karolek_ust Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Opublikowano 19 Lutego 2022 5 godzin temu, KonradA4troop napisał: Ja to kiedyś to pod 200 normalnie a teraz nie da się 120 hehe
Prezes_ATNT Opublikowano 7 Marca 2022 Opublikowano 7 Marca 2022 Za ogarnięcie tego zderzaka przedniego w takim stylu to szanuję. 1
karolek_ust Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Opublikowano 7 Marca 2022 5 godzin temu, Prezes_ATNT napisał: Za ogarnięcie tego zderzaka przedniego w takim stylu to szanuję. Noo miało być coś innego to jest . Plan jest na kolejny aby zrobić to samo ale ze zderzakiem Competition , bylo by lepiej . A jak nie to chce zamówić splitter nad halogeny z ECS.
karolek_ust Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Opublikowano 14 Marca 2022 Wczoraj trochę zabaw z dragy i kolegi golfem 7.5 R zrobionym na 480 KM VID_20220314_094029.mp4 Problem to trakcja na zimowych kołach i na asfalcie dużo szyfu po zimie .
karolek_ust Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) 52 minuty temu, gagat3k napisał: Twoja a4 jakie czasy zrobiła? 7.5 ale nie ma trakcji i jest problem bo koła zerwa a jak ruszysz delikatnie to jak wstanie turbo to tez zerwie przyczepność . Czekam aż będzie cieplej i posprzątają piasek po zimie z ulicy . Teraz tylko chwila wolnego to turbo montuje bo na razie jest OEM z 1.8 tfsi Edytowane 14 Marca 2022 przez karolek_ust
karolek_ust Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Opublikowano 25 Maja 2022 Czas na grillowanie więc nowy grill prosto z ASO poszedł w piano Black . 1 1
KonradA4troop Opublikowano 25 Maja 2022 Opublikowano 25 Maja 2022 Sztosik, chociaż logo w chromie bym zostawił.
karolek_ust Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Opublikowano 25 Maja 2022 20 minut temu, marky2552 napisał: Najs. Czym malowałeś ? ? Podkład , czarna baza i bezbarwny 19 minut temu, KonradA4troop napisał: Sztosik, chociaż logo w chromie bym zostawił. Mam swoje logo chrom więc jakby co mogę podmienić żaden problem . Teraz mam z chrom zobaczę jak będzie cały Black front
marky2552 Opublikowano 25 Maja 2022 Opublikowano 25 Maja 2022 Aaa ja swój malowałem czarnym akrylem w połysku do pistoletu. Ale myślę że teraz lepiej bym to zrobił nie jest źle ale są miejsca niedomalowane u mnie ale w takich miejscach że nie widać i nie robi to różnicy ?
karolek_ust Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Opublikowano 25 Maja 2022 Godzinę temu, marky2552 napisał: Aaa ja swój malowałem czarnym akrylem w połysku do pistoletu. Ale myślę że teraz lepiej bym to zrobił nie jest źle ale są miejsca niedomalowane u mnie ale w takich miejscach że nie widać i nie robi to różnicy ? Moje też było pistoletem , pierw podkład na plastik , potem podkład mokro na mokro czarna baza i 3 razy bezbarwny . Chromy dostały specjalnie podkład na materiały metalizowany. 38 minut temu, Prezes_ATNT napisał: Wrzucaj to na auto i pokazuj Za dwa tygodnie . Bo będę rozbierał przód na lakierowanie maski błotników i dach , do tego nowa szyba wleci od razu .
gagat3k Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Na elementy metalizowane dobrze się sprawdza epoksyd cienka warstwa. Jak robie carbony, to bez sensu zdzierać chrom do abs'u, za to matuje, epoksyd z pistoletu i dalej już swoje rzeczy.
karolek_ust Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2022 9 godzin temu, gagat3k napisał: Na elementy metalizowane dobrze się sprawdza epoksyd cienka warstwa. Jak robie carbony, to bez sensu zdzierać chrom do abs'u, za to matuje, epoksyd z pistoletu i dalej już swoje rzeczy. Też matowane było i poszedł epoxyd i potem zwykły akrylowy podkład mokro na mokro
karolek_ust Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2022 Audi na sprzedaż vjak ktoś chętny
karolek_ust Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Skoro auto na podnośniki to czas na nowe turbo za jednego ,do tego wkładka sportowa i turbo delete muffer.
karolek_ust Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Tył po lakierowaniu bez emblematów . Nie wiem sam czy zakląć czy zostawić tak
Rekomendowane odpowiedzi