nadgryzionego kartofla podrzuce w gości przyjechałem do was [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 22:49_________________________________________________ witanko chłopaki powić pana - jak leci my gości lubimy
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 my gości lubimy a my w poznaniu jak gości przychodzą to od razu woda na stół ! i ja ten z lewej
fantastic Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 fantastic prosze nooo będe wpadał częściej coś czuje a tymczasem, borem, lasem, sajonara, spać się chce, ide, nara
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 fantastic prosze nooo będe wpadał częściej coś czuje a tymczasem, borem, lasem, sajonara, spać się chce, ide, nara do jutra
Buszek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Patryk mówiłem ze zdjęcie takie wygrzebane teraz sie cos w trasie naskrobie na Śląsk, ale tych ładnych felg brakuje jeszcze ;( bo tak to trzeba z krajobrazem kombinować ale z tego co widzę to ogólnie fotek duzo ale miesiac slaby jesli chodzi o jakosc
voytek80 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 chłopaki co myślicie o regenerowaniu wahaczy dzwoniłem do jednego gościa co się tym zajmuje regeneruje wszystkie oprócz dolnego przedniego koszt regeneracji 60PLN gwarancja na 1rok
Rekomendowane odpowiedzi