Muskel1 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Tu na tym filmiku mechanik pokazuje w czym tkwi proble. Przewiń sobie na 26:30 min. od tamtąd się zaczyna. https://youtu.be/ehCcnDvny08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackM4mba Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Panowie mam pytanie, czy po otwarciu dzwi kierowcy słychać u Was pompę paliwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 U mnie nie słychać. W B8 słychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackM4mba Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Hmm ciekawa sprawa, chyba że pompa mi się już kończy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Dlaczego? Słychać u Ciebie po otwarciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackM4mba Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Tak, słychać tak 3 sekundy po otwarciu drzwi, a później jeżeli włączę tylko zapłonon to również, oczywiście jak odpalę to już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) Sprawdzę później jeszcze raz jak się sterowniki uśpią. Auto było teraz cały czas otwarte bo w garażu stało. Zamknąłem i odczekam godzinkę do uśpienia sterowników. Może tylko przy pierwszym otwarciu pompuje. Edytowane 1 Lutego 2021 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackM4mba Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) No właśnie u mnie rano po postoju słychać. Dzięki za sprawdzenie. Edytowane 1 Lutego 2021 przez BlackM4mba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) Po godzinie też nie słychać. Sprawdzę jeszcze jutro jak postoi całą noc Po nocy też nie słychać pompy przy otwarciu drzwi. Edytowane 2 Lutego 2021 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackM4mba Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Dzięki jeszcze raz. Nie wiem czy coś robić z tym, być może jest coś zapchane i przez to słychać pracującą pompkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Na razie nic nie rób. Ja kilka dni tym autem nie jeździłem bo jeżdżę cały czas B8 (nie mogę się rozstać). Jak się przesiąde na B9 to zaobserwuję, jak pompa zachowuje się gdy auto będzie w codziennym użytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerwos Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Cześć U mnie również słychać po otwarciu drzwi jakby pompe w baku, co prawda mam trochę inna jednostkę ale to chyba normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 7 minut temu, nerwos napisał: Cześć U mnie również słychać po otwarciu drzwi jakby pompe w baku, co prawda mam trochę inna jednostkę ale to chyba normalne? Jaki masz kod silnika? Bo w profilu masz CSUB a to jest 2.0 TDI z B8 jak się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerwos Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Mam CSWB , a na liscie w profilu nie ma tego kodu silnika.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 1 minutę temu, nerwos napisał: Mam CSWB , a na liscie w profilu nie ma tego kodu silnika.. Poproś w tym dziale u uzupełnienie profilu o dany kod silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puczyl1990 Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 W dniu 30.01.2021 o 15:26, BlackM4mba napisał: W poniedziałek rozeznam u siebie w okolicy, bo mam taki jeden dobry warsztat. Jak będę znał cenę to podam. I jak kolego jakieś info odnośnie wymiany wałka poza ASO? Jaka różnica cenowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackM4mba Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Jeszcze czekam na wycenę, jak tylko otrzymam to podam koszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 W dniu 2.02.2021 o 13:24, nerwos napisał: Cześć U mnie również słychać po otwarciu drzwi jakby pompe w baku, co prawda mam trochę inna jednostkę ale to chyba normalne? W dniu 2.02.2021 o 11:44, BlackM4mba napisał: Dzięki jeszcze raz. Nie wiem czy coś robić z tym, być może jest coś zapchane i przez to słychać pracującą pompkę. Wczoraj jeździłem B9 i po nocy dzisiaj rano, po otwarciu drzwi, pompa się uruchomiła. Słychać ją było definitywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackM4mba Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Czyli całkiem możliwe, że to normalny objaw jednak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Też tak myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi