Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] co myślicie o tych felgach do mojego szaraczka na lato??? UP DATE 27.03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was powoli zbliza sie czas zmiany opon na letnie, w dodatku planowana gleba a ja ani fel ani opon na lato nie mam... tak wiec to moja seria

b656f14832f564d3m.jpg

a w planie mam takie fele MAM RS2 i do tego oponka dunlop SP Sport maxx 225 40 18

znalazlem foto na internecie tej feli tyle ze wlasnie nie wiem z kad taki znaczek audi zalatwic :)

51adc9d9c451d39em.jpg

czekam na opinie i wasze zdanie :) a zalezy mi bo chcialbym wkoncu zamowic zestawik

Opublikowano

świetna felga, znaczki kupisz na allegro

Opublikowano

świetna felga, znaczki kupisz na allegro

a czy te znaczki sa uniwersalne i pasuje zawsze czy musze cos wziasc pod uwage??

Opublikowano

dzieki serdecznie za stronke i pozdrawiam

Fele są wyczesane :good:

Mój ulubiony model tego producenta.

Tu masz więcej fotek

http://mamsan.de/picture_library/Gallery/?Klasor=Auto&AltKlasor=MAM%20RS2

Po zrobieniu gleby będzie miodzio :kox:

no wlasnie z tej sronki wzielem ta fote ale pomimo to dziekuje a co do feli to naprawde ciezko bylo cos wybrac z calego kataloga a tak wogole to dobra forma??

Opublikowano

felgi bardzo ładne i dają radę na naszych drogach, są bardzo wytzrymałe. dobry wybór :good:

Opublikowano

Dobry wybór :wink4: Wzór R8 na Twoim szaraczku będzie :good: A i felga mocna bo to MAM a nie jakaś plastelina.

Opublikowano

A i felga mocna bo to MAM a nie jakaś plastelina.

A MAM to takie lepsze repliki :decayed:

Opublikowano

A ja zbok może jestem, ale mi się jakoś nie widzą w avancie. Może w malika s4 by ładnie wyglądało, ale avant jakoś mi nie leży. Już ładniejsze ori RS6.

Opublikowano

A i felga mocna bo to MAM a nie jakaś plastelina.

A MAM to takie lepsze repliki :decayed:

Może i repliki ale najważniejsze że jakościowo są dobre i nie musisz się martwić że na pierwszej lepszej nierówności je wygniesz. Często osoby na nich jeżdzące twierdzą że są wytrzymałe jak ori :naughty:

Opublikowano

a co do feli to naprawde ciezko bylo cos wybrac z calego kataloga a tak wogole to dobra forma??

Jak szukasz coś ciekawego i nie oklepanego to zajrzyj jeszcze tutaj:

http://www.tomason.de/

Firma również niemiecka i nie wiem czy nie lepsza niż MAM.

Ceny mają porównywalne więc może warto coś z tej firmy wziąć.

Ja ukąsiłem TN5 i nie powiem furka od razu inaczej się prezentuje :kox:

Z tym, że jeżdzę na nich dopiero 2 tygodnie więc nie powiem czy trwałe czy nie.

Opublikowano

a co do feli to naprawde ciezko bylo cos wybrac z calego kataloga a tak wogole to dobra forma??

Jak szukasz coś ciekawego i nie oklepanego to zajrzyj jeszcze tutaj:

http://www.tomason.de/

Firma również niemiecka i nie wiem czy nie lepsza niż MAM.

Ceny mają porównywalne więc może warto coś z tej firmy wziąć.

Ja ukąsiłem TN5 i nie powiem furka od razu inaczej się prezentuje :kox:

Z tym, że jeżdzę na nich dopiero 2 tygodnie więc nie powiem czy trwałe czy nie.

gratuluje bardzo ladna fela, patrzylem na ta firme bo rowniez mam w katalogu ale jakos upieram sie na te rs2 i czytajac wiekszosc komentarzy jestem jeszcze bardziej na tak :kox:

Opublikowano

felga :kox: bardzo trafny wybór choć ja wole MAM8

Opublikowano

gratuluje bardzo ladna fela, patrzylem na ta firme bo rowniez mam w katalogu ale jakos upieram sie na te rs2 i czytajac wiekszosc komentarzy jestem jeszcze bardziej na tak :kox:

i bardzo słusznie bo RS2 też są piękne wiec kupować, zakładać, fotki pstrykac, na forum wstawiaći się chwalić :gwizdanie:

Opublikowano

felga :kox: bardzo trafny wybór choć ja wole MAM8

MAM8 tez bardzo fajna z reszta szczerze mowiac 2 tyg temu to wlasnie o nich myslalem i cenowo wyszlo by taniej,ale... jak nic innego mi w oko nie wpadnie to jutro rski zamawiam sesese :kox:

Opublikowano

simi dobrze kombinujesz z tymi RS2 bo fele w stylu MAM8 robią się coraz popularniejsze i niedługo pewnie będą na co trzeciej A4.

A RS2 są bardzo rzadko spotykane, poza tym każdy robi autko pod siebie :cool1:

Opublikowano

A RS2 są bardzo rzadko spotykane, poza tym każdy robi autko pod siebie

Narazie są rzadko spotykane bo to stosunkowo młody wzór i mało tego na allegro. A za jakiś czas będzie z nimi tak jak z MAM8.