Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i to by było na tyle tej pouczającej lekcji :decayed:

:wstydliwy:

Ostatnio zabiegany jestem i nie ma nawet czasu, żeby na forum coś napisać :naughty:

Obiecuje poprawę :hi:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:wstydliwy:

Ostatnio zabiegany jestem i nie ma nawet czasu, żeby na forum coś napisać :naughty:

Obiecuje poprawę :hi:

Trzymamy za słowo :naughty::decayed:

Opublikowano

ja również prezesie :piroman:

:decayed:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 09:11_________________________________________________ Panowie !!!!! Czy mnie sie zdaje wydawać czy w tym tygodniu są dni radomska?

Może zrobimy spota audi? Podjedziemy ładnie furami zaparkujemy gdzieś, postoimy, pośmiejemy się i przejdziemy do nieoficjalnej części spota AAudi. :polew::good:

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 09:11_________________________________________________ Panowie !!!!! Czy mnie sie zdaje wydawać czy w tym tygodniu są dni radomska?

Może zrobimy spota audi? Podjedziemy ładnie furami zaparkujemy gdzieś, postoimy, pośmiejemy się i przejdziemy do nieoficjalnej części spota AAudi. :polew::good:

Dni radomska są 25-27 czerwca :>

Wiem, bo to pierwszy wakacyjny weekend :kox:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: no to mogło mi się pomypierdolić ;] :polew:
Opublikowano
  • Autor

http://www.radomsko.pl/

Krzysiu ma rację :cool1: Kuba chyba będziesz miał wcześniej wakacje :polew:

Opublikowano

http://www.radomsko.pl/

Krzysiu ma rację :cool1: Kuba chyba będziesz miał wcześniej wakacje :polew:

O cholera! :tongue4:

Zostałem wprowadzony w bład :gwizdanie:

Sorki Krzysiu :drunk:

Opublikowano
:polew: no to postanowione! Panowie tylko tak z kultura koło godziny 17 w sobotę ? Ładnie zajmiemy miejsca na parkingu, miejsce sobie wylosujemy :) moze w koncu uda sie przejechac kolumna przez nasze szlaki handlowe :good:
Opublikowano

Efcio to Ty jechałeś 20 minut temu koło ekonomika? :mysli:

Opublikowano

matula wziela ode mnie auto wiec pewnie ona :gwizdanie:

Opublikowano

pewnie i wszystko by wypaliło ale a i efcio robimy do 18 w weekend i jeszcze nie wiadomo czy bedziemy az tak zjebanie zeby sie nie stawic :cool1: mamy zamiar zabobic duzo cińdziorów :naughty: takze przynajmniej ja jeszcze zobacze jesli dam rade to ok i stawie sie ale o piciu w sobote nie mam mowy bo w niedziele na 6 rano wiec piździawa :wallbash: za to mozna pomyśleć nad niedzielą :gwizdanie:

Opublikowano

No panowie naprawiłem klapę bagażnika, gdybym miał kanał przed robotą pewnie i wydech bym pospawał :polew: :polew: teraz zastanawiam się czy z braku zajęcia nie pomalować klapy u siebie w kiblu :polew:.

Opublikowano
  • Autor

Elo Pany, u mnie też sobota odpada bo, mam impre u moich chrześniaków+siostry imieniny i za cholerę nie dam rady, za to nd może może :gwizdanie:

Kuba widziałem Cię wczoraj na wiadukcie, kiwnąłem ręką, ale chyba nie zauważyłeś :tongue4::decayed:

Pogoda zajebi*** aż na jakiego grilla nabiera się ochoty :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Kuba widziałem Cię wczoraj na wiadukcie, kiwnąłem ręką, ale chyba nie zauważyłeś :tongue4::decayed:

Pogoda zajebi*** aż na jakiego grilla nabiera się ochoty :gwizdanie: :decayed:

Widziałem Cię. Odmachałem Ci ale jednak za późno :naughty:

Może zrobimy dzisiaj koło 19 szybkiego spota pod wiaduktem? Dawno waszych mord nie widziałem ;(

Opublikowano
  • Autor

Sorki, ja dzisiaj nie podjadę, bo mam robote :wallbash:

Opublikowano

Halo!! :afro:

Pany! Żyjecie?

Co tu taka cisza? :naughty:

Byliście na Dniach Radomska? :tongue4:

Opublikowano

byliscie :] ale chłam jak cholera, cala sobote przestalem gdzies z boku pijac piwsko :P a niedziele w piaskownicy w parku oczywiscie chlejac piwsko.... jestem taki zjebany dzisiaj :wallbash:.

Slabiusio kilka lat do tylu jakos milej wspominam tego rodzaju imprezy teraz gdzies to przestalo mnie bawic :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Cholera ja też gdzieś milej wspominam te imprezy, ale parę lat do tyłu.... teraz to była niezła kiszka :disgust: , ale ale w przyszły weekend mają być dni bełchatowa a tam podobno m.in T.Love :cool1: i bynajmniej ja napewno tam zawitam :naughty:

Opublikowano

Slabiusio kilka lat do tylu jakos milej wspominam tego rodzaju imprezy teraz gdzies to przestalo mnie bawic :wink4:

Też byłem z 10 minut w sobotę i z 15 w niedziele :naughty:

Również jestem tego zdania, że kicha straszna :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

O kur** dzisiejszego pięknego dnia zaserwowałem Niuni mycie+woskowanie :naughty: ręka napier**** mnie zdrowo, ale efekt zajebi*** świeci się jak cholera :decayed: aż boje się żeby kogoś nie oślepić.... :polew: :polew: