puczyl1990 Opublikowano Środa o 20:07 Opublikowano Środa o 20:07 Kuźwa z tymi sterownikami, no nic więcej nie będę się bawił w naprawy.
puczyl1990 Opublikowano Środa o 20:23 Opublikowano Środa o 20:23 Możliwe że tak, wyglądał z zewnątrz ładnie, ale najwidoczniej te z Q7 z literą D na końcu również padają tak samo jak te w B9. Swój zmieniałem w marcu.
Muskel1 Opublikowano Środa o 20:35 Opublikowano Środa o 20:35 Kto Ci poeiedział, że z indexem D są z Q7?
puczyl1990 Opublikowano Środa o 21:15 Opublikowano Środa o 21:15 Pisałeś gdzieś w innym poście że te z nr 4M0 są z A4 i Q7 to myślałem że te nowsze z D na końcu są z Q7 ale może coś pomieszalem jak tak.
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 06:19 Opublikowano wczoraj o 06:19 Źle sobie przeczytałeś. Napisałem żeby szukać sterownika z indexem D, bo jest on zamiennikiem B i najlepiej kupić sterownik, który był zamontowany w Q7, bo w Q7 sterownik ten montowany jest w bagażniku a nie pod autem. Te sterowniki montowane są w A4, A5 oraz Q7 i tu nie ma sterowników z indexem tylko dla Q7.
teka2 Opublikowano wczoraj o 11:21 Opublikowano wczoraj o 11:21 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Źle sobie przeczytałeś. Napisałem żeby szukać sterownika z indexem D, bo jest on zamiennikiem B i najlepiej kupić sterownik, który był zamontowany w Q7, bo w Q7 sterownik ten montowany jest w bagażniku a nie pod autem. Te sterowniki montowane są w A4, A5 oraz Q7 i tu nie ma sterowników z indexem tylko dla Q7. A co powiesz o sterowniku z VW Touareg albo BENTLEY BENTAYG ?
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 12:10 Opublikowano wczoraj o 12:10 (edytowane) 49 minut temu, teka2 napisał(a): A co powiesz o sterowniku z VW Touareg W modelu CR sterownik siedzi wewnątrz pojazdu, z tyłu po prawej stronie dlatego problemu z wtargnięciem wilgoci nie ma. Natomiast może się okazać, że w sterowniku wgrany jest inny zestaw danych, który może nie współgrać ze sterownikiem silnika i zbiornikiem oraz czujnikami w Audi. Nie montowałem nigdy takiego i nie znam nikogo, kto taki w A4 zamontował. 49 minut temu, teka2 napisał(a): albo BENTLEY BENTAYG ? Nic. Edytowane wczoraj o 12:11 przez Muskel1
teka2 Opublikowano wczoraj o 13:04 Opublikowano wczoraj o 13:04 Ok. Bo właśnie obserwuje te dwa na aukcji i dobrze że się zapytałem...
Rekomendowane odpowiedzi