Salin92 Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam. Mam problem z moim audi a4 b6 1.9 tdi avf, oatatnio podczas przyspieszania łapie muła i dopiero po 3-4 s przyspiesza, przy wciskaniu sprzęgła gaśnie a potem strasznie ciężko odpala, wyczyscilem sitko w pompie paliwa ( było całe zalepione) tydzień było dobrze, dzis w trasie zauważyłem to samo, tylko że nie gaśnie ale ma muła, przy nagłym przyspieszaniu gaśnie radio i światła i zapala się kontrolka akumulatora Co może być przyczyną? Wtryski uszczelnianie rok temu VID_20191104_200648.mp4
kamil-vag Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 Może sprzęgięłko alternatora ? ? ? Podłącz pod kompa sprawdź czy nie ma zapisanych błędów.
Axel1 Opublikowano 12 Listopada 2019 Opublikowano 12 Listopada 2019 Miałem podobnie poszła masa silnika.
Salin92 Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Opublikowano 12 Listopada 2019 Jak to masa silnika? I od tego mulilo?
Salin92 Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Opublikowano 14 Listopada 2019 Panowie można zamykać temat Alternator wymieniony i egr wysyłam.na gwarancje bo po roku się zepsuł. Dzięki za rady. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi