mcm Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 czili jarko i slaweq to dwa nowe VIPy no to gratulacje
Pingvin Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Ja także dziękuje organizatorom za świetnego spota i ludziskom, których nareszcie dane mi było poznać . Było po prostu zaje..iszczo . Do zobaczyska na letnim zjeździe.
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Zlot kox z brykietem - organiazatorom należy się w pełni zasłużony medal z buraka i po worku cebuli na łeb ode mnie moja cebula - jarko, slaweq :good: gratulacje awansu czili jarko i slaweq to dwa nowe VIPy no to gratulacje dziękuję
wypsiu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 czesc wszystkim-a my nadal w bukowinie-zamiecie sniezne straszne-a my na letnich-sprobujemy na lancuchach,jak sie uda to dobrze a jak nie to pewnie do konca tygodnia bedziemy musieli zostac-trzymajcie kciuki,jak dojedziemy do belgi to damy znac,pozdrawiamy
GILI Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 czesc wszystkim-a my nadal w bukowinie-zamiecie sniezne straszne-a my na letnich-sprobujemy na lancuchach,jak sie uda to dobrze a jak nie to pewnie do konca tygodnia bedziemy musieli zostac-trzymajcie kciuki,jak dojedziemy do belgi to damy znac,pozdrawiamy My już w dawno w domku Pozdrów Tomka
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Kardynałowie GRATY !!! :notworthy: To nie w tym wątku
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Jarko ty lizusie !!!! :polew: eee, nikogo nie lizałem
moskal Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 eee, nikogo nie lizałem W to nie wątpie :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi