Kamil95x Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 Witam szukałem na forum i w internecie ale nic nie mogę znaleźć sensownego na trapiący mnie problem, z dnia na dzień auto nie chce odpalić rozrusznik się kreci, pompka paliwo podaje został wymieniony filtr paliwa a dodam że 2 tygodnie temu robiłem cały serwis aleje i filtry nie pokazuje żadnych błędów na komputerze i auto od tygodnia siedzi pod domem bo odpalić nie może, co może być przyczyna ?
kamil-vag Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 Nie stał jakoś dłużej ostatnio ? Może oringi na pompkach zużyte, paliwo zeszło i teraz zapowietrzony ciężko odpalić...
Kamil95x Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Opublikowano 9 Listopada 2019 40 minut temu, kamil-vag napisał: Nie stał jakoś dłużej ostatnio ? Może oringi na pompkach zużyte, paliwo zeszło i teraz zapowietrzony ciężko odpalić... to było tak że z rana odpalił a potem po 5-6 h już nie, próbowałem go nawet ostatnio na rozruchu palić i nic nie pomaga
szalonyharry Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 pompa w baku po przekreceniu stacyjki sie odzywa ? możesz odkręcić prxewód doprowadzajacy paliwo do filtra , niech ktos załączy stacyjke to zobaczysz czy dochodzi paliwo . Sprawdz kable od czyjnika położenia wału , może coś je przeżarło .
Kamil95x Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Opublikowano 9 Listopada 2019 32 minuty temu, szalonyharry napisał: pompa w baku po przekreceniu stacyjki sie odzywa ? możesz odkręcić prxewód doprowadzajacy paliwo do filtra , niech ktos załączy stacyjke to zobaczysz czy dochodzi paliwo . Sprawdz kable od czyjnika położenia wału , może coś je przeżarło . pompa działa a przewód cały nawet błędu nie ma po podłączeniu komputera z programem
kamil-vag Opublikowano 10 Listopada 2019 Opublikowano 10 Listopada 2019 Pod akumulatorem woda nie stoi czasem? Odkrec wąż powrotny z głowicy do filtra i zobacz wtedy czy leci paliwo po przekreceniu stacyjki...
Kamil95x Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Woda nie stoi i paliwo wraca Edytowane 11 Listopada 2019 przez Kamil95x
Dev Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) na plaka pali ? błędy jakieś są ? Edytowane 11 Listopada 2019 przez Dev
Kamil95x Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Opublikowano 11 Listopada 2019 25 minut temu, Dev napisał: na plaka pali ? błędy jakieś są ? na plaka jeszcze nie próbowałem i błędów nie ma żadnych
KarolH Opublikowano 18 Listopada 2019 Opublikowano 18 Listopada 2019 Sprawdź rozrząd czy nie przeskoczył
wujek22 Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Na plaka jak paliłeś to odpalił i chodził już czy odpalił i chodził do momentu przestania psikać plakem? Bo jeżeli przestał chodzić to ja bym obstawiał czujnik położenia wału a jak on padnie to nie ma żadnych błędów i jak u mnie było to nie mogłem się połączyć na VAGu do Silnika
Rekomendowane odpowiedzi