dazwid Opublikowano 2 Listopada 2021 Opublikowano 2 Listopada 2021 Koledzy mają rację, czarne, albo jakiś ciemny szary i wtedy te felgi mogą nawet spoko się prezentować
karolek_ust Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Opublikowano 2 Listopada 2021 3 godziny temu, egon47 napisał: Mam nadzieję że nie wsadzasz poliftowych lamp bo będzie polift jak każdy inny a teraz masz coś innego takie B8,25. Zostaw zderzaki i lampy to co masz Plan jest na przód lifta... Zaciski chyba zostaną na, zimę takie a lato koło chyba będzie srebrne to zacisk zostanie i wpadną dodatki żółte do środka auta
Michu1996 Opublikowano 3 Listopada 2021 Opublikowano 3 Listopada 2021 W dniu 2.11.2021 o 13:35, karolek_ust napisał: Jakieś propozycje na zmianę koloru zacisku @pelonek1 @szafa @Muskel1 @Michu1996 Jak dla mnie również czarne
karolek_ust Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Opublikowano 3 Listopada 2021 Pomysle pierw na jaki kolor pomaluje letnie felgi bo może zaciski zostaną żółte
karolek_ust Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2021 Na razie zostaje moje front to lampy dostały spa . Klosze rozklejone by je wyczyścić od środka i na zewnątrz nowy bezbarwny. 1
egon47 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Opublikowano 10 Grudnia 2021 3 godziny temu, karolek_ust napisał: Na razie zostaje moje front to lampy dostały spa . Klosze rozklejone by je wyczyścić od środka i na zewnątrz nowy bezbarwny. Dobra decyzja zostaw te lampy pomyśl żeby chromowe dodatki w lampach malnac na czarno
granatowy Opublikowano 10 Grudnia 2021 Opublikowano 10 Grudnia 2021 W dniu 26.10.2021 o 13:31, szafa napisał: Nawet spoko to wygląda, ale lusterka mi tu teraz nie pasują, albo w kolor auta albo w kolor felg Tylko w kolor auta.
karolek_ust Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2021 W dniu 10.12.2021 o 09:36, egon47 napisał: Dobra decyzja zostaw te lampy pomyśl żeby chromowe dodatki w lampach malnac na czarno
karolek_ust Opublikowano 23 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2021 Mikołaj właśnie był .w tym roku suszarka z funkcją masażu hehe .
karolek_ust Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2022 Audi za jakiś czas będzie na sprzedaż jakby ktoś zainteresowany to proszę pisać
karolek_ust Opublikowano 19 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2022 Mody turbiny przed montażem
karolek_ust Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Opublikowano 17 Lutego 2022 Dzis kawa w ACO i wpadł grill nie będę jakich Chińczyków kupować musi być ACO 1
Monti Opublikowano 17 Lutego 2022 Opublikowano 17 Lutego 2022 15 minut temu, karolek_ust napisał: Dzis kawa w ACO i wpadł grill nie będę jakich Chińczyków kupować musi być ACO Zakup po winie? 1
karolek_ust Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Opublikowano 17 Lutego 2022 15 minut temu, monthrey12 napisał: Zakup po winie? Po whisky heheh wszystko sprawdzone w Niemczech i potwierdzone że będzie to pasować .
kris_91 Opublikowano 17 Lutego 2022 Opublikowano 17 Lutego 2022 5 godzin temu, karolek_ust napisał: Dzis kawa w ACO i wpadł grill nie będę jakich Chińczyków kupować musi być ACO Czemu nie black?
karolek_ust Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Opublikowano 17 Lutego 2022 1 minutę temu, kristof91 napisał: Czemu nie black? Bo będzie zaraz lakierowany w Black . Przedfl nie było chyba w piano Black 1
karolek_ust Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Opublikowano 19 Lutego 2022 Panowie był problem ze pływaniem audi ściąganiem przy hamowaniu . Łożyska nowe , wahacze górne , zwrotnice , klocki zmienione , hamulce odpowietrzanie zmieniany płyn , zrobiona zbieżność . I dalej było to samo powyżej 120 km/h jak na lodzie na letnich oponach . No ale dziś problem rozwiązany wpadł nowy gwint . Amorki musiały być już słabe i temu tak rzucało bujało . Teraz trzyma się drogi i nic nie skrzypi bo prędzej zawias skrzypial 1
KonradA4troop Opublikowano 19 Lutego 2022 Opublikowano 19 Lutego 2022 W dniu 17.02.2022 o 20:56, karolek_ust napisał: Bo będzie zaraz lakierowany w Black . Przedfl nie było chyba w piano Black Nie jestem pewny, ale chyba w pakiecie czerń i nie wiem czy też przy 3ltr nie było ori piano w przedlifcie (pewnie kwestia zamówienia), kiedyś o tym czytałem. Poprawcie jeśli się mylę. Co do Amorków chyba też mnie to czeka, bo też rzuca przy wyższych prędkościach.
karolek_ust Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Opublikowano 19 Lutego 2022 Godzinę temu, KonradA4troop napisał: Nie jestem pewny, ale chyba w pakiecie czerń i nie wiem czy też przy 3ltr nie było ori piano w przedlifcie (pewnie kwestia zamówienia), kiedyś o tym czytałem. Poprawcie jeśli się mylę. Co do Amorków chyba też mnie to czeka, bo też rzuca przy wyższych prędkościach. Miałem to samo strach było jechac szybko albo w deszczu wrażenie że tył ucieka jak tylny napęd. Mówię wszystko już zmienione to teraz gwint . Wyciągam stare amortki tył mówię sprawdzę no idą do środka praktycznie identycznie jak nowy myślę kurde jak to nie to , to co może by ale po chwili już zauważyłem różnice nowy wyszedł natychmiast zaś stary powoli wychodził do góry . I teraz auto trzyma się drogi , co prawda dziś wieje także tez czuć że rzuca autem ale rano zanim zmieniłem to nie mogłem ujechać w tym wierze tak rzucalo
KonradA4troop Opublikowano 19 Lutego 2022 Opublikowano 19 Lutego 2022 1 minutę temu, karolek_ust napisał: Miałem to samo strach było jechac szybko albo w deszczu wrażenie że tył ucieka jak tylny napęd. Mówię wszystko już zmienione to teraz gwint . Wyciągam stare amortki tył mówię sprawdzę no idą do środka praktycznie identycznie jak nowy myślę kurde jak to nie to , to co może by ale po chwili już zauważyłem różnice nowy wyszedł natychmiast zaś stary powoli wychodził do góry . I teraz auto trzyma się drogi , co prawda dziś wieje także tez czuć że rzuca autem ale rano zanim zmieniłem to nie mogłem ujechać w tym wierze tak rzucalo No ja na te wiatry to nawet nie ruszam z garażu, komunikacją tylko. ale ostatnio przy 2 z przodu zaczynał być taki no mniej stabilny właśnie, do 100+ jeszcze jest normalnie, ale chyba właśnie też zaczynają mi się kończyć.
Rekomendowane odpowiedzi