Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 1.8 TFSI Avant karolek_ust | S-line | 19" | Gwint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy mają rację, czarne, albo jakiś ciemny szary i wtedy te felgi mogą nawet spoko się prezentować :thumbup1:

Opublikowano
3 godziny temu, egon47 napisał:

Mam nadzieję że nie wsadzasz poliftowych lamp bo będzie polift jak każdy inny a teraz masz coś innego takie B8,25.

Zostaw zderzaki i lampy to co masz :wink:

Plan jest na przód lifta... 

Zaciski chyba zostaną na, zimę takie a lato koło chyba będzie srebrne to zacisk zostanie i wpadną dodatki żółte do środka auta

Opublikowano

Pomysle pierw na jaki kolor pomaluje letnie felgi bo może zaciski zostaną żółte

Opublikowano

Na razie zostaje moje front to lampy dostały spa . Klosze rozklejone by je wyczyścić od środka i na zewnątrz nowy bezbarwny. 

IMG_20211209_115124.jpg

IMG_20211209_115128.jpg

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
3 godziny temu, karolek_ust napisał:

Na razie zostaje moje front to lampy dostały spa . Klosze rozklejone by je wyczyścić od środka i na zewnątrz nowy bezbarwny. 

IMG_20211209_115124.jpg

IMG_20211209_115128.jpg

Dobra decyzja zostaw te lampy :wink:pomyśl żeby chromowe dodatki w lampach malnac na czarno

Opublikowano
W dniu 26.10.2021 o 13:31, szafa napisał:

Nawet spoko to wygląda, ale lusterka mi tu teraz nie pasują, albo w kolor auta albo w kolor felg;)

Tylko w kolor auta.

Opublikowano
W dniu 10.12.2021 o 09:36, egon47 napisał:

Dobra decyzja zostaw te lampy :wink:pomyśl żeby chromowe dodatki w lampach malnac na czarno

IMG_20211209_171023.jpg

Opublikowano

Mikołaj właśnie był .w tym roku suszarka z funkcją masażu hehe .

IMG_20211223_192517.jpg

Opublikowano

Audi za jakiś czas będzie na sprzedaż jakby ktoś zainteresowany to proszę pisać 

Opublikowano

Mody turbiny przed montażem

IMG_20220111_162549.jpg

IMG_20220112_092959.jpg

Opublikowano

Dzis kawa w ACO i wpadł grill nie będę jakich Chińczyków kupować musi być ACO

IMG_20220217_153906.jpg

IMG_20220217_153922.jpg

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
15 minut temu, karolek_ust napisał:

IMG_20220217_153906.jpg

IMG_20220217_153922.jpg

Zakup po winie? :D

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
15 minut temu, monthrey12 napisał:

Zakup po winie? :D

Po whisky heheh wszystko sprawdzone w Niemczech i potwierdzone że będzie to pasować . 

Opublikowano
5 godzin temu, karolek_ust napisał:

IMG_20220217_153906.jpg

IMG_20220217_153922.jpg

Czemu nie black?

Opublikowano
1 minutę temu, kristof91 napisał:

Czemu nie black?

Bo będzie zaraz lakierowany w Black . Przedfl nie było chyba w piano Black 

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Panowie był problem ze pływaniem audi ściąganiem przy hamowaniu .

Łożyska nowe , wahacze górne , zwrotnice , klocki zmienione , hamulce odpowietrzanie zmieniany płyn , zrobiona zbieżność . I dalej było to samo powyżej 120 km/h jak na lodzie na letnich oponach .

No ale dziś problem rozwiązany wpadł nowy gwint . Amorki musiały być już słabe i temu tak rzucało bujało . Teraz trzyma się drogi i nic nie skrzypi bo prędzej zawias skrzypial

IMG_20220219_104633.jpg

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
W dniu 17.02.2022 o 20:56, karolek_ust napisał:

Bo będzie zaraz lakierowany w Black . Przedfl nie było chyba w piano Black 

Nie jestem pewny, ale chyba w pakiecie czerń i nie wiem czy też przy 3ltr nie było ori piano w przedlifcie (pewnie kwestia zamówienia), kiedyś o tym czytałem. Poprawcie jeśli się mylę. Co do Amorków chyba też mnie to czeka, bo też rzuca przy wyższych prędkościach.

Opublikowano
Godzinę temu, KonradA4troop napisał:

Nie jestem pewny, ale chyba w pakiecie czerń i nie wiem czy też przy 3ltr nie było ori piano w przedlifcie (pewnie kwestia zamówienia), kiedyś o tym czytałem. Poprawcie jeśli się mylę. Co do Amorków chyba też mnie to czeka, bo też rzuca przy wyższych prędkościach.

Miałem to samo strach było jechac szybko albo w deszczu wrażenie że tył ucieka jak tylny napęd. Mówię wszystko już zmienione to teraz gwint .

Wyciągam stare amortki tył mówię sprawdzę no idą do środka praktycznie identycznie jak nowy myślę kurde jak to nie to , to co może by ale po chwili już zauważyłem różnice nowy wyszedł natychmiast zaś stary powoli wychodził do góry . I teraz auto trzyma się drogi , co prawda dziś wieje także tez czuć że rzuca autem ale rano zanim zmieniłem to nie mogłem ujechać w tym wierze tak rzucalo

Opublikowano
1 minutę temu, karolek_ust napisał:

Miałem to samo strach było jechac szybko albo w deszczu wrażenie że tył ucieka jak tylny napęd. Mówię wszystko już zmienione to teraz gwint .

Wyciągam stare amortki tył mówię sprawdzę no idą do środka praktycznie identycznie jak nowy myślę kurde jak to nie to , to co może by ale po chwili już zauważyłem różnice nowy wyszedł natychmiast zaś stary powoli wychodził do góry . I teraz auto trzyma się drogi , co prawda dziś wieje także tez czuć że rzuca autem ale rano zanim zmieniłem to nie mogłem ujechać w tym wierze tak rzucalo

No ja na te wiatry to nawet nie ruszam z garażu, komunikacją tylko. ale ostatnio przy 2 z przodu zaczynał być taki no mniej stabilny właśnie, do 100+ jeszcze jest normalnie, ale chyba właśnie też zaczynają mi się kończyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...